40

Анонимен

преди 3 години

Сестрите , лаборантките, зъболекарите и другите здравни работници също са медици не само лекарите.Тревожно е че се разболяват, но специално лекарите трябва да променят отношението си към хората и да не ги поставят под общ знаменател.

39

Анонимен

преди 3 години

Докато ти си министър на здравеопазването и угаждаш по всякакъв начин на крадливият ти ментор,аз също имам притеснения!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Кви 15 часа бе, умнико? Аман от апокалиптични ковидконспиратори! Все някой се опитва да ви развали рахата на вас! Може да се направи смислено и не по 15 часа, ама не и от немислещи зомбита като теб, които ги мързи малко да променят навиците на мизерното си ежедневие!

37

Анонимен

преди 3 години

Верно един полицаи ковидясал нема а са на протест смехория брат.Спортисти и певци за три дена е това е на крака

36

Анонимен

преди 3 години

Предлагам всички доктори с еднопосочен билет към Хаваи станаха като депутатите нищо не лекуват само пари вземат защото ако са лекували то обикновенните хора не ги и поглеждат затова еднопосочен билет без право на връщане заедно със сестрите

35

Анонимен

преди 3 години

До ескимосУмно, и учители, работещи по 15 часа, нали? На чужд гръб и сто тояги са малко, а?

34

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден едно и също - легла има , легла има , легла има . И какво от това . И Арена Армеец може да се напълни с легла , смисъл има ли Вече и децата го знаят легла има на хартия , хора които да лекуват липсват . Няма как да се изкарат всички хора от другите отделения , да се спре приема на хора с други заболявания и да се лекуват само с Ковид Болници с по 15 души в отделението за Ковид ги водят запълнени на 100 % , а ако е по-голям град - "пред свършване са леглата "

33

Съжалявам го

преди 3 години

Според мен не е могъл да откаже да стане министър. Вижте и го чуйте и ще ви стане ясно:(

32

Анонимен

преди 3 години

Мазничко, охранено, прасенце, с розови бузки, правещо се на министър дава брифинг. С такъв министър, такова здравеопазване.

31

Анонимен

преди 3 години

Бате дърпаха ги - бутаха ги през прозореца на парламента. Първо си увеличиха заплатите на държавната администрация. Не ги мисли.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29 как мислиш , защо се заразяват и умират много лекари по цял свят изобщо ? Не е трудно да се сетиш

29

Анонимен

преди 3 години

Като имаш притеснения ,министърчо , затвори барове , дискотеки , ресторантите ако не спазват предписанията - също . Забрани масовите събирания . В транспорт с маски и фирмите да осигуряват достатъчно автобуси . А не както сега , пускат автобус и в него 100 души качени един върху друг , и 1000 маски да се носят няма смисъл в този случай. Ученици, студенти онлайн . Спортни мероприятия - без публика . Да се види как ще е за 2-3 седмици при такъв режим

28

Анонимен

преди 3 години

Министре ..що не умират милионери и депутатчета министри ,явно цирка с умиращи лекари от вируса минава

27

гробар

преди 3 години

Недей се притеснява за медиците и сестрите, Ангелов, няма страшно! Ще намерим дека да ги копаме, не са толко много! Ей го, не останаха!

26

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя почна да обикаля, като Бибитко. Личи си откъде е сукал, аххахаах. Не съм го очаквал от премиера, мъжко момче изглеждаше, но май са му се подкосили краченцата при вида на Коцето и му го е подал за малко... после и знания му е набил - как се обикаля...

25

ескимос

преди 3 години

До 19-ти векПо 12-15 деца в стая, както е в белите страни. И да - стаи и сгради има. Дори и да няма, достатъчно е часовете да се намалят с по 10-15мин. и ще има и трета смяна.

24

Анонимен

преди 3 години

Всъщност народа имаше тези притеснения много преди министъра. Излезе, че народа познава по-добре здравната система от министъа на здравеопазването!

23

Поп Алигорко

преди 3 години

Аз имам притеснения ,че Бог ще те накаже !!!

22

Сестра

преди 3 години

Никога повече и за Фандъкова щом не контролира работата в общинските болници *** ипульо се писали на 1ва линия за ковид работа като изобщо нямат общо отделно лапат директори бордове на директори гл счетоводител Ужас това е 2ра мбал София

21

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!