13

Анонимен

преди 3 години

Мухльовци!

12

Рагин

преди 3 години

Като ще разчитате пак на българския турист, а поне направете и вие нещо де !Не като това лято, пак се молехте на родния турист - той ви повярва и подкрепи и когато напълни южното черноморие - му съдрахте кожата с цени двойно по големи от миналогодишните.А после - "разчитаме на българския турист"!Ако все още се чудите какво ви говоря - погледнете си новогодишните оферти.С 30 % нагоре !?

11

Иван

преди 3 години

Само който е ходил на Боровец знае за какъв кло-зет става дума. Хигиена нулева. Банско е съвсем минимално по-чисто. Но и там е същия ужас. Който иска качество - Австрия.

10

Анонимен

преди 3 години

Предвиждам изключително успешен сезон за мутрите от банско

9

Анонимен

преди 3 години

Чужденци едва ли ще има, тъй като още доста преди началото на сезона сме в списъка със страните с повишена опасност.Пък и имайки предвид, че ковид плъзна из Европа именно от зимните курорти едва ли ще има и желаещи.

8

Хаха

преди 3 години

Кой нормален човек ще заведе семейството си в тея развъдници на Ковид?!

7

Браво

преди 3 години

Намалете цените на картите! Направете жест!

6

Кунчев е казал това?

преди 3 години

Доста продажно изказване, като си има предвид как в Алпите тръгна заразата от един курорт. Всеки безпристрастен епидемиолог би ви препоръчал да избягвате ски курортите, а и хората за които знаете че са били там;)

5

Анонимен

преди 3 години

Ама как да не ти се прииска да отидеш в Банско, Пампорово и т.н. Да те посрещнат едни такива любезни дебалаци с плонж на капака на колата ти с вълшебната думичка "плащай". То това ти трябва. И ти като един абориген от населено място с повече от 50 души си плащаш на племето. Плащаш си за студена стая, за алкохол менте, за лифт, ски, асансьор, таван, керемиди, храна от фризера на 2 години. Плащаш си. Нали си на почивка. Е... на половината цена е същото без мутри и в Австрия.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе вие вземете подготвите нивята,та напролет да има къде поне картофи да засеете!

3

Анонимен

преди 3 години

Щом зимните КУРрорти са готови за сезона да се готвят и катафалките.Егати просстото племе са това бугарете.П.П. Те и миналата зима бяха гУтови пък всички видяхме какво стана.Тази ще е много по-зле.

2

Анонимен

преди 3 години

А още по здравословно е да не се тикаш между шамарите.

1

Анонимен

преди 3 години

Тия са се побъркал, къв сезон бе? Напролет затвориха Банско с бариери, за 1 семейство англичани с недоказана инфекция, а сега?! Гладни ще седят тая зима мутрите