152

Martin Ruseborn

преди 3 години

Може ли някой от вас *** тук, да си постави името тук! Зер отплатата ви не е далеко! А и стълбове има!

151

САМО БОЙКО

преди 3 години

Бойко пак ще спечели изборите. Корупция или не на основната част от населението така му харесва!

150

Анонимен

преди 3 години

Цитат от Афера:КЪМ СТОЛА НА БОЙКО БОРИСОВ СА СЕ ЗАПЪТИЛИ МЕГАЛАЙНАРИ, КАКТО ОТ ДЕСЕ-КЛАНОВОТО СТАТУКВО, ТАКА И ОТ АКТИВНО ОРГАНИЗИРАЩИТЕ ПРОТЕСТИТЕ. ПОРЕДНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ Е ЗАД ЪГЪЛАИдват дни,в които всеки снимал се с бойко борисов, спешно ще съчинява алиби и ще гори снимките, и това е безапелационно, но не отменя факта, че към стола му,с много малки изключения,са се запътили мегалайнари,както от страна на десе-кланововто статукво,така и от средите на активно организиращите протеститеПоредното разочарование е зад ъгъла, а ние се тревожим вече какво ще изядат в Китай тази есен, за което

149

ПЕНКО

преди 3 години

ВЧЕРА РЕНЕТА ИНДЖОВА ОТЦЕЛЯ В "МАСКИРАНИЯ ПЕВЕЦ" - ПРЕГЪРНАТА ОТ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА ... - И ЩЕ Я ВИДИМ ПАК СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ ...- ЮППППИИИИ ЯААА !!!!!!!!!!!

148

Анонимен

преди 3 години

Склерозата и дъртозата са нападнали Ренета Инджова. Не гербаджиите.

147

ПЕНКО

преди 3 години

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ОЩЕ НЕ СИ Е "БРЪКНАЛ" В НЯКОЕ ОКО - НАПОМНЯМ НА СТУДЕНТИТЕ : " НЯМА РЕВОЛЮЦИОННА ОБСТАНОВКА ... ОПИТ НА ДС БОЖКОВ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ С ПАРИ ...И АКТИВНО РУСКО ПЛАЩАНЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ- В ПОЛЗА НА ПРОЕКТИТЕ " !!!

146

1

преди 3 години

Бой ,бой и пак бой. Комуниста само от бой разбира и ако пак не разбере в трудов лагер до живот.

145

п

преди 3 години

101 дни недоволство-- с 101 участника.Брех, големи протести.

144

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБАДЖИИТЕ НАПАДНАХА РЕНЕТА ИНДЖОВА ПРЕД ДОМА И

143

Чака

преди 3 години

До АнонименПрост индивид-*** расъждения

142

Чака

преди 3 години

До АнонименПрост човек-*** помисли

141

Психодиспансера

преди 3 години

Абе,жената е изкукала,сигурно пак Бойко е виновен.Народее,народе,пак ли в таз робска люлка някой иска да те люлей?

140

Слави -президент!

преди 3 години

БАБА РЕНИ - ПРЕМИЕР!

139

Тоз бабуин

преди 3 години

Не го ли бяха уж бутнали преди два месеца. Слезнал някой от летяща чиния и така нататък...

138

Мунчо

преди 3 години

Много платени герберастки клакьори! Дори един се похвали, че бил с VPN и слагал плюсове и минуси колкото и когато си поиска!

137

охххх

преди 3 години

Ренетка,какво търси майка си там ?

136

Няма

преди 3 години

Ли входове за миене,та сте я пуснали баба Рена на арена?А да бе,не се сетих,Божков плаща повече

135

Долния

преди 3 години

150 ,явно ракията ти мъгли спомените.От 1990 до 2009 г.БГ беше опоскана като за последно.Да сравняваш преди и сега ,че сега е" най зле" яко надрусан.Ако не помниш ,чети ,не каквото ти казал Бабикян с многото фирми и нечисти доходи.Протеста на олигарсите зад граница и техните придворни палячовци не е интересен,освен за тяхната касичка.

134

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

ТАЗИ вечер на " ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА " имаше 50 човека....със колела...кучета и на РАЗХОДКА ! ...НЯМАШЕ ги ДОКАРАНИТЕ от прованса ПЛАТЕНИ ...да разгледат СФ след яицата . .......ЖАЛКА РАБОТА !!! ............а когато СВАЛИХМЕ ОРЕШАРСКИ ....заради назнач. на ДП за шеф на ДАНС...протестирахме 442 ДНИ ....БЕЗПЛАТНО....УБЕДЕНО ...ОТГОВОРНО !!! а тези не знаят какво искат !!!

133

Анонимен

преди 3 години

цру-то да си пие хапчетата, бая са ти дошли яйцата по главата, къде го вожда ти бре, що се крие от хората, в жипката съй пренесъл да живее, не смей да слезе от нея от страх някое яйце да н'го уцели по голата тиква. Избран неизбран яйцата са на линия, винаги ще има за него, така ще си отиде оплют и подигран. Никога не се е живяло по-зле в БГ от последните 11г каквото и да ти говори тулупа, аз гледам моя джоб,колко си отопляват целия апартамент,колко живеят в нормално жилище,а не в кутийчета,колко имат нови коли, а не немските трошляци.Я изчезвай, че вече зареждам кошницата с яйца.