28

Анонимен

преди 3 години

Откъде - накъде ще се затравят училищата? По целия свят има такава зараза. Ако ще се затварят училищата, да се затвори всяко място, където работят хора и има случай на установен заразен! Ама не ви стиска, нали? Какви са тия преекспонирания и заигравки? Знаем, че образованието не ви е важно, затова и толкова се връзвате на евтините лъжи, но чак пък да увреждате дългосрочно децата - това не бива да се допуска.Да, всяка година има починали от пневмония! Включително учители и ученици.

27

До 18

преди 3 години

Застрахователите не покриват случай на ковид 19. Май забравяш, че сме в България и кои са собствениците на тези застрахователни компании.

26

УМЕН

преди 3 години

Покоси, нагърчи, смачка, разката, съсипа, разяде, ликвидира, смаза....и..т.н. ит.н.Страшни думи за да се сплашва раята. Овченаселението се ужасява и паникьосва. Това е целта.

25

Анонимен

преди 3 години

"Децата се обвиняват, че са заразили преподавателите си и не желаят повече да ги разболяват."Стига глупости! Не преекспонирайте и не си играйте със смъртта на хората, несъчинявайте причини и не хвърляйте отговорности, когато не сте наясно какво се е случило. Имаме всяка година учители, починали от пневмония, както и ученици. Никога, никога преди не са правени подобни долнопробни циркове с това!

24

Анонимен

преди 3 години

вчера бах на разходка в Сливен народ народ слънце хубаво време кебапчета топул хляб салатки хората хапват никой не му дреме за измисления вирус зомбитата да слагат маските и да се записват за ваксинки противогрипни дошли са чух

23

Анонимен

преди 3 години

Борисов и това правителство се оказаха много страхливи егоисти! В цяла Европа затягат мерките, а тук - не! Трябва ли народът масово да измира? Всеки има някакви болести - проблеми с бъбреци, сърце, високо кръвно...Колко много онкоболни има!

22

Бау

преди 3 години

ето такива неща са истинския стрес за учениците, не дистанционното обучение. Много жалко за жената :(

21

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката седналата защо си носи маската на гушата?Вирусът влиза и излиза през носът.. Господи колко задръстени и глупави хора има.

20

Анонимен

преди 3 години

Жената е починала от пневмония

19

Бай Ставри

преди 3 години

Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.

18

АБВ

преди 3 години

Ех, Баро, Бари! Добре е за теб, че просто ти я та не боли и ,че не осъзнаваш колко си про. ! Иначе много щеше да те боли, мнооого!

17

Анонимен

преди 3 години

А между другото, учителите и учениците имат застраховка нали? Съветвам всеки, който се е заразил да иска обещетение от застрахователя, а той чрез регресивен иск да си ги търси от държавата! Все пак държавата е тази, която задължава да се ходи на работа и училище, без да е създала необходимите условия!Пък и да видим, застрахователите ли са по-страшни или ресторантьорите!

16

Анонимен

преди 3 години

Епидемията е оставена на пълен самотек. Хора със симптоми се разхождат свободно и никой не може да ги задължи да платят 130 лв. за тест

15

Баро Вкаров

преди 3 години

С колко придружаващи заболявания е била учителката?

14

Анонимен

преди 3 години

Политиците заплашват да изтребят избирателите си, за да могат кръчмите да работят, защото кръчмари и хотелиери са мутри и почнаха да заплашват разни политици и доктори, че ако вземат мерки срещу вируса ще ги ликвидират.

13

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е МОН и управниците да бъдат съдени за психически тормоз над деца, защото точно това се случва с тоя клас.

12

Анонимен

преди 3 години

Поепидемчваме се, както каза Мангъров, няма страшно, сухи съчки

11

Анонимен

преди 3 години

А психологическата травма на тия деца, които изпитват вина кой ще лекува? Мангъров ли? Меркел може би?Ей изр*ди, това са тинейджъри които са между *** и наковалнята! Задължавате ги да са в училище, слагате им лимити на отсъствията, с което ги задължавате да ходят болни на училище. Само че те са голями и осъзнават какво ще се случи ако заразят някого, не са на 7 год. Детето ми всеки ден ме пита дали съм добре, нали не ме е заразило с нещо само защото имам болни бъбреци! Тоя ужас в душите на дец

10

Анонимен

преди 3 години

Браво деца. Единствените разумни в тази ситуация Браво

9

осцилиращ веганист

преди 3 години

Ко стана ве антиваксърчета, антикороните? Що не квичите м?