189

Анонимен

преди 3 години

Автобусните спирки също са развъдник.Трябват англииски автобуси на които да можеш д се качвяш по всяко време.

188

българин

преди 3 години

До: номер 205Ами защото доколкото знам, откривателят на генетичните тестове никога не е изказвал подобни мнения - той просто е умрял преди да се появи COVID-19. И не е умрял "внезапно", а от бронхопневмония и сърдечна недостатъчност у дома си. Това го потвърждава жена му.Не съм чувал, че такива тестове са били "закупени" още през 2018 г.Ако си спомняш, отначалото на пандемията нямахме достатъчно такива.Проблемът с тестовете е че не са количествени - тоест не доказват разболяване.

187

Анонимен

преди 3 години

Да направили "само" 15 в клас е че те сега колко са 30 ли.После се чудим що бг образованието е кнеф.Макс 7-8 в клас трябва да е

186

Анонимен

преди 3 години

Тулупа има нова тактика, да ни умори всички зимата, да останат само хотелиери , ресторантьори, собственици на чалготеки и футболисти, та да гласуват за него март месец!

185

Гринго

преди 3 години

15 мъртви при нива 500 от преди месец дали ще станат 30 мъртви при 1000 от сега? Жалко за възрастните хора, дали здравето и живота си да изградят тази държава, и изоставени да умират без грижа.

184

Анонимен

преди 3 години

Е че още от време оно се знае че училища и детски градини са развъдник на зарази===========Така, това е поредният удар срещу хората, ясно и целенасочено се отива към утвърждаване на мнеието, че децата са опасност, сего като разпространители на вирус, а по-късно и у нас, като опасност за климата. Mоинтересувайте се, защото няма да ви го напишат в сайтове като този или да ви кажат по телевизията, че в Англия и Германия набира сила, зелено движение на жени, които са против раждането на деца...

183

Нотингам Форест

преди 3 години

Метрото да не говорим за автобусите са развъдник на ковид.А можехте да купите автобуси на два етажа на единия пенсионери на другия млади.Ама вие не да купим немски тедни автобуси чисъ развъдник на вируси.На ви немско сега.

182

Не чакайте на

преди 3 години

Правителството да въвежда ред, те искат точно обратното;). И "щаба" от гъ***лизци също. Искат да е зле, замислете се дълбоки, и ще ги прозрете.; Изключваме Мутафчийски, не е т ъ п д се забърква в политически игрички.

181

УМЕН

преди 3 години

Отново ни черпят с големи порции лъжи. Не вярвам и една дума на новини свързани с ковид.9

180

Анонимен

преди 3 години

Измисленият "штаб" с неговите Многоцветни зони,какво стана? Оказа се,че повече от 20 области са в зоната на червеният цвят на заразяването,а именно над 50 болни за последните 14 дни!

179

Анонимен

преди 3 години

Поръчваш си пица в дома и си викаш а бе то сигурно е така.А не осъзнаваш пицаря колко пъти е кашлял преди да ти опакова пицата и разносвача.

178

Анонимен

преди 3 години

Следващата глупост ще е при преброяването как преброителите ще ходят от дом на дом и ще разнасят заразата.

177

До аамма

преди 3 години

В началото бройката на пациентите в интезивното беше под 10. Сега са 71.Лошото е, че този вирус е с висока степен на разпространение и заразяване и при не взимаме на единствените известни мерки, които работят до момента бройката на пациентите изискващи интензивно лечение може да скочи много бързо и да трябва да се избира кой да лекуват и кой не. Имайки предвид състоянието на здравеопазването у нас вероятно възможност да получат лечение ще имат само по-заможните.

176

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжа

175

Анонимен

преди 3 години

Е че още от време оно се знае че училища и детски градини са развъдник на зарази.Спрете децата от училище спрете градският транспорт работете от вкъщи и затворете магазини кафенета заводите също така ресторанти дискотеки и спрете доставката на храна по домовете.Разносвачите на пица са от къща на къща чисти рзпространители на вируса.

174

AAAM

преди 3 години

А не да продалжаваме с тази паника- 100, болни, 1000 болни- направи повече тестове и един миллион ще сме- някои мисли ли тази паника колко непредвидени последствия има. И относно починалите хора- мир на праха им, но има доста голяма разлика дали са починали 'от Ковид' или просто са имали вируса.Но аутопсии не се правят, а не е и публична тайна, че някои хора им бива платено да се съгласят роднините им да бъдат написани като Ковид жертви за пари.

173

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направил училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щеше да имаш мили ми Бойко некакви 4% заболеваемост и нищо и никъде нямаше да бъде в опасност да затвори. Е, сега умниците нека ти дават съвет как да запазиш икономиката с болни работници, как да напълниш хотелите с почиващи, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

172

AAAM

преди 3 години

Най-важното от статията: 'като 76 са в интензивно отделение.' Ако в момента направят 1 000 000 теста, може и да излязат 100 000 болни, което ще покаже колко шум за нищо се вдига. Ако този вирус наистина е толкова опасен, всеки разболял се щеше да стига до интензивното отделение, а в цялата страна са 76. И много вероятно от тези 76, 90% са възрастни хора с придружаващи заболявания- те са тези, които трябва наистина да пазим, както при всяко друго инфекциознно заболяване. А не да продалжаваме с та

171

Анонимен

преди 3 години

Само пълна блокада ще спре вируса.Израел е нагледен промер.Иначе се гответе за сценатий "Бергамо-2019".

170

Чао, бетономорие!

преди 3 години

Бай-бай летен туристически сезон 2021. Те вече сума ти хотели по *** се продават, догодина всички. Дано ги вземе на ангро някой инвестиционен фонд, който разбира как се прави, да събори половината и да пооправи туризма ни