105

навсякъде ос*и!

преди 3 години

Къде иде врана - все нас.а!!! Шепа народ-педя земя и се имаме за велики!Нас само за туй ни бива....

104

!

преди 3 години

Ясно е, че не следите футбола....от доста време Уелс е качествен отбор, далеч пред нашия. Истината е, че в момента България не е на нивото на втория поток от лигата на нациите. И нашата група е сравнително лесна, я разгледайте другите да видите на какви отбори уж трябва да сме равностойни.

103

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати.

102

ДА или НЕ

преди 3 години

Дерменджиев не е треньор , води се селекционер , тоест избира , подбира най-добрите в България , ОК ! Обаче ... кой е той , 65 годишния дяди със скромната пенсийка , да казва на някой , който притежава милиАРди , който има играчи , а те такива мулти-милиардери в България за доста ! Е , питам аз Дерменджиев ли е селекционера или каквото му кажат началниците ??? Кооооооой , кой ? Кой ? Кой , кой , кой , кой ? Кой все още не знае , че на дяди Дерми не му дреМИ ?!?!?

101

ФутБОЛНО ми е ...

преди 3 години

Спрях да ги броя след стотния резил .... а това беше някъде 2003 г. То не бяха тренЕри виновни ... заместник тренери..... то не беше времето виновно ... лошия терен ... лошия късмет ... този нешо ги прокълнал ... онзи нещо не им обяснил ... схемите куцали ... селекцията била неправилна ... публиката не ги подкрепяла ... агитката на другия отбор нещо ги обидила и те плакали цяла нощ ... Откакто след 1994г. родни търгаши усетиха че има пачка във футбола ... все така е . Така и ще бъде. Амин.

100

Анонимен

преди 3 години

До Не гледам МАЧОВЕникой вече не гледа футбол заради футбола, защото отдавна такъв няма. Гледат защото залагат, в един мач можеш да залагаш на всичко - брой голове, брой корнери, има или няма дузпа, жълти картони, червени картони и тн и тн.

99

Анонимен

преди 3 години

Дерменджиев да се маха. В 3 мача пуска 3 различни вратаря. Пуска тоя *** 22 номер Цветков дето всеки го надбягва все едно е спрял. Като беше в Лудогорец не наложи нито един млад българин. И сега катобе селекционер на националите се прави на ощипан,че разполагал с такива играчи. Ми като си големия спец що не намери няколко млади момчета. Димитър Пенев вече да беше намерил 4-5 Бербатовци и Петровци,а тия новите треньори и младият Меси да им попадне няма да могат да му видят таланта.

98

Анонимен

преди 3 години

Аре стига вече с тая политика. Като ви се пише за нея си ходете в друга статия. Вие и да пръднете пак Борисов ще ви е виновен. Всеки ден само едно и също си плямпате. Все другите са ви виновни.

97

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака че с националния ни отбор нещата са като с управляващите ни вече 30 години кабинети и депутати. Ние от 6 млн. души не можем да изберем 16 министри и 240 депутати, та допуснахме ББ да ни управлява вече 11 години, Ц.Караянчева с поцинкованите кофи, пекинските юрдечки и др. лапсуси да ни е председател на НС, евродепутатът Ал Йор да сипе обидни коментари, та ще критикуваме нац.треньор? Толкова треньори се изредиха, ама млади българи футболери няма! Ще започваме от А, Б!

96

Не разбирам!

преди 3 години

Моля ви да ми обясните кой отбор колко бройки има в Националния. В следния вид:- Левски 14- Лудогорец 120- ЦСКА 1200и т.н. Интересувам се чисто информативно, а не ми се чете Гонг и подобни глупости.

95

Лешояд Резан карабин

преди 3 години

Ти , кой си , че ще казваш . Мамуна.

94

Анонимен

преди 3 години

Уви, резултатите отразяват реалното състояние на българския футбол. Толкова си могат момчетата, неможем да искаме повече. Но е срамно да искат заплати след толкова поражения. Нека потренират малко на нивата или в някоя фабрика, преди да помислят пак за футбол.

93

Анонимен

преди 3 години

Ботев и доскоро Локо Пд също разчитаха основно на чужденци, но Акрапович вече доказа, че с бивши изгонени от Ст.Стоилов играчи може да бие "Армията" на път и под път. На Берое повечето основни играчи също са чужденци, горе долу същата е ситуацията и в "Черно море". Как с толкова малко титулярни играчи българи може да събере качествен отбор? Играещите навън са в отбори от втората половина на първенствата и с тях нац.селекционер не може да се сглоби добър нац.отбор. Затова всеки ни бие...

92

Ястреб Османлията

преди 3 години

От десетилития ви казвам че футболът е мъжки спорт и не е за българи. Трябва да се ориентирате към спортове като художествена гимнастика, фигурно пързаляне, синхронно плуване и може би водна топка и плажен волейбол.

91

Не гледам МАЧОВЕ

преди 3 години

Не гледам мачове, но ми е малко странно... уж феновете на футбола сте големите тарикати, големите мъже, ама Киро Гела ви е напълнил националния отбор с къдърни чужденци, да не кажа кви, а вие си трайкате.Големите мъже. Щом сте допуснали тая гавра с това, което цените най-много - българския футбол... какво остава за държавата? Нали уж бяхте големи защитници на българското?Не си личи по нищо. Да не би и на вас да ви дават по някой друг лев, за да си трайкате доволно?

90

Анонимен

преди 3 години

Taкъв резил беше предопределен: юношеските школи на Левски, ЦСКА и Делиормана бълват млади играчи, но Домусчиев си пълни отбора с чужденци, само 2-3 българи, от които нито един от собствената му школа. Дяков е вече "пенсионер", младите попълнения Недялков и Десподов - цесекари. К.Д. жъне успехи навън, но за държавата полза никаква. Стойкас Стоилас купува чужденци на кило, но повечето са "куци коне", в отбора играят само по 2-3 българи и той е вечният "втори". /следва

89

Бет 300-60 и ЧЕРЕП

преди 3 години

Залагам 40 лв, че тоя нефелен отбор е нареден от ББ.

88

Още го виждам

преди 3 години

Никога няма да забравя как Козмин Мози спаси дузпа на Роналдиньо, след като сложи вратарските ръкавици.После цяла България излезе на улицата и скандира "Монзи!" "Монзи!" "Монзи!"Помня го ясно. Като бял ден.

87

Истината

преди 3 години

Истината е, че сме далеч от истината.

86

ГОРДОСТ МАЛЕ!

преди 3 години

Единствената гордост за българите след 94-та година е, когато румънеца Козми Монци, спаси дузпа на Роналдо.