318

докторицата

преди 3 години

Интересно в Испания ходят с маски навсякъде ,дори до клозета ,спазват всички мерки , а рекорден брой заразени 28 000!А тука *** и пульо ходи без маски навсякъде ,заведенията се пръскат , а само мижавите 587.Тръмп се излекува за 3 дена.Тази година милиардерите станали още по-богати ,,бедните се увеличили с 200 милиона.И децата разбраха ,че това е тоталната манипулация и измама на земята за всички времена!Баста!Гейтс да си забие ваксината знае къде.

317

Анонимен

преди 3 години

Тикнете Бойко Борисов в затвора и коронавируса сам ще си отиде.Но като Баце е на свобода много много лошо ще става.

316

Анонимен

преди 3 години

Отвориха стадиони, кафенета, барове, диско, хиляди протестиращи по калдаръмите, отровно трио..., а иначе хората са виновни, че не си миели ръцете и не носили маски. Ето затова на тези "измислени специалисти" няма кой да им повярва на лъжите и ще хулят Мангъров.

315

Анонимен

преди 3 години

А вие имате ли ресурси, обежишете, средства за комуникация, организация към която да се прикрепите, при евентуалния упадък на обществото? Защото идва вой а, а какво знаем:Войната ... Войната никога не се променя!

314

Анонимен

преди 3 години

"1384 души са заразени сред медицинския персонал."Тези лица са задължени да носят маски, защо са заразени?Защо бе ковидианци хипохондрясали :)

313

Един луд

преди 3 години

Бииииааааа блаааа боааа коронавирус, коронавирус, ще мрем яко, бууиубабабба... пръц

312

322

преди 3 години

Или да си тече живота нормално и да се изпозаразим всички и да се знае, че ще сме минали през това, или да затварят всичко и да се тестват всички. Аман вече от тия простотии. Всеки ден психират и озлобяват народа.

311

анонимен

преди 3 години

Човекът ви го каза, че ще е яко, ама вие започнахте да му се подигравате, а пък Слави, който разбира от всичко, даже и от политика, не вярва, че има вирус! Гласувайте за чалгаря, ако сте живи на изборите!

310

До redordead

преди 3 години

Затова периодично ни стресират с подобни събития - войни, болести, катаклизми. По този начин ни принуждават да отделяме негативна енергия, с която ТЕ се хранят. ТЕ са нематериални същества от друго измерение, които се движат във времето, както ние в пространството. ТЕ са боговете от древността, които ни контролират и до днес, хранейки се с нас, както ние се храним с животните под нас.

309

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен330нищо не се прави. башибозука е неконтролируем и всеки опит за контрол поражда обратна реакция. горе долу като децата от детската градина, но иде реч за последното поколение, расло с легендите за "нация техническа".

308

м,да

преди 3 години

Тия българе не искат яко да ***! Непокорни хора! :) :)

307

анонимен

преди 3 години

Затворете баровете, дискотеките, стадионите, отровното трио и шоуто на Слави! Незабавно!

306

Анонимен

преди 3 години

Голям праз.

305

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен327за това и трябва да се преклоним пред саможертвата на хилядите хронично болни, които ще паднат, за да може утрешния ден да е свободен от мангърци, чалгароиди и астралопитеци. промяната ще е за добро, и оцелелите ще се радват

304

Анонимен

преди 3 години

Ежедневните измишльотини, че се прави нещо. Имало проверки по автобусите. Да се качат в извънградските автобуси по шоплъка или в по-късните часове на градския транспорт ще видят за какво става въпрос и тогава да творят тъпотиите си, които ръсят всеки ден. Ще борели вируса с убеждение за спазване на дисциплина. Смях..

303

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за партия "Има такъв рекорд"

302

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 324Един тъ пак беше писал че има много лекарства против грипа, ти да не си същия реднек...:))) Да дадеш ваксина за медийна болест при положение че няма никакъв лек за обикновенния грип, си е чиста лудост :)))

301

Анонимен

преди 3 години

За чалгарите все са малко и няма пандемия.Всички тези бройки да се пишат на сметката на чалгарите на новия Бареков - Чалгари Трифонов, Тошко Африкански, Мангалъров и другите двама вирусовъди мангалъри.

300

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен317лош импровизатор. пробвай с Митко, например. но това другия път.

299

Анонимен

преди 3 години

Дон322А е не точно. Ако бях повече като брат си, сигурно щях да хвърлям камъни, ам дете е все пак.