210

АНТИ

преди 3 години

До Ф.С.В.Аз съм българче.Обичам,със букварчето да сричам.Аз съм българче.За мене,вечно речник отреден е !

209

до Ф.С.В.

преди 3 години

"Дали Гешев е наистина главен прокурор?"хаха ами идете и питайте Радев- той подписа Указа за Главен прокурорРадев: Подписах указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурорНа 14 ноември кадровиците на съдебната система повторно дадоха доверието си за номинацията на Гешев, което задължи държавният глава да одобри назначението му за ръководител на прокуратурата."Няма как да се вслушам в призивите за нарушаване на Конституцията. Върховенството на закона е фундаментът на демокрацията"

208

Анонимен

преди 3 години

Как ги смятате бе комонисти мръсни а? Правителството взе мерки и от 1000 ги свалиха на 300 болните това е голям успех и хората са доволни от управлението.

207

Ами

преди 3 години

Да цензурират тогава и християнин и италиянец.

206

до Ф.С.В.

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

205

Анонимен

преди 3 години

До Доц. Дамян Илиевзащо заблуждаваш хората и пишеш РНК на Ковид-19? Засича РНК на Коронавирус и е коренно различно от Ковид-19. ПЦР теста не може да засече директно Ковид-19 и това може да се потвърди от всеки микробиолог.Ако найстина си доцент по-добре си хвърли дипломата в кофата.

204

Ф.С.В.

преди 3 години

До АНТИНе са -защото цензурират индиянец --което не е правилна дума )) Правилната дума е индианец -Но тук в форума повечето не знаят български както и админите-хахахахах

203

ха ха

преди 3 години

Все по трагични заглавия :))) Тестват хора със симптоми-нормалное!

202

Анонимен

преди 3 години

До Доц. Дамян Илиев"Няма никакви доказателства че е починал от COVID-19."Освен това няма никакви доказателства, че земята е кръгла, стая се отоплява само с една свещ, а Бил Гейтс иска да ни инжектира с чипове за 5G

201

Анонимен

преди 3 години

хехе *** мисирките - като намалява общата бройка почваме да даваме проценти

200

Анонимен

преди 3 години

НЕ НОСЯТ МАСКИ. ИДЕТЕ И ВИЖТЕ В ПЛОВДИВ НА СПИРКАТА НА ЦЕНТРАЛНИТЕ ГРОБИЩА ВСЕКИ ДЕН СЛЕД 13.30 СЕ КАЧВАТ В АВТОБУС 21 НАД 15 УЧЕНИКА ОТ ПГ по транспорт Гоце Делчев.В ПЕТЪК САМО 2 *** ОТ ТЯХ БЯХА С МАСКИ.ОСТАНАЛИТЕ ИМ СЕ ПОДИГРАВАХА. КРЕЩЯТ-ВИКАТ И СЕ БУТАТ.СТОЯТ НА ПЪРВА ВРАТА НА ШОФЬОРА НАД ГЛАВАТА.ХОРАТА СЕ КАЧВАТ ОТ ПЪРВА ВРАТА ЗАЩОТО Е БЕЗКОНДУКТОРНО ТАКСУВАНЕ И БИЛЕТИТЕ СА ПРИ ШОФЬОРА.ЕДНА ЖЕНА ИМ КАЗА ДА МИНАТ НАВЪТРЕ-ТЕ СЕ СМЕЕХА.НЯКОЙ ИМ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА ЗА МАСКИ-КАЗАХА ДА ВЗЕМЕ ТАКСИ

199

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН"И АКО ПУКНАТ 5% ТА ЧУДО ГОЛЯМО"Ниска цел е 5%, поне 20% трябва да пукнат!

198

Рептил от Обеля

преди 3 години

Хващам се на бас ,че утре заразените ще са 1 123

197

Анонимен

преди 3 години

Хубаво говорите децата вкъщи да са, големите се оправят, ами малките? Как се очаква родителите, които работят от вкъщи, да се грижат добре за децата си и да работят ефективно в същото това време?

196

Прави впечатление

преди 3 години

Усетихте ли как по команда изчезнаха статиите от пресцентъра МВР или как се манипулират хората според ситуацията!

195

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Толкова много хора, от различни националности минаха през градчето, през Сезона.Един колега от бранша няма болен ...

194

Ф.С.В.

преди 3 години

2020г е много странна година -Дали наистина има вирус? дали наистина има шкафче с милиони евро и злато? дали наистина има милионери от Национална Лотария? Дали наистина газта поевтиня с 40%? Дали наистина Иванов в КЕВР е пенсионер? Дали наистина 8 броя Ф16 струват няколко милиарда? Дали записите на Борисов са истински? Дали има 8 джуджета? Дали Гешев е наистина главен прокурор? Има много въпроси тази година -без отговори?

193

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 1991000 ТРУПА НА ДЕН Е МАЛКО!!!ТРЯБВА ДА СА 10 000 ТРУПА НА ДЕН И ТАКА ЩЕ ПРИКЛЮЧИМЕ С КОРОНА КРИЗАТА ЗА 1 МЕСЕЦ!!!БЪЛГАРИЯ ИМА 5 МИЛИОНА ДУШИ И АКО ПУКНАТ 5% ТА ЧУДО ГОЛЯМО!

192

Анонимен

преди 3 години

Бе-е-е-е, вирус нямаБе-е-е-е, всичко е измамаБе-е-е-е, няма да нося маскаБе-е-е-е-е, Бе-е-е-е-е

191

АНТИ

преди 3 години

До Ф.С.В.Как не те цензурираха думата "индиaнци" ?!