169

Анонимен

преди 3 години

А кой ги пусна да ходят на училище.Самият Борисов вчеря от Брюксел заяви че трябва да ходят на училище.

168

Анонимен

преди 3 години

Причината е смесването на потоците в градския транспорт. Проблема е, че МО не взе правилните мерки! Осем месеца имаха да измислят нещо.Сега децата са по мин 26 в стая, по 2 деца на чин, пътуващи в транспорта някои и по час за да стигнат до училище. Чакаме Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда.Разпространението в Столицата вече е дифузно! Като се разболеят родителите и не ходят на работа кой ще гледа тези деца? Борисов, Вълчев?

167

Бибо АНОНИМНИЯ

преди 3 години

А ТИ АКО ПОРАЗСЪДИШ МАЛКО А САМО ДА ПЛЯМ.. Ш А И НЕ Е ЛОШО ИДА ПОЧЕТЕШ... ЦЯ СВТ КАЗВАТ, ЧЕ ИМА СРИВ НА ИКОНОМ. ТИ НЯМА. ДА СИ ЧУЛ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА ШВЕЦИЯ ЕИ ТАМ Е ИСТИНАТА. НЕ ЗАТВОРИХА И СА СИ ДОБРЕ. И МЪНГЪРОВ И ОСОБЕНО РАДЕВ,МОЛЕХА ДА НЕ СЕ ЗАТВАРЯМЕ. НЕ БИБИТКО ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ. Я КАЖИ ЗАЩО ПРИ 30 ЗАТВАРЯМЕ А ПРИ 1000 ВСИЧКО РАБОТИ. САМО НЕ МИ ИЗЛИЗАЙ С НОМЕРА: ТОГАВА НЕ ЗНАЕХМЕ НИЩО. ТЕ И ШВЕДИТЕ НЕ ЗНАЕХА АМА ВЗЕХА ТОЧНИТЕ МЕРКИ. ТЕ И МЪНГЪРОВ И РАДЕВ НЕ ЗНАЕХА, НО ДАВАХА ПРАВИЛНИТЕ СЪВЕТИ

166

Анонимен

преди 3 години

Ако преди 15 дни можехме да запазим поне малките да ходят на училище разделени по-малки групи според възрастта, сега вече е късно!Основните места, където се разпространява заразата се знаят - там, където се струпват много хора нагъсто в затворено пространство.Това са обществения транспорт, училища, заведенията, както и всякакви масови прояви на закрито - спортни, културни, религиозни и т.н.Там задължително трябва да се направи опит да се разредят хората,а не да експериментирате тъпо и упорито

165

До214

преди 3 години

Протести има от юли месец,масовото заразяване започна последните десет дни,така че т"ъпите герберски "умозаключения" можеш да ги запазиш за себе си!

164

Зоро

преди 3 години

Споко!На 90% от българите не им пука!Няма страшно!

163

Анонимен

преди 3 години

Абе всеки ден по 500-600, днес даже 1000 зарзени. Всеки ден заразени от март до сега А болни няма. Никой не познава болен от това. Как става това?

162

Фалшива навина

преди 3 години

Следя you tube канал на човек в Италия и там рестрикциите са страшни. Хората са подложени буквално на терор за спазване на "мерките" Авторката на канала официално е предупредена от youtube, че ако не се придържа към световните правила наложени кой знае от къде, каналът и ще бъде спрян. Всички мнения, противоречащи на масовите за Ковид се класифицират като фалшиви новини. Единственият начин да ги каже е като ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ КАЗВА ФАЛШИВА НОВИНА.Хитлер нервно пуши в ъгъла...

161

Анонимен

преди 3 години

Какво ни докараха протестърите! Радев трябва да поеме политическа отговорност и да подаде оставка!

160

реалнафантазия

преди 3 години

България - 6.5 милиона населениеКитай - 1.4 милиарда населениеКак така сме с тенденция до средата на Ноември да ги настигнем по брой заразени? :)

159

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда ББ да затваря нищо, те Европейските държави вече започнаха да не ни допускат.

158

Анонимен

преди 3 години

Китай ни болни имат ни заразени Япония и Корея също.А са с огромна гъстота на населението особено в градовете.

157

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Борисов, Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно без маски, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.Във всички страни,които са отворили училищата положението е едно и също.Следва мощна втора вълна на К19 за съответната страна.България не е изключение.

156

Анонимен

преди 3 години

Ето никогда не было, но вот опять.Така казват в Русия относно втората вълна.)))

155

Бау

преди 3 години

новините пак са непълни, но предполагам ще ги точите цял ден. 1. Бюреков е с ковид 2. пак има починала лекарка, само на 5X години.

154

Анонимен

преди 3 години

Инетерсното е че от бнт имаше заразен водещ а не затвориха тв канала а ако има зараден работник във фабрика то фабриката се затваря.Щом епидемията е в тв канал чрез които се манипулират хорато то този канал остава назасегнат

153

Анонимен

преди 3 години

Масово фирмите спират тестовете на ваксини защото самите ксини нанасят по-сериозни поражения.Примерите са Астра Зенека Модерна и тн.Руснаците и те се покриха уж имаха ваксина а броят на заразените расте.

152

Анонимен

преди 3 години

Защо България е закупила PCR тестове за ДИАГНОСТИКА НА КОВИД ОЩЕ ПРЕЗ 2018 Защо откривателят на PCR ТЕХНОЛОГИЯТА И лауреат на Нобелова награда за микробиология внезапно умира? Защо нито веднъж не се публикува негово мнения относно обективността на тези"тестове" за откриване на Ковид.Защо Гугъл блокира всички противоположни на таргета мнания, относно Ковид?Защо СВЕТОВНАТА БАНКА се занимава с борба с пандемии Защо СЗО отмени малко преди появата на Ковид критериите за пандемии?

151

Анонимен

преди 3 години

Не съм предполагал че в 2020 науката може да е толкова неадекватна.

150

Другарят

преди 3 години

Другари, дайте статистика за смъртността-увеличена ли е, по какви причини е била в предни години, сега и т. Н.