14

Словянин

преди 3 години

Англия си гледа интереса, а Захариева им слугува, не се интересува от интереса на българите. Зубрачка.

13

Леле до 12

преди 3 години

Аз съм в Париж:) Последно като бях в Англия видях безброй пияни дебеланки да се търкалят в ранни нощи, в собственото си повръщано по булевардите на Лондон и Кент :) Бях с колежки французойки :) хайде, добре, аз съм ганьовка- но защо французойките бяха някак в потрес - ще остане енигма хахахаха П.С. Моля те не си вади паспорт :)

12

ГОго

преди 3 години

Това сме го направил имаме статут само дето нямаме работа

11

Леле до 5

преди 3 години

Аз съм българка и съм погнусена от такива сънародници като теб :) а в каква среда се движиш и с какви впечатления си останало- не е мой проблем, а на лекуващият лекар - успех :))) и какво очакваш да каже калинката, точно това трябва да направят българите без английско гражданство , нормална административна процедура, съвсем нормално е външният министър да напомни. Ама си чукчи и ти е простено :)

10

Леле

преди 3 години

Великобритания настоява да пази границите сиСамо да вметна, че БоДжо настоява да приема страдалци, основно от боята, плюс, че преди няколко дни един мосю във форума ми обясни, че те не случайно искали във Великобритания :))) Съгласих се с него- не е случайно! Театри, университети, BBC, пазач на тоалетни- навсякъде предпочитат боядисани, има квоти :))) само на европейците ни трябва паспорт хахаха успех обичаме Вирджиния Улф, но тя е била в друго време :)))Закривайте

9

СССР

преди 3 години

СССР от нулата се превърна в световна сила и изкара 70 години и още можеше да го има ако Горбачов не го беше поднесъл на тепсия на Запада. А ЕС и 20 години не можа да изкара. Беше рухнал още 2000г, но тогава се изхитриха да приемат източна Европа и плячкосването на тези страни им даде глътка въздух. Но сега вече няма спасение.

8

Бай ВарвАр

преди 3 години

Дяланият камък на ГЕРП пак се изцепи ни в клин , ни в ръкав !Тая оправи туризма , сега ще оправи и външната политика !

7

Анонимен

преди 3 години

Тази става за външен министър, колко Тиквата за премиер !ОСТАВКА !

6

От БАН

преди 3 години

Тая клявка не знае разликата между Великобритания и Англия. Това не и пречи да разсипва държавата на всеки възможен фронт.

5

Анонимен

преди 3 години

Англия най-после се отърва от българите. Дори само затова си заслужаваше да напусне ЕС. Разбира се, има интелигентни българи, но те са малцинство. Един български професор говореше за 80%, а според мен са към 95%. Само вижте Захариева и това ни е външен министър. Всяка държава ще се погнуси, че е в съюз с нас.

4

До 2

преди 3 години

Ми колко му е, да звънне на Борис Джонсън и да му каже да връща Англия в ЕС, не е сложно.

3

Анонимен

преди 3 години

БСП кога ще и искат оставката че на нея май не са я искали.

2

Анонимен

преди 3 години

Тая вместо да ги плещи подобни простотии, да се хване и да уреди нещата, така че и без паспорт да нямат проблеми хората. Дее и плямпалото.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоест заповядайте на огромните опашки!