415

Анонимен

преди 4 месеца

Доц. Мангъров беше гост в БНТ при заразения с коронавирус Георги Любенов.
Сега да видим сухата съчка Мангъра-където се подиграва на вируса дали ще даде положителна проба.Дали изобщо ще се карантинира или ще продължи да се прави на ударен с мокър п.ар.цал!
Нали щеше да си скъса дипломата ако не изчезне вируса през юни?
Лакардии разтяга като локуми... а не е излекувал нито един болен от Ковид19.
К.овид.иди.отите станаха повече от пясъка на плажа.
Съболезнования за семействата загубили близки хора!

414

SHEFA

преди 4 месеца

НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНИЯТ БРОЙ НА ЗАРАЗЕНИТЕ-ТОВА СА ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ-5000 ПРОБИ 500 ЗАРАЗЕНИ-А АКО СЕ НАПРАВИ ТЕСТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В 1-ИН ДЕН ЩЕ СА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.-ТАКА ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ ПОЛОЖЕНИЕТО НЕ Е СТРАШНО.
-МАЛКО СЕ ПРЕУВЕЛИЧАВА С ПАНИКАТА-ПО СПОКОЙНО.

413

Анонимен

преди 4 месеца

*** ще продължават да носят маски по същата причина, поради която едно време са вярвали в дяволите и казаните в ада - просто тия и шубе.

412

JJivanov

преди 4 месеца

рекламиращи убиииства по диверсия COVID ползват мощна техника която при включване с ечува като бръмчене..Експерти да ползват мулти спекрални режими на обемно заснемане на болници. В момента преди минута бръмчеше подобна система в инфекционза болница Плевен..

411

JJIvanov Geolog

преди 4 месеца

починалите са убити с обемно проникващо оръжие подава границата ЖИВОТ СМЪРТ>

Експерти да проверят болниците за тежко терористични оръжие вкл камери и обемни скенери.терористи и спец диверсионни служби полzват нагло престъпни съоръжения вграждани в телефони,камери,скенери ,медицинска техника..
Убитите с такава техника лесно се разпознават .У нас е описана от мен февруари 2001 година във връзка с убииства на военни в Косово..Вижте и убити в Ухан в първата болница с дигитално холограмни оръжия ..

410

Немаскиран

преди 4 месеца

За да видите колко ви пазят маските, напишете на търсачката: Dr Ted Noel - Masks don't work

409

Анонимен

преди 4 месеца

Д-р Ръсел Блейлок: "За съжаление никой не казва на немощните възрастни хора и тези с белодробни заболявания, като ХОББ, емфизем или белодробна фиброза за тези опасности, когато носят маска за лице от какъвто и да е вид - което може да доведе до силно влошаване на белодробната функция."
Български медици: " Лицата ни са с обриви от маските, с рани от ластиците им, понякога ни прилошава от недостига на въздух; В края на всяко дежурство сме прегракнали от викане, защото от маската не се чува ясно какво говорим; След всяко дежурство ни души от маските, от дезинфектантите" (22 юни 2020)

Нагледно

408

Анонимен

преди 4 месеца

"Повишената честота на инфекция при носители на маски се дължи на отслабване на имунната функция по време на употреба на маска":
Изследвания публикувани в Pubmed: "хипоксията може да блокира типа основни имунни клетки, отговорни за борба с вирусни инфекции, наречени CD4 Т-лимфоцити., Това поставя основата за заразяване с всякаква инфекция, включително COVID-19 и прави последствията от тази инфекция много по-сериозни."
Д-р Ръсел Блейлок: "За съжаление никой не казва на немощните възрастни хора и тези с белодробни заболявания, като ХОББ, емфизем или белодробна фиброза за тези опасности, когато

