98

Оставка !

преди 3 години

Нямате право да коментирате, след като се ползвате с привилегии от властта. Ясно е, че в опозиция не бихте изкарали и 6 месеца. Докарахте България до невиждани низини. Пълен позор .... Цялото правителство е виновно за това и трябва да си подаде оставката ! Протест до край ! Мутри вън !

97

Бунгар

преди 3 години

Поредната глупост на протестиращите. Крайно време е да рзаберат,че с действията си отблъскват нормалните хора. Безсилието неможе да се компенсира с глупост.Агонията може само да *** дори и чистите помисли и справедливи искания на младите интелигентни хора.Много са хората който не знаят защо са на тези протести.Жалка картинка ...българска.

96

Тони

преди 3 години

Стига лъгахте, 5-*** мъртво пияни и дро.гирани платенягио не са никакви протестиращи, това е най-смешния и измислен микро протест в цялата история, тотално падение и отврат.....

95

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече яйца хвърлят, толкова повече гласове ще се хвърлят в полза на ГЕРБ! Злобата не гради.

94

Анонимен

преди 3 години

Понеже Тиквата се крие в гората, а както знаем, тя е проста, засега само яйца и набиваме. Като я намерим, ще и набием и друго с 200.

93

Щерю

преди 3 години

Трудно е за простия комунист да приеме, че хора по- кадърни от него имат имоти, пари и власт повече от него. Убиваха от завист и злоба онези, които са по- добри и способни от тях...

92

Анонимен

преди 3 години

При Орешарски за 1 милиард оревахте ортаклъка, а Баце 10 милиарда изтегли и му лижете огромния дирник. Продажна пасмина сте това герберастите! Никаква милост за вас след изборите! Уволнения до дупка! И разследване.

91

Атанас Велмазов

преди 3 години

Дъно, дъно дъно, повръщам, то не бяха риби, домати яйца....затова народа ше гласува за ГЕРБ и за нормалността !!!

90

Анонимен

преди 3 години

Я, колко защитници на агент Иван скочиха на амбразурата! Така де, агент Иван и агент Буда ни пазят от комунистите, нали?

89

емиграция

преди 3 години

Тези стават само за подигравка. Така се оттеглят доста хора, които са за протестиране, но не по този жалък начин.

88

защо

преди 3 години

протестиращите не хвърлят яйца и домати по президентството и офиса на БСП.Защото протестите са финансирани и дирижирани от мутрата фигурант, и крадливата лъжлива приватизаторка, по нареждане от началника им престъпника Божков.Заблудените и излъгани млади протестиращи разбраха че ги използват за нечисти цели, и напуснаха протеста. Остана платеното трио и платени заблудени.

87

ПРОТЕСТИРАМ:

преди 3 години

АКО ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ, КОИТО ОСКВЕРНЯВАТДЪРЖАВНИТЕ НИ УЧЕРЕЖДЕНИЯ И ХВЪРЛЯТ БО КЛУ ЦИ, ПО ТЯХ, НЕ БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ, И ГЛОБЕНИ.... ЗАПОЧВАМ И АЗ ДА ХВЪРЛЯМ ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ ПО СГРАДИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПОЗИТАНО-20!!!!!ЩОМ Е ЗАКОННО ТОВА ДА СИ ХВЪРЛЯШ ОТПАДЪЦИТЕ ТАКА.... ПОЧВАМ И АЗ.....!!! ..

86

Гавра!

преди 3 години

Срам и позор за тези ***!Тези хора, за които няма нищо свято се готвят да вземат властта! Зад тях стоят Радев, БСП, ДПС, Да България и другите - М. Манолова, Слави Чалгаря, Добрият вълк Лупи, БОЕЦи Възраждане!

85

Това е

преди 3 години

Жалка история!

84

Вълканов

преди 3 години

Протестират срещу Каракачанов, че казал си нещо, а не протестират, че откъсна Македония, че заедно с Начщаба разрешават 2500 американски пехотинци, да се настанят в България. Същественото, същественото е важното, а приказките.

83

До яcтpe6ка

преди 3 години

ШBEСTЕP, искаш ли пак на сина ти от rъзъ в твоите устенца както си е по стара турска традиция

82

Зозо

преди 3 години

Снощи на протестиращите им замръзнаха доматите май :))))))))))))))))))))))))))))))))))

81

Зозо

преди 3 години

До ВинетуКога бря, кога последно ще се разпада ЕС, фалита на САЩ, новата Волга....?!? Накрая само "великият" СССР се разпадна и фалира :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Руската и турската лира са по 2 стотинки :)))))))))))))))))))))))))))По - евтини от рублата са само рускините :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 3 години

Може да ***,но за сметка на това упорити.

79

Да

преди 3 години

До Къде еНе им разрешават!Иначе, наистина тези алкажи не са народа! Не съм гербаджия, но се дразня от факта, че някакви по...мияри обругават българските символи на държавността! Ползуват държавното знаме, като чаршаф! Явно за тях флага не означава нищо! Тези ще докарат пак ГЕРБ на власт!