31

Факт

преди 3 години

Конституцията НЕ Е лист хартия, а път към несметно богатство.

30

САМО ФАКТИ

преди 3 години

Няма българин, който упражнява Конституцията и е беден.НЯМА ТАКЪВ!Говорим си само факти в момента.

29

Истината

преди 3 години

Ако искате да забогатеете в България... ако искате да сте уважаван човек...... научете Конституцията и я упражнявайте. Това е най-лесния път към БОГАТСТВОТО.Искате вила с басейн? Окей. Ако познавате Конституцията, ще я имате.Ако не... ще ядете фафли "Криско" и ще циврите, като малки к*рвички.

28

Милиардер с адвокати

преди 3 години

Няма човек, който да познава Конституцията на Република България, да я упражнява в своя полза и да не е МУЛТИ-МИЛИОНЕР.Говорим само факти.

27

Мухъл

преди 3 години

Някои хора стоят и си мислят: Аз няма да правя нищо, защото политиката не ми е работа..ПФ!Политиката не само ви е работа. Политиката ви е ЗАДЪЛЖЕНИЕ и ОТГОВОРНОСТ. Вие ходите и дишате в тази територия на база на закона наречен Конституция.Всичко, което правите подлежи на СЪДЕБНА отговорност.Ако държавата беше църква, то Конституцията са "10-те Божии заповеди".. но в случая са не Божии, а народни.Прочетете си ги внимателно. Прочетете ги 3 пъти. И ги спазвайте. Това ще ви спаси от бедност

26

Везко

преди 3 години

Утре е Неделя. Перфектен ден, да си прочетете правата и задълженията, описани в законов ред в Конституцията на Република България.Имате ли нещо по-важно за правене?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Бал

25

Важно

преди 3 години

Изисквайте Томислав Дончев ЛИЧНО да се бори за справедливост относно случая Бойко Борисов, иначе ще го уязвят ченгетата, както става винаги, докато вие си мислите че всичко е 6 и си пиете ракията.Апетитите за властта са ОГРОМНИ. Ако народа не желае властта, я взимат други, както го виждаме вече 30 години.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА? ПОСТОЯНЕН ГРАЖДАНСКИ НАТИСК! НАПЪВАЙТЕ ГИ! ВИЕ ИМАТЕ ПРАВА! ИМАТЕ ОТГОВОРНОСТИ! ИМАТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!Прочетете си Конституцията - за 20 минути се чете! МЪРЗЕЛИ!

24

Истината 2020

преди 3 години

МАХНЕТЕ БОЙКО ОТ ГЕРБОстанете си с Томислав Дончев. А народа не трябва да смята, че си е свършил работата с 5 народни възстания.ПОСТОЯНЕН ГРАЖДАНСКИ НАТИСК НА БЪДЕЩАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ+ИТН+ДБ

23

ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ

преди 3 години

Ако махнат Бойко, Лъчо мозъка, Дариткова, Караянчева и подобни вредни инструменти и калинки, ГЕРБ ще се превърнат ЗА ЕДИН ДЕН в най-уважаваната партия, която няма да спечели убедително, но може да направи градивна коалиция с ИТН и ДБ, под ръководството на Томислав Дончев.ПРОРОК СЪМ! Следващото правителство ще е:- ГЕРБ (без Борисов, Караянчева и Дариткова) + ИТН (втора политическа сила) + ДБКОАЛИЦИЯ - ДЯСНА КОАЛИЦИЯ!УБЕДЕН СЪМ ЗА ТОВА! 100%%%%%%

22

ПРОТЕСТЕН ВОТ

преди 3 години

Мисля да гласувам за Слави Трифонов.Ако ГЕРБ претърпят катарзис и премахнат МУТРИТЕ си, аз бих подкрепил коалиция СЛАВИ, ГЕРБ, ДБ с две ръце.За това ходя на протести.Махнете Бойко, махнете калинките. Направете силна коалиция. Разкарайте милиционерите.Това ви е играта. Хората ще са с вас! Направете го!

21

АНТИ БОЙКО

преди 3 години

Томислав Дончев е бъдещето на ГЕРБ.Но не допускайте да му давате голяма власт, както постъпихте с Боко Тиквата. Томислав Дончев е НЕОБЯТНО интелигентен политик, който трябва да работи за хората. НЕ МУ ДАВАЙТЕ ПЪЛНА ВЛАСТ! НИКОГА!

20

ПФ!

преди 3 години

ТуКА има ГНОМОВЕ, които дават минуси на всичко, което е против ОПГ ГЕРБ....За вас нeщастници, имам специално послание. ПРОЧЕТЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО!Когато Бойко падне (до 6 месеца), вие ще започнете да ставате много словоохотливи и да си говорите с нас, протестиращите. Томислав Дончев ще е единствената надежда за ГЕРБ в бъдеще. Не се надявайте на лоения си вожд повече... Ако искате да правите политика - Томислав Дончев е човека.А минуси - давайте си колкото искате. Не ми дреме.

19

Истината 2020

преди 3 години

Хората изтръпват.В тая криза запуснатите изкуфели военни ще си хванат калашниците да защитават СССР и ще станат безредици.Бойко явно това цели, защото това е единствения начин да остане на власт.

18

qmsi lainata

преди 3 години

колко дават за кови?ако е поиче от 20лв пишете ***, къде да дойда?

17

Анонимен

преди 3 години

Много интересно ЗАЩО медиите не отразяват бройката новозаразени за деня?!По това време обикновенно са ударили тъпана.Опасявам се че манипу;ират данните като ги разделят с бройката от утре защото днес може и 2'000 да сме ударили.Идва поголовна сеч на "сухи съчки".Само дето не се знае кой ще е съчка и кой не.П.П. Имам една кофти новина за тези които се смятат за "мокри съчки", вируЗА ще остане тук ЗАВИНАГИ и ваксина НЯМА да има.А когато ви дойде времето след 15-20 години и станете "сухи съ

16

Пловдив

преди 3 години

До номер 15:яко си се издухали,или ти плащат яко,бях в такова отделение,и,какво,нищо,също като другите,само маски за пред камерите.Ти си продажен мтъс Ник.

15

До-12

преди 3 години

Гледаи да не те лепне измамата ковид - че тогава друга песен ще запееш и ще видиш как е да си измамен ама от вируса в болницата

14

ffffffffff

преди 3 години

А да пазиш възкресенията в тайна не е ли лъжа?Тия из-роди от църквата и всичките из-роди дето там ходели, в затвора да влизат!

13

Анонимен

преди 3 години

Вируса Ковид19 не е адекватен към всеки, пазете се!

12

Анонимен

преди 3 години

Срам нямате,ей!Срам и съвест нямате!Цели 12 статии заглавия прочетени на сайта ви на пръв поглед за най-голямата световна измама!Явно лъжата здраво се подкрепя с пачки и после търсим виновни за фейк новини,а те всеки ден ги плющят в статии и бръщолевят от екран.