88

Анонимен

преди 3 години

До ДановскиСамо червени мозъци си мислят, че има нещо безпплатно на тоя свят. Ако е безплатно или е безполезн или направо е вредно.В твоя случай е второто: който не мисли за проблемите си, никога няма да се избави от тях когато го връхлетят.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Русифилски *** "забелязват" само изреченията, които им харесват, а останалото е "измислено", "платено" и пр.Евтин похват на глупа*и, които мислят, че и другите са ***.ДругарЕ, такива ги пробутвайте на бояришниците, които са оскотяли от мизерия и не могат да мислят.

86

Анонимен

преди 3 години

"Москва иска ... да обърне приливите на западните посегателства."--------------------------------Забелязахте ли това интересно изречение?Изпуснаха ли се, че Путин се отбранява от приливите на западните посегателства?

85

Анонимен

преди 3 години

Кой или какво настройва американците... срещу американци? Съвсем определено това не е Путин, а непримиримата борба на пиндостанските държавни елити за световно господство. За тази цел им е нужен външен враг.

84

Дановски

преди 3 години

Ако изпитвате натрапчиво чувство, че Путин ровичка във вашия мозък, възползвайте се от моя безплатен и ефективен съвет - изхвърлете вражеските мисли, насочени срещу Русия, от главата си. Лишете Путин от мотивация да влиза в ума ви. Не бъдете враг на Русия, а бъдете генератор на идеи за мир, разбирателство и сътрудничество между държавите.

83

Анонимен

преди 3 години

Ало пропагандата, докога ще бълвате глупости за масите...

82

все Русия е виновна

преди 3 години

Eдно е ясно, винаги Русия ще е виновна А не ненормалните политики провеждани от управляващите там през годинитеТрилиони долари налети в безсмислени войни .Дали като окрадоха толкова държави са си избили парите , кой знае Не могат да намерят начин да спрат да се трепят помежду си От едната крайност - потъпкване на човешките права , отиват към другата - всеки да прави каквото си иска Покрай Ковида - обикновените хора все по-бедни , милиардерите си увеличиха паричките

81

Анонимен

преди 3 години

Не прочетох цялата статия защото от самото начало стана ясно че е русофобна пропаганда (ясно, решихме къде ни е копанката...) много жалко. Вече няма да чета днес.бг - загуба на време.

80

:)

преди 3 години

На Боко в Тиквата влиза с 200, защото е празно :)Но Боко не му е враг, а слуга :)

79

Един от Юг

преди 3 години

Брех, Жужето било супермен бе! Пък аз доколкото знам е бил един мишок бюрократ резидент на КГБ в Германия!

78

1

преди 3 години

До До79/85Няма такова нещо. Тръмп може и да не се призане за победен (кой политик се признава за победен, дори да е загубил изборите?), но ще си предаде поста като пич. Явно тактиките с фейк внушенията на спират да работят. Точно за това става дума в тази отлична статия.

77

Анонимен

преди 3 години

Ха ха тапите статии на простите хора и си мислят че хората им дреме

76

Додо

преди 3 години

Защо не си казала откъде преписа този гарбич от неолиберални лъжеконспирации? Дойче Веле?

75

До79

преди 3 години

".... ... . Кой от двамата диктатори.. ...." Преди дни казаха че: ТРЪМП НЯМАЛО ДА ПРИЗНАЕ ИЗБОРИТЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ТОЙ. Бог да пази Америка и целият свят ако този умо.помрачен ДИКТАТОР спечели изборите.

74

Анонимен

преди 3 години

Путин си е бивш кадър на КГБ, нормално е да знае някои техники :))) Видяхте как Бокича тичаше като младо яре за да го догони в Истанбул :))

73

АЗ ЗАЛАГАМ НА ТРЪМП

преди 3 години

и негово бяло протестантско избирателно тяло. Отивам за пуканки

72

С ВАШИТЕ КАМЪНИ

преди 3 години

по вашите глави скъпи АТЛАНТИЦИ. И най вече ПО ЗДРАВ за СОЛОМОНЧО и неговата КРАДЛА НА КРЕМОВЕ

71

Анонимен

преди 3 години

Психопaтитe които пишат подобни еднородни статии сами не си вярват на пр0cтотиите които пишат обаче това не е важно (това не е за което им плащат) важното е народа да им повярва. А за да стане това е нужно подобни измислици да се бълват непрекъснато, неуморно

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Русия е КГБ резерват.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75"Русия цивилизова много народи от ислямския свят, а Запада ги направи фанатици, ислямисти."Русия острои най-голямата джамия в Европа в Москва, подкрепяше и още подкрепя Чеченски главорези ислямисти и се гушкаше с ислямиста Ердоган, докато не си развалиха достолука кой от двамата диктатори да е отгоре.