338

Зоро

преди 3 години

до доктора по-долуДокторе, протестиращите са малко и са на открито, схващаш ли?А учениците са нагъсто, на закрито и без маски, така че смятай какви са вероятностите.Не е квантова механика, нали?

337

Анонимен

преди 3 години

Аз ходя навсякъде без маски, на дискотека всеки петък, бъркам си в носа като сам навънка и какво ли не. Нищо ми няма. Няма никакъв коронавирус, само по телевизията и интернет.

336

312

преди 3 години

До АнонименНадявам се, че това не е истински случай.

335

до реалист

преди 3 години

Ами да, като не можаха да глобят 10 души за неносене на маски, сега ще глобят всички по 5-6 ваксини, нали?

334

Софиянец

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 300к защото всички знаем,че догодина ще струва 150к.. и си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. там от март няма нито един заразен, нито карантина,нито локдаун, нито маски.. и има биопазар и не ям канцерогенни б ок луци да хвана рак на 50.. а цените на имотите скочиха с 80% който не вярва имотбг и ipark.bg :)

333

Анонимен

преди 3 години

До 360 Може ти да глобяваш даже

332

Анонимен

преди 3 години

СиДо Зоро Добър ден. Как си

331

анонимен

преди 3 години

Заради всички, които подценяват вируса или не вярват в него той ще е още дълго сред нас и ще пречи на нормалния живот. Глоби за тия, които ходят без маски, ама много големи. Те са егоисти и пречат на всички останали. Носете маски, за да се ограничи разпространението на вируса и да се върнем към нормалния си живот. Мен много ме учудва, че някои хора се ядосват, че през пролетта са били затворени парковете с алкохолици и наркомани, а не, че карантината причини фалити.

330

Зоро

преди 3 години

Науката (обучението в училищата) изисква жертви.Тези загинали лежат на съвестта на министрите на образованието и на здравето, които продължават да нехаят.

329

Анонимен

преди 3 години

До 356 Доктореее да нямаш температура

328

до чукча написал туй

преди 3 години

1384 души са заразени сред медицинския персонал."Тези лица са задължени да носят маски, защо са заразени?Абе чукчо! Колко щяха да са заразени, АКО не носеха маски! Айде *** им кажи да не носят. Ти мислиш ли, че може да влезеш без маска при лекар?

327

Доктор

преди 3 години

Лошо става за БСП - всичкия му електорат едва ли ще доживее до изборите през март 2021 г. ! Борисов предупреди крушовската *** , че ще им намали електората на половина , ама май ще пореизпълни обещанието ! Дай Боже ! Червеногъзите ще бъдат колкото пръстите на едната ръка на Нинова !

326

Анонимен

преди 3 години

Утре ще са 683. Това сънувах тази нощ

325

Доктор

преди 3 години

Решението е едно : Всички проституиращи , след като се изпразнят на "въстанието" , директно да се пъхат в карантинни помещения !!!!!!!!!!!!!!!! Само така ще намалим заразата от червените б.о.к.л.у.ц.и на България !!!

324

11

преди 3 години

Починалите изчакаха да мине неделята ...

323

Анонимен

преди 3 години

Нали ви каза шефа на ВМА, запасявайте се с чували за трупове

322

Анонимен

преди 3 години

До 350 даже по 100 000

321

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

Когато Мориарти ви каза да се готвите за 30000 регистрирани случая в края на октомври, искахте да го арестувате, че плашел хората. Добре, че е той, та здравната система да знае отдалече какво я чака.

320

Анонимен

преди 3 години

загивайте без да всявате паника

319

Анонимен

преди 3 години

Всички жертви да се пишат на сметката на чалгарите и мангърите.Всеки да си поеме отговорността, съд и затвор за чалгарите и мангърите.Посягат към властта с кървави ръце от жертвите на коронавируса.