234

Теди

преди 3 години

Браво

233

Лъжльо

преди 3 години

Кого лъжете, г-н Борисов?Какво означава този текст?1.Признание, че в България 600 000 души, колкото са два големи областни центрове, живеят в мизерия и имат нужда от хуманитарна помощ, за да оцелеят. Хуманитарна помощ се полага при придни бедствия, войни и други катаклизми. България живее в мир и, слава на Бога, скоро не е сполетявана от бедствия.2.Помощите за тия 600 000 нещастници в размер на 504 млн. лева не са от бюджета на държавата, а се осигуряват по европейски програми с пари от ЕС. Какви усилия, какъв екип, какъв министър Сачева, дяволите да ви вземат? Кого лъжете?3.Екипът

232

Кой ли ще вземе

преди 3 години

Помощи хммммммм, ме се сещам кой би могъл да е.....Имитира дейност с пари които друг ще връща. От това по-лесно има ли?

231

Анонимен

преди 3 години

600000 крайно бедни дето няма какво да ядат от 5 милиона души в 21-ви век. Браво Бойко, е това е добро управление на държавата, но за сметка на това, шкафчето е пълно. Разните там олигархчета и те са доволни, нали гепиха няколко милиарда с твойта благословия и тая на Гешев.

230

Анонимен

преди 3 години

Айде няма нужда да помагате на малцинствата или на гастарбайтерите, които тука се осигуряват на половин минимална, ама берат малини в Англия. Както и няма нужда да се дават пари на дребни тарикати със заплати в плик. Айде марш с тия глупости.

229

Е няма да млъкна 3:

преди 3 години

К'во да ти кажа Петков-с твойто си мнение и на ония фелшер - противостоите на Роджър Уолскот Спери,Василии Сухомлинки,Кимон Николадес, Бети Едуардс, Тони и Бари Бюзен и като цяло на новата образователна парадигма на 21 век.Сега аз разбирам твоето пристсрастно лично мнение и си търсиш нов трофей за менталната си институция, но държа да ти кажа, че много сериозно почваш да ме ядосваш като се има предвид всеобщата картинка!И Чинг - китайска книга на промяната Румене.Сега къде е Джак of All trades

228

Е няма да млъкна 2:

преди 3 години

Господин Премиер бихте ли казали на министър Красимир Вълчев, че има да отменя едни делегирани бюджети и да се преосмисли собствеността върху училищната сградна мрежа. И ако може господин Вълчев да се обади на местния психолог Румен Петков и да му каже, че съм му казал, че ще го докарам до усмирителната риза, ако отрича научната ми разботка основана на нобелов лауреат и един от големите учители на 20 век и му предайте да ходи да освидетелства сценаристите на Трифонов!И Викторио, че забравих!

227

P.S.S. Профайлър 13ч

преди 3 години

Ами ко.***.ле.та.та на Банев и Арабаджиев господин премиер, че той освен семенната си банка (докато стане тя) много се е забавлявал с крепостничките, и да не говорим за едни хора сложени на едни позиции само защото са цункали задничета на хора на Симеон или на самия Симеон! Сега ние бяхме обект на военен преврат, повод с убийството на Георги Марков като немците преоблечени в полски униформи нападащи немска радиостанция от страна на едно световно зло. Зло наречено Третия Райх и Лакоон! Принципноо

226

Профайлър 14:

преди 3 години

Постскриптум 13,защото имам само 500 символа.Дали е случайно господин премиер,че лицата Банев и Арабаджиев понастоящем намиращи се в затвора-единия беше решил да прави лична семенна банка за да"облагороди"българските жени със своето свещенно ДНК и лицето Арабаджиев,което някак си понеже банкрутира българската текстилна индустрия и големите държавни текстилни предприятия и получи едни комисионни и разни такива дали пък това е подозрение поради Банев дали не са на Симеончо ко.***.ле.н.ца?Завоевател

225

Профайлър 13:

преди 3 години

Последно, наистина последно господин Премиер - От Светлината ще дойде мрак, а от мракът ще дойде светлина. От мракът на митовете - в гръцката митология господин Премиер има един интересен мит - за Лакоон и неговите синове - били много умни и се опитали да измамят боговете и да спечелят своето безсмъртие. Наказани били с много трудности и много трудно било на бога на държавата Серапис срещу техния бог Серпентис да ги затвори в Тартар, където едни змии да ги хапят цяла вечност.Ферди и синовете му!

