68

Добра статия

преди 3 години

Доста точно!

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72"Запада управляваше Китай"Моля? И къде го прочете това?

66

дядомраз

преди 3 години

Тази сутрин закусвайки пуснах радиото и слушам новините. Половината от времето отделиха и започнаха с предизборната кампания на Тръмп ,номинацият за върховен съдия в САЩ/коя е тя,колко годишна,какво е работила ,семейство,деца и пр./.После за още 8 Ф-16. После американски блок в АЕЦ. В спорта с патос изчетоха резултатите в НХЛ на Канада и САЩ и НБА разбира се. И после една наистина прекрасна песен на ,,Чикаго,, нищо,че е БНР.Нула български песни.И вие драга редакция сте тръгнали да нищите Путин

65

Анонимен

преди 3 години

Русия цивилизова много народи от ислямския свят, а Запада ги направи фанатици, ислямисти.

64

Анонимен

преди 3 години

Виждаме резултатите от британското управление на Индия, на западното управление на Китай.На американското управление на Афганистан.На управлението на Ирак след Саддам.Нека оправят тези техни държави, за да бъдат за пример на Русия.

63

Анонимен

преди 3 години

Русия не иска да бъде индиански резерват или латиноамериканска държава под американско управление. Запада управляваше Китай и той беше окупиран от Япония.Запада не помогна на Китай.

62

На снимката виждам..

преди 3 години

Един е плешив и друг с тупе ,но управляват света!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Русия може да е колос на глинени крака, но това е по повод на създателните неща. По отношение на всякакви мизерии е световна свръхсила.

60

Анонимен

преди 3 години

До НАТОВЕЦГоркия. Аз имам американски лаптоп, корейски телефон, германска кола, зареждам с холандско гориво и ям български и испански домати. Вируса е екстра, работя хоум офис откакто е дошъл и вече не се налага да пътувам до работа по 40 минути в едната посока.

59

Анонимен

преди 3 години

Влиянието на путинова Русия е силно преувеличено от западните медии, защото на американците им трябва "враг", срещу когото да "воюват"(и който да оправдае разходите на ВПК и НАТО). Русия е, както се казва, "колос на глинени крака", който компенсира геополитическата си импотентност с дрънкане на оръжие и армия от трикове в интернет пространството. Русия е заплаха единствено за по-малките държави като България, които не могат сами да се предпазят от вредното й влияние.

58

Handel

преди 3 години

До Анонимен 60:Ако не беше вируса щеше да ги отнесе либерастите, но в Щатите след големи бедствия хора обикновено гласуват наказателно, така ще шансът Тръмп да победи е много малък.

57

Handel

преди 3 години

До НАТОВЕЦТъжната истина е ако държавите от ЕС бяха през предните векове това, в което се превърнаха след края на ВСВ II, то сега европейсците щяха да са роби на негpите от афро-африкански произход.

56

Handel

преди 3 години

Меркеловци, Берлускончовци и Макрончета се надпреварват да хвалят Путин, за да оправдаят некадърността си когато се надлъгват с Путин. Само че досието с характеристиката на Путин отдавна е излязла на бял свят и там по всички характеристики има една и съща оценка "посредствен". Единственото изключение е една оценка "изпълнителен". Ако не беше баща му на Путин - стар кадър на НКВД и по време на войната командир на заградителен отряд, Путин щеше да гледа майорските си пагони през крив макарон.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако човек не е запознат с либералните псевдомедии из САЩ и Западна Европа , би си помислил ,че тази статия е някаква хумористична Ама не е , те така си пишатНе знам , дали авторите си вярват на писанията , важното е масите да повярват после ще има - " въъъъйййй русия н1 заплаха , айде 1.2 трлн долара военен бюджет и разбира се - спиране на СП2"Че в тази коронакриза , нещо терористите съвсем замлъкнаха . И Иран не върви , ни СК Русия все е на мода

54

НАТОВЕЦ

преди 3 години

Имам китайски лаптоп и телефон зареждам си колата със руско гориво и карам руска кола, тока ми е от АЕЦ строен от руснаци, ям домати внесени от Египет Аз вярвам на ЕС, че са по-силни. Поне на текст го докарват. Как е китайския вирус добре ли е ?

53

Анонимен

преди 3 години

Да видим колко е силен и дали пак Тръмп ще спечели. Тогава бих повярвал, че е ейлиън.

52

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, ушaнкитe така и не разбраха, че войната е икономическа. Губят войни от 1945г. насам, не съм чул признание от тях, че загубиха Студената Война, а трябва, все още продължават да живеят с параноята.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49 че какво им е на БСП проблемът е в другите , които се пишат антикомунисти , а по времето на комунизма бяха в първите редици

50

аахаххаха

преди 3 години

До Анонимен 46 явно и теб те е омагьосал Абе я да те питам Имаш ли микровълнова ? Ако - да , забелязал ли си ,че напоследък загарят нещата Ако - да Правилно - няма повреда в печката . руските хакери са , кой е начело на тях - правилно Путин Той освен от химия / когато забърква новичок /разбира и от компютри Всяка вечер си джитка из тъмната мрежа и хаква ли , хаква - особено като му доскучае аахаххахахаххах

49

Анонимен

преди 3 години

Фейк нюз