232

Голямо изобилие

преди 3 години

На коментари от червени *** и елементарни хора с ограничено мислене ! Надпреварвали са се да пишат !

231

Поручик Ржевски

преди 3 години

До човека който напредва с логиката.Казал съм, че има богати жрици на любовта и това означава, че няма богати и морални хора?Аз не използвам думата "всички" с лекота.Трябва и ти да избягваш произволните обобщения.

230

Анонимен

преди 3 години

Опитът да се произведе първи *** на Балканите бе успешно реализиран без каквато и да е хирургическа, химио и психо терапия.

229

Пази Боже, сляпо да

преди 3 години

Някой пръдна ли? Или си отвори устата!!!

228

мак

преди 3 години

Не ни навирайте повече този 1-клетъчен организъм, всеки ден се изказва, все едно и също, може би е най-невзрачен бг политик. Вижда популизъм в Радев и Манолова, а не вижда в баце, който за последните седмици само пари раздава, джитка с джипка, щото не смее да се покаже на хората, пък и преди герб бе лошо, сега е цветущо, таратанци. В кой свят живее? Друг път дайте онази негова снимка с баце и сталинка, как се смеят с пълно гърло, а той - с ръчички доземи.

227

Анонимен

преди 3 години

Като популисти посочвам президента Радев, Мая Манолова, Слави Трифонов.Ал.Йорданов ги нарича "пpocтаци".

226

Христо

преди 3 години

Този от къде изпълзя отново

225

Анонимен

преди 3 години

До Поручик Ржевски"Момче, мисля че никъде не съм казал, че всички богати са пропаднали."Значи споменаването ти за леки жени и скъпи коли не е такава аналогия? Интересно във вашия техникум за какво е аналогия това?

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235"Беше най-кьопавия ни президент, а на оня цайсатия се смеехме ..."На основание на какво мислиш, че е бил "най-кьопавия" ни президент? На базата на това, че не се е държал като сел*нин ли?

223

Кой е той?

преди 3 години

Каквото и да се напише за този *** и кретеноид ще е малко за да се покаже същността му на национален предател - Росен Плевнелиев, чиято първа жена я беше срам от него...

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 232Морално падение няма, защото човек не се разжда морално същество, но виж - престъпниците са много и навсякъде. Особено приятни са ми тея, дето първият им милион-два са я от фалирала вече банка,я от починали роднини или от баничарница, дето трябва да е правила по 30000 лева оборот на село....Обаче, добре! Да речем, че Плевнлийката, не е като тях. Беше най-кьопавия ни президент, а на оня цайсатия се смеехме ...

221

Поручик Ржевски

преди 3 години

Момче, мисля че никъде не съм казал, че всички богати са пропаднали. Но ти явно не си учил логика в твоя техникум.

220

Анонимен

преди 3 години

За последните 6 месеца, Плевнелив стана 2 пъти по активен, отколкото за 5-те си години като президен. Да си гледа там приятелката и да не се обяснява.

219

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиРеално погледнато, освен глупости и празни приказки нямаш какво да коментираш по същество за Плевнелиев, заради това са и лиричните отклонения за какво ли не, включително и логическата глупост, че всички богати явно са изкарали парите си с престъпност/морално падение. Явно това познаваш само, за което искрено те съжалявам.

218

Поручик Ржевски

преди 3 години

Te и жриците на любовта са много богати, карат лъскави коли, но не искам майка ми да е такава. Така че освен пари има и достойнство и т.н.Също така не виждам как моето материално състояние и мерките на жена ми играят рола в темата тук.

217

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиКефите. "Роската" е успешен бизнесмен, успешен политик, и реализирал се по всякакъв начин, обаче интернет експертите се вживяват в ролята на анализатори.

216

Поручик Ржевски

преди 3 години

Роската беше написал писмо до мистър Тръмп да го укорява за неговите грешки и да му даде малко препоръки. Много ми е любопитно дали Тръмп знае кой е този, дали му е прочел препоръките и какво му е отговорил?Много е трогателен този Роско...

215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 226"Как за нищо не могат да го барнат любимото ти изкопаемо ?!Един да го барне отзад и ще омекне още повече !"Държиш да доказваш колко съм прав, няма лошо. :))))Иначе опита ти за "и вие сте същите" беше доста непохватен.Топли ме това, че селските бекове направо омекват когато някой им каже в лицето, че за нищо не стават, и че "мъжкото" в тях е само въздух под налягане: много обичам да спуквам балончето на такива.

214

Анонимен

преди 3 години

До - 223А за туй нЯщо гадев суперлативите на света няма да стигнат!!!!!!!!!!!!!!!!

213

Анонимен

преди 3 години

до УпсКак за нищо не могат да го барнат любимото ти изкопаемо ?!Един да го барне отзад и ще омекне още повече !Не стана ясно теб какво те топли това което му приписваш в хвалебствената си ода ?!Май и ти си от тез "селски бекове ",които описваш , гледайки се в огледалото ?!