38

Професор Пръц

преди 3 години

От Испанския грип в Бг са умрели 50 000 души...накрая сметката ще е пак такава и от този вирус....нещата едва сега започват...

37

Анонимен

преди 3 години

Лекарите се изпоразболяха, някои умряха - сега е ред на учителите. Но на правителството не му пука. След нас- потоп!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Във всички страни,които са отворили училищата положението е едно и също.Следва мощна втора вълна на К19 за съответната страна.България не е изключение.Единствената разлика е, че даже без ковид нашенската обществена здравна система отдавна е колапсирала.

35

Анонимен

преди 3 години

Има "хора", които целенасочено пишат срещу тази епидемия за да предизвикат хаос вобществото с подценяването на проблема...Не се хващайте на Глупостите на тези ***. Целта им е да има срив в икономиката и психиката на хората.

34

Софиянец

преди 3 години

Умират бавно, неусетно дори...Но улиците са още пълни и задръсиване навсякъле из Софето. Няма видими резултати от тези рекорди.

33

Анонимен

преди 3 години

Вчера в метрото едвам се дишаше, като се прибирах от работа. С маска или без май е безмислено, като сме г***30 до г***30В другите държави където има метро пуснаха и дублиращи наземни линии имено с цел да има все пак някаква дистанция а нашите общински съветници и кметове, които заседават онлайн или ползват само служебни автомобили за придвижване премахват линии

32

Анонимен

преди 3 години

Училищата в България са най-големите инкубатори. Всички мерки са про форма. Когато бяха на дистанционно имаше по 10-12 заразени. Който не може да го разбере има нулева логика. Ако пък си от министерството граничи с престъпност. Още повече, че имаш алтернативно решение.

31

Анонимен

преди 3 години

Вируса е с висока степен за заразяване а в момента е перфектното време за разпространението. Училищата са претъпкани, мерките там са само на хартия, градският транспорт също. Вместо да пуснат учениците от горният курс дистанционно за да се освободи място и ресурс за по-малките, те ще чакат до последно да разнесат заразата и да останат даже и без учители за дистанционно обучение.Цялото лято калинките в МОН проспаха преписвайки от други държави без да мислят дали техните препоръки са приложими.

30

Анонимен

преди 3 години

65 са в интензивни отделения,повишават се което не е добре,защото основно от тях идва броят на починалите.Колко нови заразени са открити няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим,неизбежно е, въпрос на време е.

29

Анонимен

преди 3 години

До Пандемия УханскаЧумаВече е извън контрол.

28

Анонимен

преди 3 години

Добър рекорд, но още може. Има доста смачкан генетичен матриял и остарял. Подмяната е неизбежна

27

барба ганиос-ците

преди 3 години

са Инкубатори на Уханска БелоДробна Проказа, Китайската Комунистическа ЧумоСпиноза е в телата им, яде ги отвътре...

26

Вай, вай

преди 3 години

"Заразени" според тестовете, които както твърди Йидън, бивш вице-президент на "Пфайзър", засичат остатъци от всякакви коронавируси в организма, а може би и температурата на повърхността на Луната. Той не пропусна да напомни, че през 1957 и 1968 г. в Щатите смъртността от "обикновени" грипни вируси е била много по-висока, отколкото от сегашнната "страхотия", но тогава кой знае защо никой не таковал таковата на икономиката. А реалната смъртност сега е 0,2%. Каква удобна за властите "пандемия."

25

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

това е само началото, положението ще излезе извън контрол съвсем скоро!

24

Буратино

преди 3 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ОЧЕРТАВА НОЕМВРИ 2020 ДА ИМА МНОГО ЖЕРТВИ В ЦЯЛА ЕВРОПА...

23

Анонимен

преди 3 години

А г-жа Такева и Вълчев повтарят, че няма страшно, въпреки че учениците от горният курс са най-големите разпространители в София.

22

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да спасиш нещо което е неспасяемо като изродените гени на територията. Това е от мърсотията.

21

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

малко е, трябва още, трябва ни риалити супер-продукция!

20

Анонимен

преди 3 години

Неандарталските гени си казват думата.

19

Анонимен

преди 3 години

23 души заминали при майстора. Не е много.