9

консерва

преди 3 години

Като видя женска с татуировка и ми е ясно - и умствен багаж , и култура , и манталитет.

8

Край

преди 3 години

Крепистните селяни в Русия са освободени ПРЕДИ робите в САЩ00208

7

Край

преди 3 години

Е не тая е прекалено грозна

6

Анонимен

преди 3 години

Нито Ботев, нито Левски нито един от големите ни революционери е искал някой да дойде да ни освобождава. Особено Русия, където селяните са били още роби. Ние забравихме и Ботев и Левски и се навеждаме на по-прости нации от българската и им ближем подметките и се излагаме като никой друг.Имам роднини унгарци, които направиха въстанието срещу комунизма през 56та.Срам ме е да им разказвам за нашите протести.

5

Анонимен

преди 3 години

Просто няма такава падение като българското.В никоя държава НИКОГА протестиращи не са ходили да реват под прозорците на чужди посолства - елате да ни спасявате, че ний не можем сами.В никоя държава НИКОГА не са викали евродепутати да подкрепят протестиращи и да плюят по собствената им държава.Ми нали ако си отворят устата ще ги линчуват!!Кажете на един италианец, че държавата му е мафиотска и ще ви убие. Трябва бързо да бягате.Нашите като *** реват, че сме били мафиотска държава.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Даже не кои и да са евродепутати: лидерката на групичката съдена, и с далавери за уреждане на мъжлето си с топло местенце на европейска заплатака.И такива ще ни критикуват за "напредък"?

3

Анонимен

преди 3 години

Добре, че евродепутатите погнаха мафиота Боко Тиквата, иначе ако трябваше да разчитаме на българското гражданско общество, щяхме цял живот да живеем в мафиотски феодализъм.

2

Анонимен

преди 3 години

Значи,затворничка, популист и двама социалисти.Страхотно ще се допълнят с толупите на площада.

1

Анонимен

преди 3 години

Борисов е със затихващи функцииАко зависеше от него още през лятото да беше подал оставкаРазпределяне на евро пари няма да има, разбрал го е вечеОбаче се изяви като медицински капацитет10 дни карантина ????Държавите намаляват приток на туристи, той намалява периода за карантинаМъка, мъка......