44

ДРИФТа

преди 3 години

Бензин в кръвта!Нафта в урината !Грес в главата!Да маате тиа камери - нема дъ ни глобевате оти нема да имаме паре да дрифтим!

43

Анонимен

преди 3 години

Само камери - не питат: "А ся кфо праим"?

42

Анонимен

преди 3 години

До СахарИ какво му е екстрата? Само 200 камери... То до никъде.

41

Сахар

преди 3 години

Екстра.

40

Анонимен

преди 3 години

До @37Не случайно е забранено да има достъп до информация кой с какво е глобен, наказан, осъден... А трябва да е възможно да се изведе тази информация с един клик.За пример - когато някой амбрияж-паралия прави дивотии на пътя и се мисли за недосегаем, защото вуйчо му работи "където трябва", изпратиш видеото в съответната структура и не го накажат - може да се вдигне шум, който ще застраши и вуйчото, доста ще се замислят маймунчетата.

39

@37

преди 3 години

В полицията никой не го е грижа дали се излагат. Достатъчно видеа сме гледали на очевидни нарушения, които след това се покриват. Тити е добър пример, но не е единствен. Наистина вече сме виждали какво ли не, но полицията изобщо не се впечатлива или не става по-добра в работта си. Просто не им пука. Когато в държавата няма закони, няма институции, а всичко се решава от 1 човек, няма как да има отчетност. Или справедливост.

38

Анонимен

преди 3 години

Абе нашите мушмороци едно машинно гласуване не могат да направят, ние говорим за технологии.Ако им въведат такова нещо на полицаите как ще събират "почерпки"?

37

Анонимен

преди 3 години

До ХемусИ така може.

36

Анонимен

преди 3 години

До @34Това директно ще покаже, че полицаите не глобяват всички нарушители, а глобяват избирателно, което си е тотална излагация и е наказуемо. Сега могат да го правят, защото няма обратна връзка.А ако полицията ще плаща без да е събрала глобата - ще ги питат от друго място. Сложно ще стане.

35

Хемус

преди 3 години

Значи до София ще ходя вече с влак,стига локомотива да не се запали по пътя или някое Макаши,не ме наръга с нож!Ако спазвам всички ограничения Варна-София ми идва три дена път с камили!

34

@34

преди 3 години

Както и да изпратиш сигнала, ако има такива списъци, а то изглежда че има, пак няма да ги глобят. И със сигурност няма никога да ти платят 10% от глобата, това пък звучи абсурдно. Да не е реферална система.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Затова решението може да бъде следното:1. Оборудват се и се сертифицират обикновени коли на често пътуващи водачи.2. При нарушение около автомобила (което може да се регистрира автоматично), инфото автоматично се изпраща в център, където автоматично глобяват нарушителя.3. При други нарушения - опасно изпреварване, минаване на червено, отнемане на предимство и т.н. водача може да подаде инфото с натискане на бутон. За този тип сигнали да му се заплаща 10% от глобата.

32

dakotabg

преди 3 години

До 26Цъкнах ти +,но за българките,си за -!Може,да не са най,но са от най,най!Вервай ми и бъди здрав!

31

29

преди 3 години

Може и да е така. Не съм дал лев на КАТ от много години. Грамотен съм юридически и внимавам.

30

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е много хубаво, ако всички не знаехме, че има списъци с хора, които не подлежат на таксуване и глобяване. И именно те са тия дето летят с по 50км/ч над ограничението, защото естествено, ако не те е страх от наказание, можеш да си правиш каквото искаш. А останалите като вдигнем с 10км/ч над позволеното и честитка. Или по други произволни причини. Примерно, глоба че си минал с 55км/ч на място където е разрешено 40км/ч. Ама жипките по околовръстното бичат със 140км/ч и на червено.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29За нас предполагаш в бъдеще време, но от поста ти се разбира, че вече го лигавиш.

28

Анонимен

преди 3 години

Споко, и "кадърните" шофьори ще го лигавите...

27

Преброяване

преди 3 години

Всички некадърни шофьори, които искат да няма камери за да не ги глобяват, защото са амбрияжи, кухи *** и не знаят как се кара кола, да цъкнат по един минус.

26

Анонимен

преди 3 години

Ще има отново "наши" и "други", нали?На някои ще им трият записите, нали?Да не губя вяра в мафиотската държава...

25

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо ама Премиер Генерал, Президент Генерал, Глав. Прокурор Ченге, ами това и в Северна Корея го няма!Българите били най-интелигентни в света, Българките най-красиви ужас ужас кой ви лъже и що вярвате в дядо Коледа!