88

Анонимен

преди 3 години

Сега ще платиш ли за поддръжката,материалите и заплатите на работниците,който са поддържали този обект?И ти нямаш нищо,алчен просяк такъв,чудиш се какво да гепиш от България!

87

Анонимен

преди 3 години

Пиявица алчна,кога ще се махне от България Симеон 2?

86

Реалист

преди 3 години

Само така!!!Да се готвят Царева ливада и Царево...,,Български съд"

85

карло лукавия

преди 3 години

тоа конкистадор,ще прилапа всичко и ще го проиграй в монти карло

84

Плюя

преди 3 години

Съдът в България не е български!

83

Кромуел

преди 3 години

кобург е старо немско потекло,бедуини.какъв българин къф цар,кви царски бистрици.да му се вземат,не да му се дават,има късмет че Кромуел е е жив

82

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Царят ако...продава имота,вече като 100 процентов...собственик,да ми се...обади в Кривунделово,ще го купя по...носталгични причини.Лелята на моята баба по...майчина линия е била...камериерка там дълги години.Даже царят я е...задомил за пазача,той и отговорник за ловните...хрътки,свястно момче от село Говедарци.(платено...съобщение)

81

Анонимен

преди 3 години

"как претенции, срещу собствената си държава ? това никога няма да се види от мен"

80

SHEFA

преди 3 години

ИМА ЛИ ДОКУМЕНТИ?-УДОСТОВЕРЕНИЕ НА НАСЛЕДСТВО ОТ СЪДА?

79

Анонимен

преди 3 години

Няма отърване от тази алчна ***!Какъв "цар" си,бе, просещ и изнудващ ***?

78

Реалист

преди 3 години

Симо Мадридския Павиан

77

Помним...помним...

преди 3 години

- Кеворкян : А някакви материалнии претенции към България имате ли ? - Симеон - Как материални ? Абсурд ! Към родината си ? Никога. п.с. ВСИЧКИ имоти които дърртия комарджия сега иска СА БИЛИ НА ЦАРСКОТО ИНТЕНДАНТСТВО , А НЕ НА ЦАРЯ . Царя НЕ Е ПРИТЕЖАВАЛ ИМОТИ . И ВСИЧКИ "ПОДАРЪЦИ" - СГРАДИ... ГОРИ... НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ ... са били "подарявани" на царя не за да ги продава когато му трябват парички за казината в Монако А ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ И ДА ИМ СЕ ОТПУСКА ДОП. ФИНАНСИРАНЕ.

76

Анонимен

преди 3 години

Симеон Крадливий

75

Анонимен

преди 3 години

Какво още ще му дадат на сакса. Дайте му Фалкона на тиквата да го вози

74

Аман

преди 3 години

Някой съмняваше ли се....

73

Анонимен

преди 3 години

Ели и всичките там безброй никове, цял ден дрискаш тук. Едно и също. Сега вземи това - нато е терористична организация. Операция Гладио го доказва. Решено е даже от ЕС че Гладио на натото е терор. Отиди чети. Комунизма колкото и да врещиш по принцип не е нещо лошо, просто не се получава навсякъде. В Китай има милиони комунисти и не ги вълнува че някакъв психар по цял ден имитира борба с тяхната идеология. В България има мутри и плутокрация. Мутрите процъфтяха покрай Костов и това всеки го знае.

72

Анонимен

преди 3 години

Тая торба кокали нито е цар, нито е българин, а най-обикновен използвач на който му се отплащат за нещо.

71

До викащото Ели

преди 3 години

Запомни, че монарсите нямат националност, ни Екатерина, ни нашите хубосници. Интереса клати... монархията. Е виж Уилям трети - от щатхалтер на Нидерландиите, та изведнъж прас - крал на големия им враг Англия. И става по-голям англичанин и от Кромуел. Само пред едно нещо са равни всички презрени монарси - апарата на доктор Гилотен.

70

За трола,той си знае

преди 3 години

Тоя е цар колкото онзи мангу Киро. Отдавна не сме монархия. НАП сега да се задейства и да му търси данъците докато не е избягал. Дъртия лъжец и крадец ако Костов не го беше докарал от иберийският полуостров, никой нямаше се сети за него, нито той за тук. Факт е че дори не знаеше български. И още седи записа че уж нямал претенции към нещо тук.

69

ЕЛИ

преди 3 години

ИЛИЯ ПАВЛОВ НИ ВКАРА В НАТО И ЕВРОПАЗАТОВА ЖЕНА МУ Е ТИТОЛОВАНА КАТО ЗАСЛУЖЕНА БОГАТАШКА ЦАРЯ МИ ПРАЩА КАТО ПОДКУП ПО ЕДНО КОКИЧЕ ГОДИШНО-МАЛКО ЛИ Е