224

Анонимен

преди 3 години

Що тиква, мен ми е точно като картоф

223

Профайлър 12:

преди 3 години

Александър Батемберг - чужд гражданин натрапен против републиканската форма за която много хора умряха да не изреждаме имена, че позорно. Фердинант Сакскобурготски - чужд гражданин - натрапен, няма българска кръв, не осигурява български наследник с българска кръв, Борис 3 - чужд гражданин - съюзник с Адолф Хитлер изпозастрелял и убил половината учебник по литература, Симеон 2 Сакскобургорски - чужд гражданин - отново натрапен заради нечии интереси, съмнения за български *** дето е направил

222

Профайлър 11:

преди 3 години

В конкретния случай става въпрос за едни чужди граждани - натрапени тук и имащи големите претенции към мащехата си България и държащи се с нея все едно им е дето се вика бащиния, а българския народ все едно са им крепостници. Долуспоменатите лица - са нарушавали три български конституции, извършили са многократно убийства, тормоз върху цивилни, позволили са да бъдат нанесени щети върху държавата и да бъде проведен корпоративен и частен грабеж в неизмерими щети, а да не говорим за законите им!

221

Профайлър 10:

преди 3 години

Господин Премиер слушайте ме внимателно няма да повтарям. Вица от Ало, ало е много точен. Лицето бивш премиер Симеон 2 Сакскобурготски - първо изобщо не е родено на българска територия, майка му е с италианско гражданство и черногорско, а по кръв е малко така или Батембергска или Сакскобурготска - в смисъл малко знам за Елена, второ лицето е родено или във влака на ничия територия или в Черна гора, но в никакъв случай няма право на Българско гражданство - та бил той баща му и Фердинант, също!

220

P.S.S.S.

преди 3 години

Убийство на български гражданин първа степен с цел военен преврат и злепоставяне на легитимно избрано народно събрание и социалистически режим (епа голяма работа - един журналист и дъщерята на Живков) - дори и тези хора да са били по някакъв начин несправедливи, "тоталитарни" биха казали някой според международното право то се квалифицира като тежко престъпление, дори би могло да влезе в графата военно престъпление. Какъвто тати, какъвто бати - такъв и аз - нали така ваше нищожество Сакскобургот

219

P.S.S.

преди 3 години

НПК - 1989 година - МАРОДЕРСТВО - Наказание: Смърт чрез разтрел в особено тежки случай и в наличие на рецидив или 25 години строг тъмничен затвор без право на обжалване според решение на военен съд или международен наказателен съд Хага!

218

P.S.

преди 3 години

Аз не съм рус господин премиер - рижав съм! И разликата е голяма!

217

И последно:

преди 3 години

Профайлър 9 - Ония от Мосад да го питате: В главата или в корема? В тоалетната или в помиината яма или на сметището!

216

Профайлър 8:

преди 3 години

Имам проблем господин Премиер - след внезапната загуба на тия тримата ЦРУ пращат back up teama - японец, тайванец и един от руски произход! Сега нещата стават неприятни, че ако ги хвана и тия тримата много ще ме псуват!!!

215

Профайлър 7:

преди 3 години

И как според вас господин Премиер ги знам тези работи. Ами аз имам само едно единствено качество с което съм ги хванал и тримата. Наблюдателност. Между другото турските ни съседи може и да знаят, кой е третият - ми може би ако питате ония момчета дето пробваха преврат на Ердоган те може и да ви кажат и името и племенната му принадлежност. Сега тия тримата са едно, двете момчета Ран и Ът с фалшивите дипломи са друго. Удари маската да удариш човека зад маската!