34

Леле до 33

преди 3 години

К ре тен , тя си изпълнява задълженията :) ще я съдят затова!? Чети, преди да храниш ... чак с големи букви lol защо крещиш хаха :))) не не гласувам за тея отре пки, ако това ти влиза в празната глава. И , да, приятелите в Англия знаят и без нея какво трябва да направят , но НЕЙНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ да каже публично. Кое не ти е ясно !? А българите в чужбина можем да си я съдим за едни подпорни стени, за друго не се сещам., човече...

33

Анонимен

преди 3 години

Захариева први един апел, за да не се стигне до затрудне положение за някой сънародник и в статията под него един куп комплексари се чудят каква глупост да измислят.Поне паспорти имате ли, или на вас такива неща не ви трябват, защото не ходите никъде извън квартала?

32

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ ИСКАТ И ДА ЧУВАТ ЗА ЗАХАРИЕВА. АКО ОПИТА ДА ИМ СЕ МЕСИ В ЖИВОТА КАТО ГИ "ЗАЩИТАВА" ЩЕ Я ОСЪДЯТ.

31

Анонимен

преди 3 години

От момента в който Великобритания напусне ЕС там български граждани повече няма. Има британски поданници. Те не се нуждаят от защита от корумпирани балкански неграмотни мутри.

30

Анонимен

преди 3 години

ЗАХАРИЕВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА

29

Икономист

преди 3 години

А какво ще каже Захариева за българите на полуострова, балконския имам предвид? Те да си вадят ли паспорти, или страната ще им ги раздава. Или може би лично тя ? Като 50-те лева, които Методиев Борисов обещава на пенсионерите, а в бюджета тези пари ги няма. Честито на БНБ-то и финансовите експерти от ПП Герб.

28

Анонимен

преди 3 години

А тази да вземе да отиде на курс по Английски, докато мъжът й строи подпорната стена на Алепу.

27

Анонимен

преди 3 години

На тази женица...какво ли е преживяла, какво ли е правила, какво ли изпитвала?!

26

Анонимен

преди 3 години

На тази женица изражението й винагие е някак насмешливо

25

Леле

преди 3 години

Е що така триете безмилостно :) което написах до 12 изобщо не е адресирано до настоящият деанайсет, с когото съм повече от съгласна .

24

Анонимен

преди 3 години

Слабо ме интересуват берачите на малини. Даже грам не ме интересуват. Интелигентният българин, който е на острова, така и така пътува по света, защото професията му го изисква и има паспорт.

23

Анонимен

преди 3 години

А най-добре, направо да си изкарат британски паспорт........... Ако минат изпитите и си платят към £2500. Но 'най - трудното' за тях са изпитите тъй като се иска ум който не се купува!

22

Очилариева

преди 3 години

А най-добре, направо да си изкарат британски паспорт.

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин на Острова трябва сам да се информира за положението, не да чака външен министър или който и да е друг да му налива с фуния!Направи ми негативно впечатление при едно мое пътуване колко малко българи живеещи постоянно там могат да комуникират на правилен английски език без да пелтечат и гаща-пляват!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Англия си гледа интереса, а Захариева им слугува, не се интересува от интереса на българите. Зубрачка...... Тъй де, къде се е чуло и видяло потомък /ка на БКП да се интересува или да полага грижи за българския народ!Всичко е БКП до дъно, Захариева е от същото червено ядро както и останалите. (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, ВОЛЯ)

19

Анонимен

преди 3 години

Мигрантите нямат паспорт а ги приютяват нас явно ни имат за по долни

18

КАЛИНКЕ

преди 3 години

вземи се качи и ти малко на ДЖИПКАТА - свят да видиш. Че от обиколки по международните летища даже не знаеш къде се намира ВРАЦА например

17

Анонимен

преди 3 години

тази г-жа има интелигентен вид ,но си е обикновенна гербаджийска мъченица .а с нейната стена хотел ко става ? а,тя била на мъжа и ...........

16

КАЛИНКА ЗАХАРИЕВА

преди 3 години

пак се изказа ХИХИКАЙКИ като Иксперт по всичко.

15

ТАЯ КИФЛА

преди 3 години

вече има ли УСА паспорт? Че ще и трябва скоро