63

Елка Василева

преди 3 години

Обучението трябва да е само присъствено!!! Дистанционното обучение - НЕ РАБОТИ! То води до необратими, ужасни последствия за децата ни, които после не могат да бъдат компенсирани. Преди въобще да си помислят за затваряне на училища - първо трябва да бъдат затворени и последния мол, бар, ресторант, нощен клуб, дискотека или игрална зала! Всичко останало е лицемерие и опити да ни пробутат ДО като миналата година, само където сега знаем, че ДО не работи и се репортуват изкуствено завишени резултати

62

А ве

преди 3 години

Докога ще има тормоз срещу Българина.Затваряйте границите и пиле да не прелети и няма да има грипове.Стига вече с биологичните манипулации.Предатели за пари.

61

Анонимен

преди 3 години

Между другото ако спрете да приемaте сyльо и пyльо от цял свят е твърде възможно и страшни вируси да няма в Европа. Защото вирусите ги създават онези, които няма какво да ядът, а правят по 10 деца, а после с корабчето на Сopoc кацват в Европа под аплодисментите на баба Меркел и бабoбийп Макрон

60

Анонимен

преди 3 години

Отнемат правата на хората изпод носа. На комунизъм взе да миpише. Утре ще ви затворят заради някой друг вирус.

59

Програмист

преди 3 години

Европа като пръдне - България се насира.Скоро и при нас - КППта, заключени в къщи, зелени коридори, забрани за паркове и пейки.Добре ще ми дойде да си поработя от къщи още няколко месеца, така че продължавайте да щъкате без маски, не си мийте ръцете, блъскайте се по магазини и площади. Ще ми направите услуга :)

58

Обременен

преди 3 години

Истината лъсна! Ще отменят Извънредното Епидемилогично Положение, защото от НОЩ са разбрали, че са ползвали тестове за бременност вместо за Covid-19!!!

57

Овчар

преди 3 години

"СЗО: Стадният имунитет не е опция" - Защо да не е опция? Като гледам носещите намордници, лигавници и всякакви парцали покриващи фейса им, на 50% сме готови вече със стадния имунитет - стадото е налице, и чакаме само имунитета!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61"До До 39 Анархията не пада по долу от диктатурата. Анархия е, взема се от едни и се дава на други, които са предполагаеми гласоподаватели или да ги наречем поддръжници в случай че няма да има избори както се вижда нито сега нито на пролет."Ц, анархия е, защото а някой е бутнал нежните душички, а са ни оклепали пак в ЕС: те са същите национални предатели. Добре, че имаме нормални управляващи, да не се поддават на провокациите на "протестърите". Боко направо ги уби с пасивност.

55

Анонимен

преди 3 години

У нас ще бъде дабъл уами. Карантина за хората ще доведе до карантина за винету и всички актьори в спектакъла.

54

Анонимен

преди 3 години

има хора*

53

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че каквото и да направи Бойко или който и да е там на негово място, пак няма да сте доволни. В България, а и по цял свят, които никога не са доволни от нищо.

52

Анонимен

преди 3 години

До До 39 Анархията не пада по долу от диктатурата. Анархия е, взема се от едни и се дава на други, които са предполагаеми гласоподаватели или да ги наречем поддръжници в случай че няма да има избори както се вижда нито сега нито на пролет.

51

Анонимен

преди 3 години

Днеска двама трима трола като че ли някой им плаща да разводняват форума, рибарчета....

50

Анонимен

преди 3 години

До Крум от Крумовград Може да си от Крумовград но не си крум, но верно се мяташкато риба на сухо.

49

До 39

преди 3 години

Какъв сатрап бре!? Виж в Беларус и в Турция - ей това са сатрапи. У нас е пълна анархия и всеки си прави, каквото ги иска. Тука 50 човека бяха затворили центъра и цяло лято си правеха гаргара с два милиона души, а в Беларус полицията им разгонва фамилията на протестърите. Даже и във Франция ги биха. Много сте ми смешни тези драматизатори, които ревете, че живеят в диктатура. Вие изобщо не знаете какво е диктатура, в Бг е точно обратното.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Барабата защитава барабата на си остава бараба, неграмотен и необрадзован бачкатор.

47

Крум от Крумовград

преди 3 години

Не стига, че светът го е сполетяло това зло, ами и се натискат за безполезни карантини, които само отлагат проблема, и със сигурност сриват качеството на живот. Хората не могат да свикнат, че има нещо извън техен контрол, и се мятат като риби на сухо.

46

Анонимен

преди 3 години

Хората които вчера са бити в градския транспорт заради маски вече са настроени срещу биячите си и срещу поръчителите и възложителите на тормоза над хора. Така постепенно ще се създаде недоволство и то ще избие на някъде ще избие рибата имам предвид.

45

Гого

преди 3 години

До ГербаджияЯвно си си чиста червена бабичка. Ти значи изобщо не работиш. Направо да те съкращават и няма да чакаш карантина.

44

Анонимен

преди 3 години

До барабаТой не се е хвалил, освен да каже, че е добре. Даже изрично каза, че няма да споменава повече, за да не дразни никой.Изглежда някои българи се дразнят дори само от идеята, че някой е добре.