43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен и в нашия блок има много прасета в кочинка. Непрекъснато грухтят грух грух.

42

бараба

преди 3 години

До Георги От написаните от теб хвалби и пожелания не знам към кого оставам с впечатление че не си много интелигентен или умен щом се хвалиш така. Порядъчните хора не се хвалят така. Хвалбите не говорят добре за човека освен че горделивостта е грях.

41

1

преди 3 години

До ГеоргиТрябва повече позитивизъм, но то позитивизма обикновено е свързан с резултати, а на някои хора това не им се удава.Жив и здрав и все по-добре да ставаме!

40

Гербаджия

преди 3 години

Не работя в хотел и нямам ресторант. Седя си на държавна работа, която може да се "работи" 100% от вкъщи. Значи чакам карантината с нетърпение и се запасявам с тоаоетна хартия

39

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Урсулата" никога не е била "сред водещите за стадния имунитет", а Франция и ОСОБЕНО Германия не са им "пригласяли"Сменяй опорките.

38

Анонимен

преди 3 години

Бараби сте които говорите на "мой човек" "брат ми" и прочие фамилиарности.

37

Анонимен

преди 3 години

До СВОБОДЕН"БЕЗ ДА Е ИЗОЛИРАН В ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДА СЕ ИЗСЛЕДВА"Свободни съчинения на неграмотни хора предпочитащи да живеят в измислена приказка а не в реалността.Според теб как са разработени тестовете за откриването на вируса? Или и те са измислица?

36

Христо Христов

преди 3 години

Каква етика в европейските демокрации.Рюте, джонсън, урсулата бяха сред водещите за стадния имунитет. Германия и франция им пригласяха...

35

Анонимен

преди 3 години

Важното е други да работят, а ти да си зад кулисите.----Абе мани и това не е работа, омръзна ми да лежим от карантините.

34

Анонимен

преди 3 години

До Георги Не си добре както се хвалиш никой роб не може да е добре а да си горделив и глупав е даже още по зле.

33

Брутал

преди 3 години

Мдаа, що отворихте училищата за месец и половина? Сега хората като да болни как ще работят? Как ще си гледат децата? Още ги разболявате... и няма да има как лекар да стигне до вас, за да ви лекува!

32

Анонимен

преди 3 години

Я люблю карантину! Затваряй и носи греяното вино и пушената сланина с червен пипер.

31

Анонимен

преди 3 години

Цяло лято пиша че заради това сатрапа няма да подаде оставка никога защото заради гробари които го поддържат по форумите за жълти стотинки ще изпаднем всички в робство скоро а сатрапа в ада ще гори заедно с гробарите и сатрапите също.

30

Анонимен

преди 3 години

И тук чакаме затваряне. Не ги слушайте кво говорят глупаците - отведнъж ще ни го турят отзад.

29

Георги

преди 3 години

До 34Не съм зле брат.. даже съм си много добре :). Ама няма да се хваля, за да не ви дразня. Щото тия дето плюете сте много по-зле, ама не го осъзнавате. Хайде със здраве. Нямам нищо против теб.. даже се надявам да си по-добре от мен ! Че иначе много злоба се натрупва

28

Дей го..

преди 3 години

Аз цяло лято обикалям по дискотеките до сега дори настинка не съм хванал. Тоя т.нар. коронавирус го изкараха вече 10тина мои познати. Някой не разбраха, че са болни други имаха 2-3 дена температура и кашлица. Нищо особено.. вирус като всеки друг.

27

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиМного си зле брат... Много... По-добре се гръмни да не се мъчиш.

26

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм да ме затворят и да ме хранят като прасе в кочинка.

25

Тъпчо

преди 3 години

Опита да се упражни контрол над света, чрез най-странната пандемия в човешката история започва да се сгромолясва зловещо! Не останаха хора които да вярват в измишльотините на правителствата. А и как да е иначе при наличието на категорични факти:1. Единствената "пандемия" в човешката история, в която смъртността в световен мащаб намалява значително и то за години назад.2. Обидно ниска смъртност и то при липса на аутопсия и приемане на странния факта, че всеки имащ ковид е починал от него...

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23А ти си най-умния който е "разбрал" това... Никой... не печели, ако не се работи нещо... Това знаеш ли го? Или е трудно да се проумее?