54

Анонимен

преди 3 години

Ами извадете го бе българи ... от Острова, на Захариева ви ай ай!

53

William Wallace

преди 3 години

До Кромуел Оли Демек да останат само корнуелци, шотландци и уелсци. Англичаните вън!

52

дада

преди 3 години

тези българи които плюят по българите в чужбина са изключително прости и зли : ами откак е дошла "демокрацията" за съжаление няма в хляб в България за толкова много хора и да съдиш някой че е избягал в търсене на по-добър живот и си е тръгнал разочарован през Терминал 2 е много долно и глупаво дори не отчитате че ако се върнят някои от тях може би ще са по-кадърни от вас и ще трябва да се борите за едно и също работно място с тях и може би биха ги предпочели

51

бацо

преди 3 години

До нЯМАТ СПИРАНЕ 56Три в едно. В случая един акъл на трите!

50

нЯМАТ СПИРАНЕ

преди 3 години

До АнонименТрите с караянчева и теменужка плюс захариева имат общо мозък, по-малък и от мозъка на една юрдечка...АМА ОТ КРАЖБИ РАЗБИРАТ, ТА СЕ КЪСАТ. ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ, СЕГА ПОЧНАХА И ИМОТИТЕ НА СТРАНАТА И ЗАД ГРАНИЦА - ПОСОЛСКИ КОМПЛЕКСИ И ПРОЧЕЕ...

49

Странно, но факт...

преди 3 години

Откога Захариева взе да разбира и от паспорти освен от приватизацията на българските посолски комплекси, резиденциите, и училищата ни в Берлин и Виена?

48

Анонимен

преди 3 години

По малко българки хронични ганнююве и говнюювее, по добре за Англия!!!

47

52

преди 3 години

1. Животът в БГ е тъжен и тежък.... заради такива като теб. 2. Тези хора са българи, плащали са данъци в България и сега плащат, защото са оставили роднини на които пращат пари. Тези пари се харчат и 20% ДДС отива в държавата.3. Повечето хора не са тръгнали в чужбина от хубаво, а за да живеят нормално. Работят и повечето се оправят. Брекзит няма да им попречи, повярвай ми.4. Оправи своя живот, не гледай цял живот завистливо къщата на съседа.

46

Alex2

преди 3 години

Бах ти наглеците ! Хвалеха се че в България бил живота невъзможен и гласували с краката си на терминал 2 а сега Българското правителство да се грижи за тях !

45

Анонимен

преди 3 години

nali imat id s prastov otpechatak, zasto e tova dublirane?

44

Анонимен

преди 3 години

Островът не настоява за нищо нередно, а се връща към нормалната ситуация да е нужен мрждународен паспорт.

43

пепи

преди 3 години

Някой спомена че българите в Англия масово са неграмотни и пелтечат и не могат да сглобят правилно едно изречение - еми същите са и в Испания.Масово не се ходи на училище а се говори некъв странен испански .

42

не разбирам

преди 3 години

за какво им е на българитя да ходят в тази клоака албионаживял съм там и съм работол доста време не намирам нищо което да привлече нормален чоевк от европапредимно ходят и остават хора от 3-4 свят

41

Кромуел Оли

преди 3 години

Всички емигранти и сегашните човеци,обратно по държавите си,само коренното население британци да останат,,всичко вън всичко,казах,повече английска баница стига,да се махате от моята родина,мошен-ици

40

Анонимен

преди 3 години

а тези българи във Великобритания 90% са роми на чакащи на ''социала'' както те му викат

39

Cezaarre

преди 3 години

Не е ли крайно време чужденците да си обират крушите ? Двойни и тройни гражданства да се забранят. Като искат световните кукловъди да си направят универсален паспорт и да го набият в крa*yните на тези които искат. Кво се мъчат само с разни паспорти визи карти ?

38

Анонимен

преди 3 години

Трите с Караянчева и Теменужката ,имат мозък колкото половин еднодневно пиле.

37

уточнение

преди 3 години

Празноглава кукумявка.Мъжа на тази вечно ъъъ-каща женица/същия ,който строи хотели за птиците край Созопол/ ,се готви да открадне близо 1 милиард евро чрез ремонта на посолството ни в Берлин.

36

Анонимен

преди 3 години

отдавна си извадих паспорт..ама британски :)..благодаря за 'съвета' на министърката, ама е закъснял. преди много години, когато ми е трябвала помощ от българ*ия, не получих. сега просто не смятам да си губя времето.

35

Анонимен

преди 3 години

тя е искала да каже - извадете си български паспорти. от онези смешните, с 5 години валидност, дето половината нови технологии по летищата не ги четат, а ако някое устройство реши да чете чипа, минават 2 минути в мислене и накрая обикновено пак ти се затваря вратата и те пращат при имиграционен офицер в съответната държава.