106

Анонимен

преди 1 година

Хаджигенов е за бесилото- " Утре си вземете повече яйца"...това викаше от микрофона преди 2 седмици на жълтите павета.

105

Анонимен

преди 1 година

Започвам да подозирам, че Бойко им плаща на тези :) Не може да са толкова зле просто.

104

Анонимен

преди 1 година

Да хвърляш храна с което нищо не променяш е кощунство!Изродиии скапаниии!

103

Елена

преди 1 година

Отврат просто ! Как би ме спечелил някой като гласоподавател като мята яйца по обществени сгради и затваря кръстовища, няма как , НИКОГА ! Падението е огромно и подобни хора трябва да лежат в затвора поне 3-4 години. Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин БОРИСОВ, който не спира да работи и постига резултати !

102

Оставка !

преди 1 година

Нямате право да коментирате, след като се ползвате с привилегии от властта. Ясно е, че в опозиция не бихте изкарали и 6 месеца. Докарахте България до невиждани низини. Пълен позор .... Цялото правителство е виновно за това и трябва да си подаде оставката ! Протест до край ! Мутри вън !

101

Бунгар

преди 1 година

Поредната глупост на протестиращите. Крайно време е да рзаберат,че с действията си отблъскват нормалните хора. Безсилието неможе да се компенсира с глупост.Агонията може само да *** дори и чистите помисли и справедливи искания на младите интелигентни хора.Много са хората който не знаят защо са на тези протести.Жалка картинка ...българска.

100

Тони

преди 1 година

Стига лъгахте, 5-*** мъртво пияни и дро.гирани платенягио не са никакви протестиращи, това е най-смешния и измислен микро протест в цялата история, тотално падение и отврат.....

99

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече яйца хвърлят, толкова повече гласове ще се хвърлят в полза на ГЕРБ! Злобата не гради.

98

Анонимен

преди 1 година

Понеже Тиквата се крие в гората, а както знаем, тя е проста, засега само яйца и набиваме. Като я намерим, ще и набием и друго с 200.

97

Щерю

преди 1 година

Трудно е за простия комунист да приеме, че хора по- кадърни от него имат имоти, пари и власт повече от него. Убиваха от завист и злоба онези, които са по- добри и способни от тях...

96

Анонимен

преди 1 година

При Орешарски за 1 милиард оревахте ортаклъка, а Баце 10 милиарда изтегли и му лижете огромния дирник. Продажна пасмина сте това герберастите! Никаква милост за вас след изборите! Уволнения до дупка! И разследване.

95

Атанас Велмазов

преди 1 година

Дъно, дъно дъно, повръщам, то не бяха риби, домати яйца....затова народа ше гласува за ГЕРБ и за нормалността !!!

94

Анонимен

преди 1 година

Я, колко защитници на агент Иван скочиха на амбразурата! Така де, агент Иван и агент Буда ни пазят от комунистите, нали?

93

емиграция

преди 1 година

Тези стават само за подигравка. Така се оттеглят доста хора, които са за протестиране, но не по този жалък начин.

92

защо

преди 1 година

протестиращите не хвърлят яйца и домати по президентството и офиса на БСП.Защото протестите са финансирани и дирижирани от мутрата фигурант, и крадливата лъжлива приватизаторка, по нареждане от началника им престъпника Божков.Заблудените и излъгани млади протестиращи разбраха че ги използват за нечисти цели, и напуснаха протеста. Остана платеното трио и платени заблудени.

91

ПРОТЕСТИРАМ:

преди 1 година

АКО ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ, КОИТО ОСКВЕРНЯВАТДЪРЖАВНИТЕ НИ УЧЕРЕЖДЕНИЯ И ХВЪРЛЯТ БО КЛУ ЦИ, ПО ТЯХ, НЕ БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ, И ГЛОБЕНИ.... ЗАПОЧВАМ И АЗ ДА ХВЪРЛЯМ ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ ПО СГРАДИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПОЗИТАНО-20!!!!!ЩОМ Е ЗАКОННО ТОВА ДА СИ ХВЪРЛЯШ ОТПАДЪЦИТЕ ТАКА.... ПОЧВАМ И АЗ.....!!! ..

90

Гавра!

преди 1 година

Срам и позор за тези безродници!Тези хора, за които няма нищо свято се готвят да вземат властта! Зад тях стоят Радев, БСП, ДПС, Да България и другите - М. Манолова, Слави Чалгаря, Добрият вълк Лупи, БОЕЦи Възраждане!

89

Това е

преди 1 година

Жалка история!

88

Вълканов

преди 1 година

Протестират срещу Каракачанов, че казал си нещо, а не протестират, че откъсна Македония, че заедно с Начщаба разрешават 2500 американски пехотинци, да се настанят в България. Същественото, същественото е важното, а приказките.

87

До яcтpe6ка

преди 1 година

ШBEСTЕP, искаш ли пак на сина ти от rъзъ в твоите устенца както си е по стара турска традиция