64

Анонимен

преди 4 месеца

До 64

На това вече никой не се връзва. Твоята жена е *** и затова ги пишеш тези неща. Кой знае как са я порнали, а?

63

Анонимен

преди 4 месеца

Ами не, мерси! Що да помагам? Пуснахте учениците присъствено, за да се зарази народа, пък после "помогнете на медиците, носете маски"... Що? Вие мен пазите ли ме, че и аз да пазя някого? И кого точно да пазя? Тия дето не ме пазят мен? За кво? Аз ли да съм най-големия бaлък?

62

Биолог

преди 4 месеца

До 43, не само да им помага, но да им плаща поне мизерните заплати от май-юни. Моята приятелка подобен "доброволец' в такава болница, но скоро ще приключим с тази работа "в ползу родину". И тук се подвизават някакви платени хахави тролове, които се подиграват на това, на които имах възможност бих им направил главите плоски.
Хайде министърче гербави, давай личен пример като твърдиш че няма недостиг

61

Анонимен

преди 4 месеца

Два милиона българи и българки мият улиците и проституират на Запад. В Германия 90% от проститутките са от България. А да сте чули за черноработници и проститутки от Белорус, въпреки че практически могат да пътува в цяла Европа?

60

Анонимен

преди 4 месеца

Поредният Тиквоугоден - *** който утре ще бъде обвинен и натирен от Тиквун!

59

Анонимен

преди 4 месеца

В Белорус работниците подкрепиха Лукашенко. А освен това Лукашенко можеше да разгони много лесно платените протести под предлог, че спасява човешки животи от ковид-19, но не го направи, вместо това се смесваше и дискутираше с протестиращите както може да се види от много клипове в ютюб.

58

Не извратен тип

преди 4 месеца

Последен напън и съсипия на икономиките до ваксинацията - кастрацията.Главната цел са децата,вие не сте интереси,те искат да кастрират децата,трудно ще е защото ще се стреля на месо

57

Анонимен

преди 4 месеца

Отновово призив към разумните! Махнете си децата от училищата, които вече са пламнали! Никой никого не тества, някой си мислят, че е грипче и ходят болни с дни. Пазете възрастните над 50 г. и болните!
Скоро, за съжаление, ще блокират болниците за каквото и да е лечение.

56

Пациент

преди 4 месеца

Чакаме аплодисменти!

55

НЕЩАСТНИК !!!

преди 4 месеца

няма повече да участваме в жалкия глобалистки цирк наречен пандемия !!!!


намерете ми поне едни глуппак който да вярва че наистина има епидемия,

сорските НПО са мобилизирали всички платени тролове да крещят за "по-строги мерки"

по-сте жалки и от комсомолски секретари !!!!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Помогнете на учителите! Не пускайте децата в понеделник на училище, че скоро и без учители ще останем. Те прекарват по 6 часа на ден с 25-30 деца без маски в тесни и задушни класни стаи.

53

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен
В Беларус диктатора казва ,дали ще има епидемия.
Един мустакатТъпак.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Елементарно, наредили са им да използват страната, като опитен полигон за тестване разпространението на вируса в реална обстановка без никакви ограничения.
Те слушат и изпълняват, пък и ще напълнят гардероби, не шкафчета от комисионите.
Дреме им за народа и децата.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ти продължавай да ближеш задните части на Тиквата като твърдиш,че няма нужда от по сериозни мерки,пък после призовавай хората да помагат на медиците!

50

Надебелял е

преди 4 месеца

Да се пусне на една диетка?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Дистанция и намаляване на контактите с други хора са мерки, които осигуряват голям % защита от заразяване За маските знам, че имат слаб КПД ,но по-добре е да се ползват.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До 48

Ужасена, лягай си.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Ми що, къде са американските стоки да купуваме? Само няколко остарели 50 годишни самолета които всичко ще излязат 16 милиарда, и никога няма да бъдат доставетни най-вероятно, или най-рано 2035г.

46

Анонимен

преди 4 месеца

А в Белорус защо няма епидемия и всичко е нормално?

45

до 47

преди 4 месеца

да, Холокост и Концлагери за Всички Европейци! А и не забравяйте с пълни шепи да купувате Китайски стоки, щото Комунистите в Пекин имат нужда от Вашите пари!!