88

Винету

преди 3 години

Полуграмотните овце повтарят мантрата "нема Вирус", докато те или някой от близките им не го "лепне"Но и строгата Карантина не е панацея, най-много да прецакаме и без това Ню-Ню "Виртуалната" си Икономика!Просто спазвайте препоръките на Здравното Министерство:- носете маски в закрити помещения и в обществения транспорт- мийте ръцете и използвайте дезифектанти- не се тъпчете в Чалга-ДискотекитеНе претоварвайте Здравната ни с-***, че тя и без това работи на принципа "Дръж мъ да не падна"

87

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО МУ СА НА СЛАВИ ТЕЗИ ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ ГАРДОВЕ ?А СЕГА- ДЕ!!!

86

ДО 96

преди 3 години

С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, НО СЕ ДВИЖИ БЕЗ ЧУЖДА ПОМОЩ.СЛАВИ СЕ ДВИЖИ ОТ 100 ГОДИНИ С ОХРАНА ВЪОРЪЖЕНА ДО ЗЪБИ.ОТ КОЙ СЕ ПАЗИ? ОТ КОЙ СЕ СТРАХУВА СЛАВИ?ЗАЩО МЕ СА ТЕЗИ ГАРДОВЕ?ВИЕ СИ ОТГОВОРЕТЕ! ТОВА Е РИТОРИЧЕН ВЪПРОС.АЗ ЗНАМ ЗАЩО.СЛАВИ ДО 1 Г МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ ... БОЛЕН Е.

85

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът за искания за повишаване на заплати и всякакви подобни! Правителството няма да откаже на никого, а новите кандидати за власт обещават всичко!

84

Словянин

преди 3 години

Без Русия няма Българско! Умираме в геометрична прогресия откакто сме в ЕС и НАТО.

83

ахааа

преди 3 години

До 81Слави с патерици, сегашния с наднормено тегло..................

82

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда китайците да идват, ЕС сам се разпада. А и Китай няма какво да търси в ЕС, в Европа няма никакви ресурси.

81

Анонимен

преди 3 години

Кой го интересува системата? Съдбата на давещите е в ръцете да давещите! Колкото повече умират от рисковата група, толкова е по-добре! По-добре за сегашните и бъдещите управляващи! Икономия от пенсии, медицинско обслужване и др. Важното е да умират тихо и кротко! Стига с демагогията!

80

Анонимен

преди 3 години

Къде са тези фантоми бе??? Егати пандемията

79

тъй де

преди 3 години

А ако системата не издържи, питайте Премиера защо през годините на царуването му затвори доста болници.

78

ДО 89

преди 3 години

ВАКСИНАТА НЕ ГАРАНТИРА НИЩО. ИМУНИТЕТА НЕ Е ТРАЕН. ИМА СЛУЧАИ НА РЕЗАРАЗЯВАНЕ.ДОРИ ХОРА С ИЗГРАДЕНИ АНТИТЕЛА - ГИ ГУБЯТ СЛЕД 6 МЕСЕЦА.ВАКСИНАТА НЯМА КАК ДА ГАРАНТИРА РЕЗАРАЗЯВАНЕ.ВЪЗНИКВАТ МУТАЦИИ.

77

Експерт

преди 3 години

Ако Баце не ограничи събиранията по заведения, мероприятия от всякакъв вид и не затегне сериозно контрола на сегашните мерки, системата ще колабира макс. в началото на Ноември. А може би той това цели, за да изкара мандата до Април. А вие как мислите ?

76

Анонимен

преди 3 години

Сертификатът за ваксиниране или за липса на вируса вече е паспорт към "относителната нормалност". Ще е задължителен, ако искате да се качите на самолета, да влезете в киното, ресторанта, и накрая, в собствената си къща.

75

Анонимен

преди 3 години

Така наречената реверсна пропаганда вече действа. Предупреждават, че в началото няма да има "достатъчно ваксини за всеки" и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните. Но Путин и Си Цзинпин им унищожиха плановете като съобщиха, че Русия и Китай вече имат ваксини, които са произведени в достатъчни милиарди количества, евтини, и ще има за всеки човек на Земята. При това няма да са задължителни.

74

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НИЩО Е ПСИХОПАТ.САМО ПСИХОПАТИТЕ НЕ ЧУВСТВАТ СТРАХ. Причината в това се корени в амигдалата това е частта от мозъка, която възприема емоциите на страх. При психопатите амигдалата е по-тънка и по-малка от тази на обикновените хора. В резултат на това тази част от мозъка функционира доста по-слабо, заради което психопатите не могат дори да направят уплашена физиономия, да не говорим за страхуване. НЕ МОЖЕ ПСИХОПАТИ ДА ПОДЛАГАТ НА РИСК ОБЩЕСТВОТО - НОСЕТЕ СИ МАСКИТЕ!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Путин им обърка плановете с руската ваксина. Това беше огромен удар за запада и още не могат да се съвземат... сега се чудят какво да измислят и решиха да протакат.

72

Анонимен

преди 3 години

На 21.05.2019 г. Урсула фон дер Лайен е приета в Управителния съвет на Световен икономически форум (WEF), най-богатото частно НПО (Женева) което се финансираот капитал да прокарва техните интереси чрез вземането на решения за справяне със световни проблеми като глобалното затопляне, заплаха от пандемия и др. режисирани заплахи. Само два месеца след това Урсула бе избрана за председател на Европейската комисия, която пък е органът с най-големи правомощия в ЕС. Дали случайно няма връзка между тези две назначения?

71

F-16

преди 3 години

ЕС са купили близо 1 милиард ваксини както България осемте f-16, ваксините не са изобретени и дори не съществуват, но ЕС трябва да ги плати. Целта е да се имунизура населението на ЕС по два пъти. Една ваксина в ЕС струва 200-300 евро, а руската е само 11 евро. Много е вероятно скоро да пуснат някаква "ваксина" - безвредна но и безполезна, и да започнат масови ваксиниации.

70

Анонимен

преди 3 години

МАНГЪРОВ Е ЛУД С КАРТЕЧНИЦА.ЗАТВОРЕТЕ ПЪРВО НЕГО!!!

69

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.