270

Анонимен

преди 3 години

Грипът ще дойде след два месеца. Сега започва ваксинацията за грип.

269

Анонимен

преди 3 години

"Схващате ли разликата с лятото, когато основно хората бяха по задения навън, а децата - във ваканция?"------Че те и сега хората са по заведения навън, времето е променливо, но предимно хубаво. А децата като са били лятото във ваканция, да не са били в стратосферата? Не, сред хората са били - възрастни и други деца. Има, разбира се, разлика от лятото. Настъпва сезона на грипа и настинките и скача броят на положителните PСR тестове, които ловят НЕ САМО ковид 19, а всяка инфекция в тялото.

268

пепе

преди 3 години

Та кой реши да отвори училищата?

267

Анонимен

преди 3 години

До РазбирачСбъркал си си ника - опитай с Неразбирач

266

иван

преди 3 години

Децата са на училище. Баровете и дискотеките работят. Схващате ли разликата с лятото, когато основно хората бяха по задения навън, а децата - във ваканция?

265

Анонимен

преди 3 години

"Спрете си децата незабавно от училище! Не посещавайте кръчми и носете правилно маските."------Какво нещо е силата на медийна информация/дезинформация?!... По-лабилните направо могат да си изтрещят от тоя постоянен медиен натиск със силата на "китайската капка".

264

Анонимен

преди 3 години

До РазбирачАми ходи се лекувай тогава при авторите на видеоклиповете. Тамън нема да хабиш лекарства и медицински ресурс за нормалните хора.

263

Разбирач

преди 3 години

Аве ,не разбрахте ли ,че всичко е манипулация.Има клипове в тубата гледайте как се правят експерименти.Бяха взели проба от дърво от папая и кво ли не и излязоха положителни.Как е възможно ????Даже не са от хора пробите.Верно да са неточни разбирам ама това е лудост.

262

Анонимен

преди 3 години

През март и април нищо не се знаеше за вируса и себяхме доста стреснали като гледахме какво става в Западна Европа. После лека-полека се успокоихме, въпреки че през лятото повечето хора не отидохме на почивка заради вируса и случаите бяха малко. После се чуваше само гласа на неразумните отричащи опасността от вируса, прекалено много станаха хора неносещи маски и неспазващи никакви предпазни правила, учениците започнаха училище и съвсем резонно новите случаи скочиха много.

261

Анонимен

преди 3 години

Има го вирусът,ясно е. Едно не разбирам-как изчислиха,че есента ще има бум и има ?!Цяло лято бяхме по заведения, хотели,морета. А сега когато сме си вкъщи, всички се разболяват.

260

eho

преди 3 години

ако ме блъсне кола днес почина, със сигурност и аз мога да влезна в статистиката на тази статия.Аман от промиване на мозъци

259

Анонимен

преди 3 години

До 251Абе ако умре на някой баща му през 3 улици от твоята ще гледаш статистиката и ще викаш колко е нищожна смъртността. Ама ако умре *** няма да гледаш като статистика на нещата,а ще гледаш като човек загубил близък. Тъй че малко-много умрели все тая. Това са разбити човешки съдби.

258

до 271

преди 3 години

Анонимен, като минат на дистанционно, какво?? Кръчми и дискотеки си работят, та какво ще се промени?

257

Факт

преди 3 години

69 нови случая на 4 октомври, неделя83 нови случая на 11 октомври, неделя395 нови случая на 18 октомври, неделя???? нови случая на 25 октомври, неделя

256

Факт

преди 3 години

В България са починали 5,5% от заразилите се с ясен изход от Ковид-19. По този показвател сме на 9 място в Европа, но има страни, които не подават данни - Великобритания, Швеция, Холандия и Испания. Първенец е Белгия с 33,03% починали, втори са Франция с 24,23%, а трета е Италия с 12,69% починали.

255

Анонимен

преди 3 години

Време е да пратят на дистационно обучение всички ученици от 5. клас нагоре, както и студентите.Това ще намали с поне една трета заразените.

254

Анонимен

преди 3 години

За съжаление тази седмица ситуацията ще излезе извън контрол.И ще се сипят най-вече обвинения, че гражданите не били дисциплинирани, не спазвали мерките и пр.Управляващите и МЗ ще си измиват ръцете с областните РЗИ и толкоз.Борисов ще бъде сниман от Севда ТВ колко много "работи" при посещения на частни кравеферми и свинеферми, защото в тях е неговата естествена среда.

253

Таня

преди 3 години

Нямам предвид, че се дублират тестовете, а че няма да се отбелязва коректно броя на оздравелите. Защото ако в момента се водят по правилото за две седмиците и те пишат оздравял днес трябваше да има отчетени много повече оздравели. Доскоро бройката на оздравелите беше висока и изведнъж намаля след новото правило

252

чакам брифинга в

преди 3 години

четвъртък: имаме легла, зашо не носите маски бе селяни, аз съм обратен

251

Анонимен

преди 3 години

В България хората над 79 години са 4% от населението и 3,22% от заразилите се. Преди около 2 месеца бяха 3,5%. Явно хората се пазят от онези без маски и може би затова починалите са все още малко.