12

хахахаха

преди 3 години

И после,като дойдат разходите на топлофикация за сградна инсталация,кой ще ги плаща?АМАН от лъжи и демагогия...Да живей сужжук - чекмедже партия,налемо с Бостаняяяяяяяя!

11

Анонимен

преди 3 години

В много европейски държави уредите са на дружествата, а абонарите заплащат наем (между 1,5-2 Е на месец) за ползването им. Когато се наложи подмяна или проверка само ги уведомяваш и те си поемат всички разходи. На 99% се отчитат дистанционо и са монтирани извън жилищата.

10

Гроздан Анасонлийков

преди 3 години

Искам да кажа на домоуправителят Коста Грозданов, че се залъгва жестоко със тези месечни отчети на топломера.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма да ни се наложи. Не и тази зима!Срокът за водомерите е до 2027-*** година.А ако някой ентусиаст реши сега по желание да си смени стария водомер с нов, той трябва задължително да бъде от новия тип, с дистанционно отчитане. Тези новите водомери обаче струват майка си и баща си.Няма начин да накарате някоя баба която живее сама да извади пачка с пари за да си ги смени, освен на изплащане.Иначе единствено съм съгласен, че е по-добре с дистанционен отчет, наистина.

8

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно как очаквате от пенсионерите да извадят по 300-400лв за топломер?

7

Анонимен

преди 3 години

Защо щяло да НИ СЕ НАЛОЖИ?На НАС не ни се налага. Нас НИ НАБУТВАТ. Правят си живота по-лесен за наша сметка. Тези фирми, които се занимават с отчитане да си плащат измерителните уреди.Може би аз ако имам фирма и реша да си сменя компютрите, ще имам право да задължа клиенитте си да ми ги платят, така ли?

6

инж. Ганев

преди 3 години

Подменят ли старите с дистанционни, смело със голЕмия магнит действай ...

5

стига обири

преди 3 години

Когато изтече срока на ''годност'', тогава ще сменям вентили-ментили, водомери и други фитинги.

4

Бозо Базов

преди 3 години

До Анонимен 4А разликите по показания и отчет КОЙ ще заплати?

3

Анонимен

преди 3 години

От една година го предлагам това на нашия вход да го направим. Младите са ОК с идеята, старите в постоянен страх да не ги метнат предпочитат да си плащат изравнителни и на база...Дано го направят задължително, че да се приключи с тая пародия и отчитане на база.

2

Анонимен

преди 3 години

Хайде почна се! Още не е почнал сезона и вече измислиха нов начин за дране.Ама аз си откачих радиаторите и ще ме хванете за... Най-много топло едрите да сменя.

1

Валери

преди 3 години

така не се слагат термо вентили