235

Анонимен

преди 3 години

Този от снимката не е толкова беден ,колкото е мизерен мене ако питаш!

234

Анонимен

преди 3 години

СССР беше световна икономическа и технологична сила. Горбачов продаде империята със 100% отсъпка.

233

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~В Китай си е див капитализъм под шапката на коумистическа олигархия. Там нямат нищо общо със соца. Русия си е соц и сега и то от тип най-близък до това , което познаваме ние отпреди 89та: населението с промивани мозъци за да търпи всеобщата мизерия и партийния елит поддържан от тайната полиция. Чиста СССР.

232

Анонимен

преди 3 години

При соца трудовият човек беше на почит. Днес няма трудови хора, има стока на пазара на труда която капиталиста наема с цел реализиране на печалба. В момента в която стоката не дава печалба по някакви причини, догова за наем се прекратява и стоката се връща на пазара на труда да се предлага друг капиталист да я наеме.

231

Анонимен

преди 3 години

За това ли българската капиталистическа министърка на туризма и тази година ходи в Русия да моли за социалистически руски туристи да идават в капиталистическа България българите капиталисти да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват?

230

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Соца го има само в Китай.Те затова се дръпнаха от Москва преди доста години.Народна демокрация, ако щете го нарачете.Соца руския, Горбачов го мъчеше с Перестройката, но накрая го приключи.

229

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е така ,защото в БЪЛГАРИЯ определен кръг от служители получават доходи около 5000лв. на месец-това са служители в системата на МВР и МО КОИТО СА НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО,доктори които работят в държавни болници но имат частни кабинети,учители на заплата и пенсия,в администрацията също е пълно с такива на заплата и пенсия.Питам аз къде го има по света г-н БОРИСОВ,едните цивеят охолно на гърба на бедните,затова няма работа и за нашите деца!!!

228

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Соца го има, другарю, в Русия. Някаква хибридна версия, но си го има и резултатите са налице: чакат още канализацията ...

227

Гуантанамо бей!

преди 3 години

До 220 Не ми променяй думите бе нищожество!

226

Мохамед Ал бакаруйил

преди 3 години

Децентрализация и колективизация и благоденствие реститутите окрадоха татковината ,съд за тях.

225

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Левски се бори за чиста и свята република.Такава ли е днес България, след 30 години Преход ?

224

дфхд

преди 3 години

Аз ако съм в това положение ще убивам ,ще кормя изчадията със джиповете !

223

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Що го няма соца ли ?!Питайте Гарбачов.Що живеем лошо сега ?!Питайте Ж.Жeлeв.

222

Оставка

преди 3 години

Оставка на бездарното паруителство! Веднъж и завинагиш!

221

Анонимен

преди 3 години

До БеднякАз лично познавам поне 5 души, които учеха в Германия, и се прибраха в България. Някои завършили, други не. Факт.

220

Анонимен

преди 3 години

До 208.".. а защо държавата да не раздаде по 5 бона на безработен". Пич, бъркаш държавата с хранилката на отровните. Тая молба на другото гише много моля

219

РАН - ЪТ

преди 3 години

Само 32,5% ли ?!Може и още ...И още мже ...Може .... моооже ....и още ....и още ....*** българино, на улицата ще останеш !Гол и бос ще останеш !Щото си *** !!!!

218

Аз да питам

преди 3 години

Како стана бре Боко смени ли си дрехите вече...по дрехите само посрещат..

217

Бедняк

преди 3 години

Защо ли нашият премиер предпочита да говори пред медиите за емисиите или за карантината но го не срещнах до сега в никоя медия да говори за празния джоб на българина? А-а-а, забравих! В началото на кариерата като премиер заяви че по благосъстояние/стандарт на живота, ще застигнем скоро Германия. Така че не сме далеч от райските градини...

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215Мдаааа, за червените е неудобно да се "обажда" човек така.Ех, да бяхме още в комунизма, щяха да смълчат човека веднага. В Русия още практикуват тоя спорт от КГБ.