68

до 80

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

67

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

66

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРИФОНОВ!

65

Анонимен

преди 3 години

До Эврапэйскый СоюзПак ли мечтаете да грабите, шумкар?

64

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Айде, Китайската Комунистическа Червена Народо-освободителна Аримия да Идва и да се свършва с този жалък и без друго поробен континент!

63

Анонимен

преди 3 години

Здравната система не може да издържи,защото ще се заразят и много лекари. Отделно хора с други заболявания ще се страхуват да отидат в болниците и допълнително ще увеличат проблемите си .Затваряйте училищата! Положението излиза от контрол...

62

Анонимен

преди 3 години

Лекарите които отказват да убиват хора на основание "заразен с ковид" умират при странни обстоятелства и ги пишат "умрели от ковид"Вече се наглее, че има умрели от ковид, а още никой не е виждал вируса, не го е излоирал или изследвал - вирус не съществува. Изглежда, ковид е операция на всички тайни служби по света.

61

Мяу

преди 3 години

Ще издържи - питайте Бойко дето разпорежда и минъстара дето държи всичко под контрол.

60

Умират все повече

преди 3 години

Лекари, а министъра (също лекар) им се подиграва в очите. Той вече е "лекар" в кавички. Гнусен слуга.

59

Shtagi

преди 3 години

Не си прав за дядо ти Борисов. Прочел е две книги, втората е Читанка та.

58

Чичо до 66 и 67

преди 3 години

Пуснете си и малко филми за НЛО, после ако обичате минете през психиатър. В Ютюб има всичко, планети Нибуру животни с пет глави. Толкова ли сте пр0сти питам?

57

САРКАЗЪМ

преди 3 години

Верно ли е чи дядо бойко борисоф е прочел само една книга винету той така говори ама ша го збера пак щото съм прос и той е и го разбираме в еспания дето искам и ас манкенка,ама къщата е на мажа му преди брака в Исппания сасцвителина

56

Бау

преди 3 години

До Всичко е манипулацияСтига вече с тази глупост. Не е бил изолиран преди 4-5 месеца ...

55

Всичко е манипулация

преди 3 години

Вируса още не е изолиран, не знаят изобщо дали има вирус и от какво са причинени новите белодробно-възпалителни заболявания. Измислиха мита за вируса за изкарат малко пари от страховете на хората, какво малко, стотици милиарди направиха.

54

Няма вирус

преди 3 години

Тестовете само проверяват нещо в ДНК или РНК някакъв хромозом дали имал нещо си, и тогава можело хайли лайкли да си заразен, а може и хайли лайкли изобщо да не си заразен с новия вирус който още никой не е изолирал.Видеото в ютюб показват документи където признават, че вируса не е изолиран и никой не знае дали изобщо има такъв вирус: "THE MOST IMPORTANT Video on Earth Right Now"

53

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СИ ОТИДЕ ПРЕДИ КОРОНАВИРУСА.

52

всички знаем

преди 3 години

Да намалят парите за пътеката, и тогава системата внезапно ще спре да поддава. Хоспитализират *** и пульо само за да точат касата - 1500 лв за седемдневно лечение си е мега далавера, при положение, че са ти дали един-два антибиотика и витамини. Мой приятел го хоспитализираха принудително, беше много добре, не искаше да остава в болницата, но те го държаха до откат. Беше се побъркал!

51

Доктор

преди 3 години

Системата не се е срутила , защото е убила майките на децата с увреждания. Тези майки предизвикват системата и тя ще им отмъсти !

50

Анонимен

преди 3 години

спокойно, утре ще са по-малко бройките - вирусът почива в неделя

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко Борисов се страхува от коронавируса, да не се зарази и да умре.