32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен36Да си чувал за климатици?

31

1-n

преди 3 години

дрането на овцете никога не е спирало!

30

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесва отоплението с парно да си купи печка с дърва и въглища. Предполагам, че тогава ще забогатее и ще е щастлив от умното си решение.

29

до инж.Ганчев

преди 3 години

движещите се части в подобни мехнизми се правят от пласмаса точно за такива тариктчета като теб .

28

Гост

преди 3 години

То подменят цели радиатори хората, а след това съседите плащат кражбата като общи части :)

27

Да забележиш навреме

преди 3 години

Солени сметки очакват абонатите, чиито топломери спрат да работят, а те не го забележат навреме. От момента, в който изгасне дисплеят на разпределителя на който и да е от радиаторите в жилището, сметката започва да се прави така, все едно той работи на пълна мощност.

26

звездният принц

преди 3 години

До Анонимен 29Може ли да преведеш написаното от теб така, че да е разбираемо за по-широка аудитория.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Може, не е много трудно.........но нали се поставя и една пластмасова скоба/тип пломба/ от упълномощените лица!

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки или почти всеки,може да отвъртихолендъра( тип гайка) и да си смениводомера.Само да внимава за посокатана струята.Дразнят похватите,с които се извършватнабезите.Нямат смелост да направятнещо грамотно и работещо.Може биот страх,че Фандъкова ще го уволни.Нейната дума е предпоследна следизмислилият чекмеджето.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз си връзвам радиатора и ако ме хванат,може да ми поставят дистанционно.Такса сградна инсталацияе бурето барут от Костов насам и никойне го маха.Барозу каза:"Който не ползва,не плаща."Демократичност и опиум сеоказаха едно и също плашило.Плашила на времето сър.

22

инж. Ганев

преди 3 години

Вземаж два големи магнити, поставяш ги от двете страни на дистанционния уред, и ...вълшебната думичка е ... омм...оммм...омммм...Обаче действа при пълнолуние.

21

баба

преди 3 години

това е работа за омбудсмана! Всеки има право сам да си избира какви уреди да слага и ако вече си има уреди, които сам е закупи е напълно в правото си да ги ползва! Техем да ги съдят за злоупотреба с монопол!

20

българин

преди 3 години

До: номер 17Ами там е работата, че сега ако искаш да си смениш водомера не може обикновен: Трябва да е с дистанционно отчитане.От сайта на Техем например можем да се осведомим за цените: "Радиоводомер с монтаж и пломбиране (комплексна цена) - 90 лв.Има и една забележчица: Към цената на услугата се добавя цена за индивидуално посещение. И смятай какво става, ако имаш повече от един водомер = Дявoл на мaгape!!!

19

Джедай Мастър

преди 3 години

Тоя Коста Грозданов от обеля дали реално съществува или е възникнал само за целите на интервюто?

18

баба

преди 3 години

Няма как да те задължат да си вкараш у дома нещо дето ще те облъчва, че и да го платиш, само за да им е по-удобно на тях... Ще има много бой!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До: номер 21Да бе, ти вЕрваш ли им? Както легендата с отвлеченото дете в мола, помниш ли я?Дето го били уж намерили после, но главата му била обръсната?Историята имаше няколко различни версии.Така и с "баба мята хилядарки през балкона" - това да не ти е Бойко Борисов?ВЕрвай им!!!Ти лично, познаваш ли баба, метнала хилядарки през балкона? Щото аз не!!!

16

ПАК ЛИ БЕ

преди 3 години

не си ли напълнихте гушите бе изедници

15

Анонимен

преди 3 години

"Много ми е интересно как очаквате от пенсионерите да извадят по 300-400лв за топломер?"Както вадят 3000-4000 да ги дадат на непознат от телефона.

14

Петров

преди 3 години

По принцип съм съгласен да платя, ама ако се премахне сградната инсталация. Ако не се премахне какъв е смисиълът? То почти половината от сметката ми за парно е сградна инсталация

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16-Когато станем и ние ЕВРОПЕЙСКА държава,без тикви и пъпеши,тогава може и при нас да е така.