145

Е?

преди 3 години

До 2Не лъжи еврейче. Имахме футбол на световно ниво, преди да дойде вашата демокрация, която съсипа държавата и в частност спорта.

144

Мда

преди 3 години

Щом се пада от Косово насред София-работата е ясна...

143

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

"Лъвовете"

142

2

преди 3 години

БГ винаги е била слаба на футбол на национално ниво. С изключение на 94-та, дори и класирането почти винаги на Е и Св. първенства, нямаме никакви успехи. Вие споменавате тренери от последните няколко години, а националите са водени от специалисти като Витлачил, д-р Божков, Хр. Младенов. Тогава играеха Гунди, Пената, Гаганелов, Колев, Бонев, Якимов и т.н.--и пак нищо. Края на 60-те нашите играха в чужбина и се прибираха през Румъния, та се настаниха в х.Дунав. Бяха паднали, Младенов го освиркваха

141

Анонимен

преди 3 години

Оставка!

140

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да има успехи с такива заглавия, подсилващи ниско самочувствие. И не само във футбола. С мнението, че у нас е най-зле, така ще си и остане.Не значи да се говори, че е победа, когато я няма, но и да сложиш "резил" в заглавие, си е резил за пишещия.

139

Анонимен

преди 3 години

За какво ги хрантутим тези меки китки? Закривайте го този отбор и да не се излагаме повече.. пфффф

138

Анонимен

преди 3 години

Никито Михайлов скоро ще задмине и Лилчо Арсов по килограми - самото му присъствие не само в националния, ами и в професионален футболен отбор е подигравка. Но е и чудесен пример за това как се случват нещата в държавата и във футбола в частност.

137

Анонимен

преди 3 години

Краев, да продължаваме ли да се гордеем с теб и след този мач, както искаш или да те напопържаме както заслужаваш?

136

Анонимен

преди 3 години

Левски и ЦСКА какви юноши вадеха преди,оттам в мъжете,сега има само и единствено връзкари и синове на богати в юношите,другите нямат шанс.Ето ви краткия отговор.Защото в София са половината деца в България.И като не могат да пробият през Левски и ЦСКА,как да стане.Това веднага намалява наполовина кадровия ресурс на Българския футбол.Всъщност предполагам че и в провинцията не е много по-различна картинката.Талантливи,но бедни деца без връзки не могат да пробият.Бг. реалност

135

Анонимен

преди 3 години

Защо да е резил? Паднали сме само с един гол. Това си е направо постижение.Вие какво очаквате? Държавата е мутренска, а в в такава държава няма как да има качествен футбол.

134

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Продължаваме напред...

133

ДДРонег

преди 3 години

Закономерността не е резил !!!Резил е това, което играят облечените в бяло, зелено и червено да се нарича футбол, а самите те- футболисти !!!Още по-голям резил е те да вземат ГОЛЕМИ ПАРИ за това, а на пенсионерите да получават 50 лв помощи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

Анонимен

преди 3 години

Футбола е като държавата ни, това е. Не може в абсурдна държава(протести половин година по улиците, президент вечно на контра, премиер на друга страна) да има нормален футбол. И колко треньора да се сменят още. Матеус не се хареса, Балъка и той не го бивало, Хубчев не ставал... ами да се закрие футбола у нас за 3 до 5 години и да се мисли. Да седнат на софра умните глави и да мислят... Като са сити по може да измислят нещо.

131

ля ля

преди 3 години

михайлов да не се обажда че не може да го хванеш на Земята - само у въздуха е горкия скача ли скача!! много лош отбор и футбол показват нашите момчета!

130

Българин

преди 3 години

Какво да очакваме друго- освен загуби? Първенството ни може да се каже, че е по-скоро португало-бразилско-африканско! Лудогорец, ЦСКА, Левски, Локомотив-Пд, Ботев-интернационал? Крайно време е да се вземе решение максимум 3-*** чужденци в отборите!

129

Анонимен

преди 3 години

До Българина 142Алооо. Отрицателните демографски процеси започват още при Вълко Червенков. С индустриализацията. Прав си за 1989г.. Отвориха границата и хората свободно можеха да напуснат соцгетото. С автомати ли искаш да караш хората да правят деца и да стоят в България? По темата. Какъв резил? Колко от нашите футболисти играят в първите групи на водещите първенства в ЕС? Къде играят футболистите на съперниците? Колко от нашите отбори играят в евротурнирите и докъде стигат? Какво очаквате?

128

Възмутен

преди 3 години

Кой пусна този "шебек" да пази вратата? Та той не можеше да се отлепи от терена! Лоена топка!

127

Анонимен

преди 3 години

""В миналото бедните играеха футбол, а богатите гледаха, сега богатите играят футбол, а бедните гледат.""

126

Lioliobrodi

преди 3 години

Андора, Лихтенщайн и Малта са аутсайдери. За нашите национали трябва да измислят нова дума ...