13

Коментари 4 и 5

преди 5 месеца

Тия двамата с толкова много мозък далеч ще стигнат.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ходете пак да сечете вековни дървета във вододайната зона над Котел - мястото, откъдето се пълни яз.Камчия! Понякога се чудя наистина ли сте толкова ограничени, или всичко е от безкрайната ви алчност?!

11

Fg

преди 5 месеца

Туй ако стане релно няма да има много много сезон другата година. Надали някой ще му е кеф да плаща по 100 кинта спането над некой ресторант и да има вода по 4 часа на ден.

10

тт

преди 5 месеца

Махайте ВЕЦ а при обем под 2/3 ,компенсирайте инвеститора със стар обор за соларна централа и готово.Подобна схема за всеки язовир ,защото има промяна на климата.Най горещ Септември в Европа през последните 450 години(откакто има измерване)

9

Бб

преди 5 месеца

Пускайте и Яснополянския язавир дет п***т в него пънчарските роми.

8

гост

преди 5 месеца

По скоро максимално да стигне до февруари края, водата е около 40 милиона кубима ама и меренето на обема е леко стъкмистика, може да е доста затлачен по дъното и реалния обем да е 30 милиона кубика, месечно май отиват над 8 милиона кубика сами пресметнете до кога ще има вода, реално вече трябва да се мине на воден режим и да се сложи цена за кубик след използвани 5 кубика 20 лева, който иска нека да плаща докато има поне вода.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Май скоро ще закриват Слънчака и Златните.

6

БСП

преди 5 месеца

Ето до какво води управлението на ГЕРБ!!
Замислете се българи!!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Абе каква суша !?!? Колко дъжд се изля тия дни особено в София !!!! Тия на овце ли ни правят ?!???? Явно сме овце щом ги търпим още тия мутри !!!!!

4

Воден свят

преди 5 месеца

Водата е над 70% а може и повече, вижте глобуса. По-важно е да не спира в София. Това е най-важният град, а другите все нещо ще измислят. Ако съм едно министерство, хич няма да помисля даже. Да копаят кладенци или да се местят до пълноводна река. Ако не им се *** да дестилират морска вода в казани за ракия.

3

Сандо

преди 5 месеца

ВЕЦ Камчия е винивника. Догодина няма да има сезонн на морето щото няма да има вода!

Еййй източиха я тая държава, ако могат и морето и него ще го източат. Един прибира пачките, целият народ на сух режим - това и в социализма го нямаше

2

GOGO

преди 5 месеца

До ИНСАЙДЕР ,КАК ДАГИ СПРЕ,АМИ ШКАФФФЧЕТО ЩЕ ОСТАНЕ ПРАЗНООООО.

1

ИНСАЙДЕР

преди 5 месеца

БОРИСОВ … СПРИ 300 ЧАСТНИ ВЕЦА, ДЕТО ТОЧАТ ВОДАТА НА ХОРИЦАТА

АКО ТРЯБВА СЛОЖИ ВОДЕН ЛИМИТ ЗА КУРОРТНИТЕ КОМПЛЕКСИ
Щото сега чуждите туристи, изпиват водата на българите

А МЕЖДУ ДРУГОТО > ХОТЕЛИЕРИТЕ ПЛАЩАТ ЛИ СИ ИЗООБЩО ВОДАТА ?