407

Анонимен

преди 4 месеца

На пакета с 50 броя маски американският производител е написал "ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: този продукт не осигурява никаква защита срещу Ковид19 или други вируси"
Размер на вируса - 0,08 микрона, *** на маските - 80-500 и се увеличават след пране
Маските не прилепват плътно - силни струи минават свободно покрай носа, гънки по лицето
Маската е препятствие за нормалното дишане - изследвания на хирургически маски сочат, че те значително намаляват нивата на кислород в кръвта, създавайки хипоксия - недостиг на кислород - ДОРИ СЛЕД 30 МИНУТИ носене. scielo.isciii.es/pdf/neuro/v19n2/3.pdf.
"Повишен

406

Зомби Акълолипсис

преди 4 месеца

Т. н., 'мерки", особено носенето на маски са с цел унижение, подчинение и контрол на масите. Не помагат, а са символ на Панде-медийната лъжа и измама. Ако, бащите и майките ви, бяха спазвали "социална дистанция" от 2 м, както ви нареждат, нямаше да ви има изобщо! Маските са успешно средство за дресировка, дресират ви, че хората са опасни, страхувайте се едни от други, носете намордници на устата да не можете да общувате, заобикаляйте се от 2 м, гледайте като зомбирани! Целта е депопулация!!!

405

Анонимен

преди 4 месеца

протестърите ковид ги не лови!

404

Iordan Ivanov Geolog

преди 4 месеца

WARNING ABOUT PCR TESTS..
тестовете увреждат трайно жертвите..
п
Анализи на репортажи доказва заразяване на тествани с КОВД Мутанти чрез лаборанти с заразни ръкавици..
Подсъзнателни лаборанти, лекари зъbолекари пипат мръсни и заразни повърхности вкл клавиатури,екрани,дръжки,мръсни гъбичкПробите на Григор Димитров <Джокович и други тенисисти дават подобни данни за заразяване от лаборанти...

403

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ще излиза новия модел на вируса

402

Анонимен

преди 4 месеца

Само вирусът може да свали боко. Само чакаме новите мерки и работата готова.

401

Сата НАТО

преди 4 месеца

Целият НОЩ, шефа на Пирогов и разните други фашиствуващи доктори просто осребряват дипломите и длъжностите си, поставяйки се в услуга на политическата класа-узурпатор.

Няма болни от коронавирус - просто умирающи от други болести се нарочват за такива и в смъррният им акт се пише "коронавирус".

400

Анонимен

преди 4 месеца

Aaaaa, верваме, верваме. Някой да не си помисли,че не верваме.

399

Сата НАТО

преди 4 месеца

Няма никаква епидемия.
Всеки ден със с възрастен човек по болниците от месец и половина насам - ако имаше, щях да видя или да усетя нещо.

Във фирма с 300 човека работя, досега няма един болен.

Всичко е 100% нагла лъжа, фалшифицирани тестове, подправени резултати, изкривена статистика.

398

Мнение

преди 4 месеца

Нашето общество е на общество на крайностите, на тарикатите и на хейтърите, на тези които мислят "Какви са тези, дето ще ми налагат ограничения, ще си правя каквото искам, не вярвам на никой и нищо." Спазвайте елементарните мерки, толкова ли много се изисква от хората?! Носете маски на закрито, защото като не пазите себе си, не пазите и околните. Тези "парцали", колкото и да не ви се вярва, когато се носят правилно, помагат!

397

Анонимен

преди 4 месеца

Тедрос ще иде в ада, защото викаше отначало да не се носят маски.
------

Не знам дали сте обръщали внимание на стенописите в църквите, но съм виждал такива на старите ни възрожденски иконописци и там дяволите изглеждат баш като тоя етиопски *** Тедрос с фамилия Еврейков (Гебрейесус това означава).

396

Будител Народен

преди 4 месеца

Бедата ни е, че хора които трябва да са под най-строга карантина в специализирано здравно заведение, с усмирителни ризи и намордници, издават заповеди здравите хора да са под карантина и да носят намордници! Какво да се направи ли? Като за начало спрете да сте мълчаливи съ-кооператори в психопатските им заповеди, хвърляйте пълните с милиони микроби парцали дето носите на устата си, и дишайте свободно, защото това не е било никога в човешката история, да ти забраняват да дишаш свободно кислород!!