275

Дядо Петър

преди 3 години

Ние сме пример как най-лесно се "управлява" *** народ.Особено като го държиш и беден.И му отпускаш от време на време по някоя и друга ТРОХА.ОТ РАЗБОЙНИЧЕСКАТА СИ ТРАПЕЗА.

274

ББ

преди 3 години

БГ Екзит...лицемерният ви и не справедлив съюз не е наш дом госпожо Меркел,отказваме да финансираме мафиоти и престъпници за да може ЕНП чиновниците да пазят властта и прилегите си...да крадат безочливо от парите ни...от животите ни...БГЕкзит!!!

273

ББ

преди 3 години

имаме си гори,води,земя...има ли по-голяма ценност от това...е вменяват ви че хартийките...долари...евра...са ценност,ама не се ядат,пият или дишат...времето им изтича...с тях ви пращат на "почивка" в гръцки села...и вие сте горди,че сте били в "чужбина"...не сме бедни...ограбват ресурсите ни...те са ценност...ама ви управляват еничари...и вие им се продавате...позор...продавате децата си

272

Анонимен

преди 3 години

Брей тая европа,която ни докара до това дередже сега се е загрижила за това че бедни! Нагли та чак безсрамни !

271

Анонимен

преди 3 години

Ами ЕВРОСТАТ да вземе да изнесе тези данни в Брюксел в парламента,а не да ни осведомява за неханието на ЕС относно малката ни държавица.И как така ,,най-бедни'' след като идеята на членството ни в ЕС е в така нареченото ,,равнство'' в страните члинки на ЕС.Този ЕС е прогнил и продънен от корупция,и няма кой да им държи сметка на тези мастити мафиоти.И чий го дирим в ЕС след като сме най-бедните и гладни? По добре да си бяхме останали ,,независими и свободни'',както е по заветът на Възрожденците.

270

Гост+

преди 3 години

Риск от Бедност? - откога на явната бедност й викат "нежно" риск.... ?

269

Един

преди 3 години

Не е вярно. В България бедните са много повече, не без помощта на ГЕРБ. Те са ОПГ. Тлъсти комисионни от обществените поръчки и комисионните в офшорки. А после защо не стигат парите за здраве, за образование, за пенсии и заплати в държавния сектор.

268

1453

преди 3 години

Може да съм беден ама за мене е по важно турската лира да пада.

267

Анонимен

преди 3 години

До Тонката В Русия печките са на газ .Т.н. ,духовка. И буркана си е нашенски .

266

Анонимен

преди 3 години

БГ-БОГАТА НА РЕСУРСИ,НАРОДЪТ НАЙ-БЕДЕН!!!НЯКОЙ ЩЕ ПОЯСНИ ЛИ НЯКОГА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ,ЧЕ НИКЪДЕ ТАКЪВ"ФЕНОМЕН"ПО СВЕТА НЯМА?! ПОВЯРВАЙТЕ И НЕ СПЕТЕ ЛЕТАРГИЧНИЯ СИ СЪН,В КОЙТО СА НИ ПРИСПАЛИ ВРАГОВЕ НА БГ НАРОДА ОТ ВЕКОВЕ!!!ВАДЕТЕ ЗЛАТОТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!ВЗЕМЕТЕ"ПРИМЕР"ОТ ЕРДОГАН КАК БЛИЗО ДО БЪЛГАРО-РУМЪНСКИ ВОДИ ЗАПОЧНА ДА ДОБИВА ГАЗ ЗА ТУРСКИЯ НАРОД!!!ЗАЩО СПИТЕ И НИ ИЗТЕЗАВАТЕ И ВИЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ-НАРОД НЕ ОСТАНА ОТ ЗЛОУПОТРЕБИ С НЕГО!!!А И В АДА СЕ ВЛИЗА ТАКА!!!

265

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно Евро проекти има за определена маса хора които си крадът ииса много добре че има хора не са яли не им пука на боковците . Едните имат чичо владика а другите на прага на глада имат никой.

264

Тонката

преди 3 години

Статията за България,снимката от Русия:):):):)

263

Б.Б.

преди 3 години

Здравейте РОБИ ! През турско бяхте по- добре.

262

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262Баш тия дето нямат никакви умения и знания, точно те обобщават за "бедстваща България".

261

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката е с фритюрник, хич не е беден! И манджа на масата - това бедност ли е? *** как ни въй срам, България цъфти, зрее, че даже презрява! Само вижте какви са ни политиците, някой да се е оплакал, че е беден?

260

Мохамед Ал бакаруйил

преди 3 години

В булгария се живее добре ако зимаш помощи!

259

Чебурашка

преди 3 години

Най бедни други път затова заливаме луксозните чуждестранни курорти ,турската икономика и държим ние дето се вика!

258

Анонимен

преди 3 години

къде е болния мозък чубурашку който защитава премиера комунист да видим какво ще измисли сега че да на развесели малко

257

Анонимен

преди 3 години

Питомците на шумкари си заслужават съдбата.

256

Фейк

преди 3 години

Не е така, има много богати мафиоти,явно не са влезли в статистиката. Броят на панамерите и мазаратитата на глава от населението.