85

До 93

преди 3 години

Точно Моци спаси дузпата на Роналдо, след като облече вратарската фланелка на контузения Влади Николов.

84

Анонимен

преди 3 години

"Не помнихте ли как 2 години хвалехте Моци, че е спасил дузпа на Роналдо... от толкова хвалби, на льольото му порастнаха ушите"Моци е защитник, поради което и никога не е спасявал дузпи на Роналдо, особено пък преди две години. Изобщо за какво говориш, човече?

83

Анонимен

преди 3 години

Националът Кирил Десподов носи тузарски часовник. Цената на сахатника е близо 40 000 лева. Именно с него нападателят позира на снимката, когато подписа договора си с Лудогорец. На дясната му ръка се забелязва да блести Rolex Yacht-Master 40 mm. Цените на световноизвестната швейцарска марка модели варират от 12 до 20 хиляди евро (24 000 до 40 000 лева). Нападателят ще взима заплата в "Лудогорец" с 10 000 евро по-голяма от тази, която получава в "Каляри". Месечното му възнаграждение в Разград ще е около 50 000 евро, докато в Сардиния то е към 40 хиляди.

82

ФЕН на БГ ФутЗал

преди 3 години

АБЕ! Кой беше този най-кафявия българин? В кой български град е роден?

81

Косми в Моци

преди 3 години

Не помнихте ли как 2 години хвалехте Моци, че е спасил дузпа на Роналдо... от толкова хвалби, на льольото му порастнаха ушите, направи парите и се отказа да се занимава с футбол и сега си е*е някакви лесни тийнейдърки и ги черпи с бело белисимо.

80

KOSTAS LINKE

преди 3 години

ГОШО ПУСНА ЛИ КИРИЛЛОС ДЕСПОТИС, ТОДЪР СЪБОТИНОВ И ИВЕЛИН ПАПОВ ? А, ВУГГАРИ ?

79

Анонимен

преди 3 години

Заместниците на Перуката все още дърпат конците, но не губете надежда. Новите кандидати ще оправят работата. Единият в национален ефир заяви, че е предлагал подкупи, другият обяснява кой е най-големият алкохолик, а третият е Порточанов. Носи се слух, че в други държави имат и прокуратура, която праща такива хора в затвора.

78

Анонимен

преди 3 години

До 100%А може и да е опъвaл някоя бизнесдама през това време (фотографка), знаеш ли?

77

Сандо

преди 3 години

по бай тошово време цялото БФС щеше от години вече да е в Белене! и то напълно заслужено!!!

76

Анонимен

преди 3 години

11 клоуна.След мача сигурно пак са сричали-Ми ний играхми силну *** противника на наказа на ина грешка и така и футбола продължавами да са борими и да играйми.

75

Аре бе!

преди 3 години

Не помните ли как 2 години хвалехме Моци, че е спасил дузпа на Роналдо....2 дни - добре, ама 2 години......... баси...

74

100%

преди 3 години

100% ББ е подредил тоя нефелен отбор, докато си е пил уискито с някакви селски мутри и е нареждал на олигарсите кво да правят, с SMS-и.100%. Това е БЕЗСПОРНО.

73

Венци СИКа

преди 3 години

Не знаех ,че Бебатов е виновен за корупцията и резултатите на футбола.Ако продължава да си държи парите във баката на Маджо ,може и да лежи за цялото БФС

72

Велсоте то Боколенд

преди 3 години

Всичко ни е на тоя хал, какво очаквате от "футболистите"?

71

Банкянския Тигър

преди 3 години

За малко да ги бием! На косъм бях да вляза в игра и да обърнем мача, но се бях скрил в Балкана и не можах. Исках, ама нямах желание.~ от Банкянския Тигър

70

Анонимен

преди 3 години

"Още утре Парламента да уволни правителството, да разформирова БФС и да забрани да се играе тази проклета игра, която не е лъжица за нашите уста. Ние сме народ с увреждания"Ти със сигурност страдаш от някакви сериозни, перманентни увреждания, но за щастие от такива като теб нищо не зависи. Добре, че не си родствен на някой с власт, че само на тебе не сме ти сърбали попарата.

69

72

преди 3 години

Равносилно е братиньо,колкото ти си подготвен за бокса,толкова и националите са подготвени за футбола

68

Анонимен

преди 3 години

Така е като комунистите разформироваха отбора на народа - Бистришките тигри от Хераково.

67

Анонимен

преди 3 години

Уелс като вкараха се успокоих, няма как да подкрепя тези и онези корумпираните във футбола ни. Всяка точка, която вземат ще ми тежи и ще ми докарва лошо настроение, няма лъжа.

66

Анонимен

преди 3 години

"Пропуснал си Фигуранта !"Човекът без реална власт в държавата ли? Задай си въпроса какво правят тези, от които реално зависи прилагането на закона на всички нива в дръжавата, включително и в спорта. Какво правят те?