72

Питам

преди 3 години

Какво търси там като без протест падна в апартамента си ,и си счупи ръката .Жалко за жената използвана грозно от тримата гл-ци .А това разпопено Дионизче е направо за казана с катран.Няма ли кой да ги спре да се гаврят и използват една болна жена ?

71

Анонимен

преди 3 години

и като спечели изборите герб протестите пак ще продължат, години ако трябва.какво те грее че ще спечели. Накрая ще се стигне до гражданска война, което е целта на тулупа, няма как да минем без нея. сега действа на принципа на изтощение, пък зимата е с нас, пък разни ченгеджийски трикове. И какво. И да смачка протестите със сила тогава Европа ще не ще шъ го махне, така че колкото отлага Толко по-зле за троловете и *** му,господ да ги накаже нагаждачите и подлизурките с троловете му за жълти стотинки се продали, гнусна ***.

70

Анонимен

преди 3 години

Боко тия може да ги оправи най-нежно само за 15 минути!*** не го прави!Защо ли!?

69

Анонимен

преди 3 години

Дърт комунист-крадец когато и да отнесе някой задвратик все е късно, все има за какво.Защо не направиха нещо добро, докато управляваха?!Тогава те са били избрани от народа, взимали са заплата.А сега, когато друг е на топа на устата, грачат в общия креслив хор.

68

Опааа...

преди 3 години

Тая сладурана я познавам от некъде....В коя ли шкембеджийница съм я срещал???Горката,а *** много се е сбръчкала,кат спаружена марула е....Балтончето с кожената яка направо ме разплака от умиление...Да само ония от ГРИЙНПИС не я зърнат,че ще одерат и нейната кожа...ако че е поовехтяла...

67

Бойко Василев

преди 3 години

Лумпенизирана градска периферия с леви уклони от анонимни ботове се вихри в луд несвяст в интернет пространството. Морални присъди пристигат от върховете на тъй наречената градска ***"ЕнтелЕгЕнцИЯ".Галопиращата глупост ни обрисува клиничнакартина на протестърите,които в самоубийствен режим,изгубили ума си в ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО и намразили ритуално всичко българско и родно,оплюват и обругават държавата и народа си пред Брюкселските ЛГБТ чиновници,винаги и навсякъде преди и сега...

66

Анонимен

преди 3 години

"Бивш премиер е зверски пребит от полицията на самозабравилия се борисов"Заглавие в ЕU сайт...

65

МотоДЕВИЗнаНовото ОФ

преди 3 години

НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Извод:С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда/МВР и НСО/.

64

ода за лумпенщрасе

преди 3 години

Черни сили,подземни сили ,там/ вБулгаристан/ за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее Баце с ОСТАВКА...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНИ!

63

Пешо Питанката

преди 3 години

К'ва е тая ПЛЕЙМЕйТКА ?От коя дупка изпълзЕ???БАААси парчето...Баба Яга бледнее пред нея....Обаче е ,малко ДЕМОДЕ...нема силикон,нема деколте,нема АКЪЛ и не е РУСО...с една дума за нищо не става!!!!Нищо чудно,че са я писали в графата ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА....Череап ще и плати медицинката застраховка!!!

62

Анонимен

преди 3 години

аха, държава на мутрите- можело протести, по конституция ти е право, ама ние имаме КПП да ги спираме. Като е за герб *** не ги спираме разбира се.Борисов си мисли че като харчи парите ни за *** и някой им се връзва.За тях не ми дреме ама парите да ги връща, за тях ще го пратим да си отлежи до живот, знае какво го чака- престъпление и после наказание.

61

демокраст-гербераст

преди 3 години

До Анонимен 34Айде пак мокри сънища!Точно обратното,другарю!На пролет Герб ще спечели изборите с мнозинство!И няма да се нуждае от пишман-съюзници в парламента!В момента с тези,с извинение "протести",вие работите за нас,и то без пари!За което-мерсиМ!Бойко е голяма работа дето ви държи да бачкате за него!А като вземем изборите ще му предложа да ви даде една мандра да не сте валат!:))))))))))

60

е ле па тая...

преди 3 години

И тя барабар Петко с ***...каквото посееш ,това и ще пожънеш!!!

59

народна мъдрост

преди 3 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

хората протестират а през това време мутрата не губи време и купува ли гласове с нашите парички - по 50 лв za пенсиите(ама до изборите),30% заплати за администрация, на даскали,детски за всички,сега и памперс е осигурил за всички, и така летят пачките през жипката,а вие си протестирайте.вожда ви си "подготвя" изборите, а *** останали в БГ го крепят с всичка сила, фашистка власт во веки,благодарение на тия дето го крепят.

57

Анонимен

преди 3 години

Наздраве на Ренета

56

Анубис

преди 3 години

Много е сладка тая МУМИЯ,как само фъфлеше направо ми идваше да и МУНА един между очите, а *** нали съм джентълмен и се размина...Обаче някакъв *** от тълпата не е могъл да сдържи напъна си и тя го е отнесла...

55

Аз

преди 3 години

Пак е паднала пияна някъде.

54

Ян Бибиян

преди 3 години

Удри...удри...Черепа плаща медицинската осигуровка!!!

53

Дааа...а ма НЕЕЕ!!!

преди 3 години

Който го е страх от мечки да не ходи в гората!!!!Чий го крепи там тая застаряваща мома??!