4

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да има електронни рецепти и направления и то за всякакви болести!!! Ама нали само се крадоха едни милиони и няма нито електронно правителство нито електронно здравеопазване. Срамота, виновниците разбира се не са в затвора, а вероятно продължават с кражбите и за още си точат зъбките. Личните лекари могат да заразят още хиляди и хиляди хора, трябва много да се внимава.

3

Анонимен

преди 3 години

трябва електронно направление за всичко, електронни рецепти и единственото хубаво нещо от пепИту - пръстовия отпечатък при влизане в болница. Ама как *** крадеме тогава ?

2

Ха

преди 3 години

Аз по баровете си правя ваксинация, може и без маски, нали знаете ;) Но прибирайте децата от у-ще, че там върлува опасния вирус !

1

Анонимен

преди 3 години

От началото на пандемията, всички разписани правила, целяха изолиране на личните лекари от потенциални пациенти с корона.Причината за това е изцяло от противоепидемиологично естество. В последно време рият дъното, само и само да се закачат за тестове и пари за първа линия, упорито пренебрегвайки белите които могат да направят в тази посока. А за да преглеждат, трябва да обличат скафандрите, да разделят потоците и пак има шанс да станат огнища на разпространение.