24

Мефистофел

преди 3 години

Му - ха - ха, а ерджи какво изходи по въпроса, ще има ли анадолски робот с прерязан болт който да може да задоволи султанчето и да запълни празнотата оставена от стария бай гюлен ешека .!.

23

Анонимен

преди 3 години

Молодец!

22

Анонимен

преди 3 години

Робота да коментира човечеството дето го е създало, останалите не пием Тройной

21

до 20

преди 3 години

Това за полезният товар прочете ли го някъде и КЪДЕ или е плод на болната ти фантазия?

20

Щерю

преди 3 години

- Е-е, не сме изненадани, пък!

19

Русия

преди 3 години

Рогозин е позор за Росскосмос.

18

Анонимен

преди 3 години

Интересно кой им го доставя на орбита, при положение, че кило полезен товар струва едва ли не колкото злато...

17

Анонимен

преди 3 години

Ами скучно им е на хората! Хаха

16

Друга е историята

преди 3 години

Бившите космонавти влязоха в тежка разпра с журналистчето и уж бивш отявлен фашага Рогозин, когото Вовата като че ли назначи нарочно да довърши "Роскосмос". Благодарение и на него, и на корупцията, изяждаща Русия от горе до долу, страната изостава все повече в развитието на новите технологии за овладяване на космоса. "Акаунтът на робота" ги оплюваше, за което обвиниха някакво стажантче, но май е писал лично Рогозин. Той само това може, както и да обещава чудеса в далечно бъдеще време.

15

Анонимен

преди 3 години

***, в блатная създадоха робот ***, само че е объркал опорките. Усещате ли как ставате излишни, скоро ще ви се наложи да ходите на работа. Дано никой не ви наеме, павиани.

14

Анонимен

преди 3 години

Гледах снимките на двамата руски космонавти, които излетяха и се прикачиха към международната станция вчера. И двамата около 40 години, като капитана на полета ако се сещам правилно 45. И двамата обаче изглеждаха на 25-30 г максимум. Това не става с редовно пиене, а точно обратното.

13

Анонимен

преди 3 години

Просто ***.Този робот не може да говори в такъв аспект."не изпълняват поставената задача" Това е чисто човешки начин на изразяване ..

12

Анонимен

преди 3 години

Рогожин е агент на ЦРУ с мисия да съсипе руската космическа програма и в процеса да стане адски богат.

11

АнонименГражданин

преди 3 години

Руските пият, а останалите ги гледат и преглъщат.

10

От 10

преди 3 години

А с 8 и 9 сме писали заедно. Сори за правописа, пиша от телефона. Но да, Рогозин е изключително жалък. За негов ужас, след като надрънка един куп глупости за многократните ракети, от "някъде" му натресоха да разработва копие на Фалкон. Даже Мъск му беше казал че има такава съветска разработка, която просто да довършат. Така че сега явно е решил пак да изпуска парата по много глупав начин.

9

Анонимен

преди 3 години

Спрете да ни занимавате с руските турски сериали, никой не знае кой е Рогозин, нито Суарев, нито който и да е. Самия факт, че на някого му е забранено да влиза в социалните мрежи казва достатъчно за нивото в блатная, а този робот е правен с крадена технология то се знае.

8

Анонимен

преди 3 години

Орпучвте историята преди да пишете. Смята се зад акаунта на Фьодор стои Рогозин, на който, също като на Барни му беше забранено да се вихри в социалните мрежи. Космонавтите са оплюли Роскосмос и съответно някой им е отвърнал. След което на Фьодор му спират интернета и обвиняват 20 годишен ПР служител и май го уволняват. Изобщо веселба.

7

Анонимен

преди 3 години

Това след като Максим Суарев се изгаври с Рогозин. Всички смятат че акаунта на робота го ползва Рогозин след като изтри своя. Скоро Суарев пусна снимка на капсулите на СпейсХ и руската с надпис first class / economy class и комплексара Рогозин откача.

6

Анонимен

преди 3 години

От кого откраднаха технологията- Япония или Китай.

5

Анонимен

преди 3 години

Има си хас рушлямците да направят робот и той да не може да стреля с пистолети и да кара УАЗ. и военизираната сбирщина, когато и да се затрият все ще е късно.