132

Анонимен

преди 3 години

Инджовата къде се тика в тарапаната да я блъскат,като има проблеми с краката и главата и с пиенето.Чака пенсия за особени заслуги от МС ,без заслугите да са много ясни,тъй като няма изискуемия стаж за пенсиониране.Живяла е и работила 10 год. в САЩ,а по тяхните закони има право да получава пенсия от там,стига да е била осигурявана 10 г.Има доста българи които след 10 г. се връщат и получават пенсия.Както и да е,но да се води сега по акъла на Зарята и Триото на Черепа,много,много издиша.

131

Анонимен

преди 3 години

До До по долу Изказването ти е цинично особено последното изречение. Герб да спрат да издевателстват над народа с тия противни *** пуснати по всички форуми.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "мутрите пречат на хората да се присъединят към протестите. Спира ги полицейски кордон далече от мястото на протеста" ЯСНО СЕГА РАЗБРАХ МИ НАЙ ВЕРОЯТНО Е ТАКА

129

мутреса

преди 3 години

До Анубис налиташ на бой а май ти си на градус не ти ли е неудобно бе бияч....

128

До по долу

преди 3 години

Абе,каква чест ,не виждате ли че жената е болна,не е наред с главата ,вижте й погледа,тя не знае за какво е там,може и да е пияна,не е нещо необичайно за нея,може и да е на лекарства..Какво прави при *** да я блъскат ,натикани един върху друг,и то пред БНТ .Брадатия я води за бройка ,като бивша служебна,но само я използва ,не вижда ли обстановката,това за някой грешен лев я тикат между шамарите.Ако има близки да се погрижат,стига се е излагала,ако изобщо го осъзнава.

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен+"герб никога никога не са печелили избори" ок

126

Анонимен

преди 3 години

Такава ниска култура на българина по форумите че нито мога нито искам да го описвам, няма и нужда от това то си личи на всяка крачка, *** до ***.

125

Анонимен

преди 3 години

Как точно пострада!?След ,като е гаврътнала две три ракии с разпопения поп!

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " В случая една арменка, наполовина се показа по българка от много от нас, моето най искрено уважение и възхищение към тази прекрасна жена Ренета Инджова, гордея се с нея Райна Княгиня е тя, с гордост нося това име....

123

Анонимен

преди 3 години

"пострада бившият премиер Ренета Инджова, която е част от протестните действия"Срам и позор за управниците, чест и почитания за Ренета Инджова, бивш премиер.

122

Ходи на протестите

преди 3 години

Защото си мисли, че ги организират Винеков, Бирокенчев и Мастикян

121

О хо хо

преди 3 години

СТАРАТА ДС АГЕНТКА ЩО ПРАВИ ТАМ??? Вижте й биографията!!!!

120

Интересно

преди 3 години

Тримата *** дали ще ги сложат заедно с юмрукчията в една килия да цъкат руска трупа, като ги изпоисъдят по гл. Първа след изборите?

119

Анонимен

преди 3 години

Тая отсега нататък е леля Рени.Така да я знаете.

118

Анонимен

преди 3 години

До БългаринБългарин ли си или не, не ме интересува! Има и калпави българи!В случая една арменка се показа по-българка от почитателите на Пунта Мара!Тази умна и храбра жена заслужава най-високи адмирации! Поклон пред доблестта и морала й!Скоро ще видим мощен гръб и дебел вмирисан дирник!

117

Българин

преди 3 години

Хе,хе ! С подобни протестиращи циркаджийки победата на Борисов на изборите ще е с 2 милиона и половина избиратели !

116

Доктор

преди 3 години

Срамно е да показвате тази кикимора Инджова по какъвто и да е повод ! Стига обременени с маниакални депресии и опиянени от попска любов алкохолички са развявани като българско знаме ! Престанете да славословите тази тъжна кикимора ! Досадно е !

115

gosho

преди 3 години

durta veshtitca ,izkukala

114

Анонимен

преди 3 години

Другарко, моля, намалете пиеньето иначе паважни екземи.

113

Като теглим калема

преди 3 години

Единствените печеливши от т. нар. протести са продавачите на яйца, домати и риба, и пивоварите. Що храна се изхвърли и похаби и що бира се излока. Няма как - трябва да се подхранва "демокрацията". А ДА! И Декатлон.