148

kireza

преди 3 години

Ами ще влиза,както им влизат отзад,защото англосаксите са тъпунгерици на ента степен!!!Ако не са другите етноси,сащ няма да имат нищо от техниката...Факт че българин им създаде персоналният компютър,евреи и норвежец им създаде атомната бомба,немец ракетите и т.н. и т.н....В аерокосмическата сфера работят около 1200 българи....Ееее какво може да се очаква от най тъпунгиращата нация в света???

147

Анонимен

преди 3 години

Да твърдиш че Тръмп е човек на Путин, понеже не го заклеймил, е най-голямата нелепица, която можеш да съчиниш. А демократите повтаряха този тъпизъм в продължение на 4г, само и само да хване дикиш сред простия народ. Как може Тръмп да е зависим от Путин, след като му бръкна директно в джоба по не един или два мега проекти в САЩ и Европа (в това число и Балкански поток) ?? Трябва да си крайно *** или неподготвен за да каканижиш подобни глупости..!1

146

Анонимен

преди 3 години

Как Владимир Путин успява да влезе в ума на врага си?===Да, моля те, ***, разясни ми как го прави, защото само ти на този свят го можеш, и точно заради твоите анализи сме тук. Скапан селски туч.

145

!@!

преди 3 години

Нелепи истории.САЩ са най-силната страна в света, целият световен интернет трафик минава през сървъри базирани там, най-популярните социални мрежи са базирани пак там, най-добрите софтуерни и ИТ фирми са там.Как Русия, Китай, Иран, Северна Корея или Сомалия могат да повлияят на избори или каквото и да било друго?Теоретически е възможно, практически не.Политиката е най-стария бизнес, всичко е за пари и влияние. Всички средства са позволени.Гледайте си живота и се пазете от вируси. :-)

144

Алекс

преди 3 години

Щази - ЩАЗИ - с големи букви се пише.Обречени сме на тъпня.

143

Алекс

преди 3 години

Боже - и още тъпотии - гулаги :)

142

Alex

преди 3 години

Стигнах до фракциаТА на ЧервенаТА армия и спрях да чета. Терористичната групировка се нарича Фракция Червена Армия за сведение ба ФЖМК.

141

ДЖО

преди 3 години

Дрън, дрън и бабини девитинии. Няма вече за какво да пишем.

140

А сега сериозно

преди 3 години

С Путин или без Путин, демократите и блатото пак щяха да нападат Тръмп през целия мандат и да разделят народа. Борбата ва вашинктонското блато е за оцеляване и опазване бизнеса с китаи, и да могат да си правят нови войнички.Туй че Путин им бил подхвърлил някакво досие за да могат да назначат Мълър, - ок!.....ама с досие или без него ....все тая щеше да е. Колкото и да го величаете Путин, за радост на руската диаспора тук.,- той е само удобен мит и нищо повече.

139

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме, разбрахме ....Путин е ногу як и акълия. Върти на пръста си целия свят и му намества пъзела. А сега *** да се успокои, да си легне ....и на сутринта може и да и мине. И да не прекалява пак с водката

138

Анонимен

преди 3 години

Но на практика той е агент на КГБ, който вероятно е помагал на фракцията на Червената армия...Според мен е пиел и хапчета за да може да лети безтегловно! Пълни недомисленици! Когато не можеш да докажеш нещо по препоръчително и вероятно е да си налагаш парцалите. Използуването на думата вероятно отменя според интелигентните български журналисти предоставянето на факти! И тъй приятен ден!

137

Анонимен

преди 3 години

Точно това става сега в България. Само че нападението за разлагане на страната идва както от Путин така и от либералите демократи на Сорос.

136

Михали

преди 3 години

Ами тогава какво да кажем за запада с техните десетки и стотици явни и прикрити мозъчни центрове и тръстове които се занимават точно с това и техните рупори на "независими" медии като Дойче веле, Свободна Европа , Гласът на Америка, да не изброявам Ми-тата, ЦРУ, тайните служби на Израел, Германия , Норвегия и т.н. с милярди бюджет,манипулиращи собствените си народи и целият останал свят в името на "НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ" а насреща "плашилото" Путин със заплата равна на един IT специалист. Смях.

135

Крим не е руски

преди 3 години

Путин никогда не пада на колене.Като джудже може да *** и прав..ха.ха

134

do Neli Hristova

преди 3 години

...neli ,spri da pishesh porachkovi statii i veroiatno shte imassh manichko poveche samouvajenie ...

133

Амиии...

преди 3 години

С тия стратегии стигнаха дотам, че Русия вече няма приятели, а руснаците презглава бягат в чужбина.

132

Анонимен

преди 3 години

Путин е човекът кайто нанесе непоправими вреди на Русия. Благодарение на него Русия стана джудже спрямо такива сили като Турция. Стигна се дотам че руснаците започнаха да се страхуват от Турция като дявол от тамян.

131

Анонимен

преди 3 години

.... и това не е пропагандна статия ... червеи

130

Анонимен

преди 3 години

Поредна глупост.........от БГ

129

Диаблочок

преди 3 години

Как, как, ни как .!.