275

Христо Христов

преди 1 година

До 257Желю желев разби, при това с право, бандата на филип димитров и доган.Желю желев бе повече червен догановец (всъщност едва ли и той е знаел какъв е всъщност), отколкото български демократ.А точно атлантиците соломон паси и леа коен спасиха бкп от разпад и набучиха желев за президент.Факти лъжльо, факти.

274

Щирлиц

преди 1 година

Много добре би се вписала една комсомолска послушковска партия,защото родният политически небосклон е някак пуст без истинско дръзновение.Дела,дела и само дела!А догодина комсомолците могат да организират бригади,за да подпомогнат прибирането на излишно малката реколта по родните полета,или да благоустрояват и почистват му.т.ренските хотели по морето.

273

Реалист

преди 1 година

Кой беше тоя ?

272

Ст@м@т

преди 1 година

Палячи мухахахаххахаах

271

помнещ

преди 1 година

И що така се "закахъри" за дупето на др Борисов бре др Плевналиев? Що се появи изневиделица и започна и продължаваш да ни "обясняваш" Че "предсрочни избори" не бива да "има"?! И що да няма? 6 месеца са много време нали? др Борисов и на теб ли е обещал нещо Което Няма да изпълни ако утре подаде оставка? Тоя "играч" Още НА КОЙ НЕ Е ОБЕЩАЛ " НЕЩО" Или каквото и да било? И ако подаде оставка няма да го изпълни ли? Най хубавото което може да направи веднага др Борисов за България е.ОСТАВКА ВЕДНАГА!!

270

ох

преди 1 година

тоа що не си нареже суджук сипе ракийка салатка и да опъне секси банова ми се занимава с глупости

269

Добре де...

преди 1 година

...тебе сега кой те пита? Вземи си страпона и се забавлявай после с големият петнист дог, докато жена ти се върне на другата сутрин в 5 сутринта, вземе си душ и отиде на работа. Сигурно ти е скучно, но това е живота.

268

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бе мишок

267

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев май се точи за втори мандат но няма да го огрее.

266

sprete da draznite

преди 1 година

horata !!! ...

265

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова НЕ СА ИМОТИ НА ЦАРЯ,бе умник,имотите са били на държавата и на военните,а не на царя, чийто дядо са го довели гол като пушка в България,даже немските му роднини са му откраднали имотите извън България,които му са се полагали по наследство и с които принц Кирил в водил битки и дела и това го е разорило тотално!

264

12

преди 1 година

Вместо да руга-ете по инерция, ако внимателно прочетете и се опитате да осмислите какво е казал, ще разберете, че че е прав за някои неща важни за България - в това число и за вас.

263

o/o

преди 1 година

А бе върнете го това същество от снимката в нафталина.Не се подигравайте с българите.

262

Анонимен

преди 1 година

Па избрахте Радев и кво стана......нищо:)))))))))))). Истински ***.:)))))))))))

261

Анонимен

преди 1 година

Мразите Радев, трябваше да изберем Цацка - достойна, интелигентна жена. На 300 гр. ставаше душата на компанията. И в Европа щяхме да сме със по-добър имидж.

260

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

259

Анонимен

преди 1 година

аз не съм виждал Корнелия да дърпа ушите на Радев, или на друг политик да му целуват ръка масово

258

Анонимен

преди 1 година

Роска, Рооскаа - баткова рогоозка!

257

трънката

преди 1 година

сукалчето на боце пак поврна. и той е вътре в машинациите, ама нали вече е вечен президент му дреме на шллифера. един от продажниците на Българията. а *** защо толкова ви убива кога някой каже истината! трабант нема да ни дадат да произвеждаме камо ли фолксваген... такива като тебе изпразниха държавата от съдържание.

256

Анонимен

преди 1 година

" България ще бъде една от най-малко засегнатите от кризата страни." Не може да си в икономическа криза, като нямаш икономика