222

VVVVVVVV

преди 3 години

СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ!

221

Нужно е

преди 3 години

Да отбележим големия принос на Г-н Президента за икономическото развитие на България през целия му мандат, та чак досега. След последните му изяви много млади хора изразяват намерение да напуснат страната, което автометически освобождава територията за червените кхмери и други братски народи.

220

Интересно

преди 3 години

Това го слушаме от червените московски лимонки отдавна. Новото е, че сложи тръбите с асфалта в един кюп

219

пияница мистик

преди 3 години

Фигуранта съветски Прецедент, повече никога няма да е Фигурант съветски Прецедент

218

Икономист

преди 3 години

Хе,хе, знаете ли какво е било предложението на Фигуранта за възраждане на икономиката ни ? - Фигурантът предложил да започнем да произвеждаме " Запорожец" !!!!!!!!!!! Представяте ли си колко е "напред" Фигуранта с материала? Е, червеният Иво Христов е имал именно него пред вид когато казал:" Българите са интелектуални бройлери".

217

Тонката

преди 3 години

Давайте да плюем президента, да не личи, че нашият е наплют от повечето хора:):):):)

216

Анонимен

преди 3 години

Тръби, асфалт и т.н. са абсолютният минимум и тяхното строителство изобщо не бива да се обсъжда през 2020 г. Те обаче се виждат с просто око и това ги прави много привлекателни за пропагандни цели от страна на корумпираните ГЕРБ. Защо не направиха същото и с ВиК мрежата? Защото е под земята и няма да се забележи по същия начин. Това не я прави по-маловажна обаче и проблемите се появяват един след друг.

215

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ТИ ВЪОБЩЕ МИСЛИШ??????

214

РАДЕВ,

преди 3 години

Извор на ОТРИЦАТЕЛНА енергия за БЪЛГАРИЯ и сте!ВРЕДИТЕ кармично на всички с думи и мисъл.Осъзнайте се.

213

Радев дали си води

преди 3 години

съветниците и стратегическия съвет да ръсят книжни постановки в Талин?Отиват там,плямпат щуротии,които не са обвързани с реални действия.Радев говориглупости,правителството дава 20млн.?.Борисов строи с асфалт и тръби,Радев пеепесни за интелектуалното бъдеще.Добре,че не обещава студен термоядрен синтез,а само неглижира пред света постиженията на реалната власт и раздухва теории.Е,те от неговата партия така строят,виртуално.Аха да станем Швейцария(при Тошо)и станахме Сомалия(при Жан).

212

КВИ, ТРИ МОРЕТА, БЕ.

преди 3 години

ФИГУРАНТА НАПРАВО ОТКАЧИ...!!!ТОЯ, НИ МИСЛИ ЗА "ТРИМАТА ***"... И ГИ ДРЪНКА ЕДНИ "ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ"..... ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НА УМЕН... ХАХАХААА!!!КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА МОРЕТАТА, КАТО ИДВА ЗИМА С ГРИП И ПАНДЕМИЯТА И ТРЕБВА ДА ХРАНИ СЕМЕЙСТВО...??!!!***, НЕ НУЖЕН.. !!

211

Първа от самолета

преди 3 години

слезе първата домакиня на РБ.На какво основание това нещо,което медиите зоват "първа дама"(а такова животно в Конституцията и в Президентството по щат няма),ще се разхожда за наша сметка по света?Ето я корупцията(част от общата на Радев),свързана с Деса:назначение без конкурс,висока заплата,жилище(във ВВС);лансиране навсякъде,мерцедес от НСО,прикриване на парвенюшки изцепки,водене навсякъде по света на държавна издръжка.Кой плаща дрешките,които първатазакачалка разхожда.Тя на заплата ли е?

210

Анонимен

преди 3 години

Напълно покрива понятието ' т-ъп ***".

209

великият Р.Р.

преди 3 години

Е, видяхте ли го тоя как се окепази сам.От военен политик не става,това го казвам защото всички военни са"калъпирани" още от военното училище.Не че имам нещо против военните ,но който е ходил в казарма си ги знае.

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 218"Като домакин на инициативата Три морета Радев с високо вдигнат юмрук ще поведе източноевропейските страни към Москва.'Той си го е казал, че ще инициативата ще обединява страни с общо културно минало. Не, че Българската култура има нещо общо с тия варвари, но на промитите чевени мозъци това им стига. Явно пРецедента ще прави нов Интенационал.

207

Анонимен

преди 3 години

Като домакин на инициативата Три морета Радев с високо вдигнат юмрук ще поведе източноевропейските страни към Москва.

206

Анонимен

преди 3 години

Резидента бъка от злоба.

205

БКОАР

преди 3 години

И без пътища какво ще правиш бе ходжум? Ще летиш в бъдещето ,като БКП?

204

Анонимен

преди 3 години

Тоя е цар да говори безмислици. Толкова ли няма кой да му напише нещо смислено.Единствено го интересува да лиже задницата на Лилипутин.Много жалък и ниско интелигентен персонаж е.

203

Пауър Пойнт

преди 3 години

А всички знаем, че икономиката на бъдещето се постига чрез образование на младите хора в употребата на Пауър Пойнт.