438

МАЦКАТА

преди 3 години

Що не дойде за ХЕЛОУИН щеше да е мега яко...

437

Пенсионер

преди 3 години

Нашите протестиращи искат да имитират Беларус.Готвят се да протестират и след като Борисов спечели изборите. Не разбират защо така усърдно искат да съсипят държавата, която Бойко направи стабилна за 10 години.Ние пенсионерите пак ще гласуваме за Бойко.Корнелия не става.

436

ВЕРНО ЛИ..

преди 3 години

ЛУКАШЕНКО ВИДЕЛ НА ТАЯ СНИМКАТА И СЕГА ИСКА ДА СЕ САМОУБИВА...

435

ИМА ТАКЪВ ИЗБОР

преди 3 години

СЛАВИ - ПРЕМИЕР!

434

Не виждате ли

преди 3 години

Хаджигенчо се влюби.

433

Аре стига де

преди 3 години

На Афропата и стана навик да си изхвърля *** тука. И ни компенсира с гей бракове. Направо да ни компенсира с един голем.....връх..

432

11

преди 3 години

Тъз па паткa квай?

431

до 471

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

430

Анонимен

преди 3 години

Какви искания за оставка на Гешев? То бива - бива некомпетентност и некадърност... но вече ми идва в повече. Гешев не е избран от народа и не може народа му искат оставка. Прокуратурата е независима. Ако можеше 3 арменеца и един шизофреничен президент да искат оставката на Главен прокурор-до сега нямаше да има държава.Тези, които му искат оставката са клиенти на прокуратурата.Румен пауър пойнта знае какво има при Гешев като доказателства и се тресе от страх.Ченето му трепери,а гламави суфлират.

429

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 462"мутрите пуснаха ... против Европа"А нещо за написаното ще кажеш ли, или няма какво и така е по-лесно?Между другото Барека - евродепутат говори ли ти нещо? Той също е "Европа". Нека не се лъжем, и*мет има навсякъде, дори и в най-проспериращите и демократични страни.

428

Слави Трифонов

преди 3 години

Е по-красив. СЛАВИ-Президент!

427

Възхитен

преди 3 години

Много хубава тая... И татуирана п.тка...Цветът на Европа...

426

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ БОРИСОВ НЯМА ДА ДАДЕ ОСТАВКА ЗАРАДИ ЕДНА ШЕПА КРАЙНО ЛЕВИ С БРУТАЛНИ МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ. ТЕ ИСКАХА НАРОДЕН СЪД.ТЕ РАЗНАСЯХА КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ ПРОВЕСИХА.ВСЕКИ ДЕН НАСАЖДАТ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА И НЕ ПОСТИГАТ НИЩО. НИЩО-ОСВЕН ЕДНО: ОТВРАТИХА НАРОДА С БЕЗУМНИТЕ СИ ИДЕИ.ДОРИ СЕ ИЗПОКАРАХА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА РАЗДЕЛИЛИ БАНИЦАТА.НЯМА ДА ИМ СТАНЕ НОМЕРА НА ИРЛАНДКАТА.СБАБИКЯН И КОМПАНИЯ ЩЕ ПО(ВРЪЩАТ) РЕСТО СКОРО.АЙДЕ-ЧАООО-ЧАОО-ЧАОО АРМЕНСКИ МУТРИИИ!БОРИСОВ НЕ Е СЪНУВАЛ ЗА ТАКЪВ СИЛЕН ПИАР

425

ТАЯ ХУБАВИЦА

преди 3 години

що не иде в САЩ, Русия, Турция, Беларус или дори в Ирландия да им обясни какъв мафиот е главният им прокурор. Наще си я викат, продажници...

424

Много

преди 3 години

ПРОДАЖНИЦИ

423

Анонимен

преди 3 години

Ирландска медия: Клеър Дейли, левичарката, лобист на Путин. Тя пл-юе по България, защитава и режима на Асад в Сирия.Била проучила Борисов. хахаха Проучила си е черните зъби и на Ташункоо сапа е проучила роднините. Те не я искат в родината и - тръгнала да бойкотира законното избрано правителство в мирна България!? Що не си купи имот в Сирия? А? Що си купи имоти в Поморие? Ние да не пасем трева като нейните ирландски о-вце? Всичко е ШМЕТНИ КАПЕЛИ-ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.А родоотстъпниците и се кланят.

422

Анонимен

преди 3 години

Клеър Дейли била комунистка? А кой създаде комунистите в Ирландия?

421

Анонимен

преди 3 години

Начи, на борисов може да се ока,вас сякаква подкрепа от свинари на ЕНП а на хора от народа, не, така ли? Той какво е, нещо спИциално ли? Не е ли избран да служи на хората? Ай сиктир, ***

420

Анонимен

преди 3 години

След 39-ата среща на върха на Г-8 , Дейли обвини правителството на Fine Gael - Labour, че пр.оституира страната на президента Барак Обама и критикува това, което тя определи като медийно и политическо мърляне над съпругата му Мишел и техните деца по време на престоя им в Ирландия. Тя също така нарече Обама лицемер и военен престъпник, защото говори за мир, докато използва дронове за бомбардиране на чужди цивилни и иска да достави оръжие на сирийските бунтовници.Омазана е отвсякъде :D

419

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВАДИТЕ ЛИ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ КЛОЗЕТА НА БАЦЕ? ХАХАХАХАА