15

Анонимен

преди 3 години

На тия корумпирани бизнесмени изземане на имуществото и затвор! Все се оплакват че нямат пари за заплати. А грабят като ... !

14

Анонимен

преди 3 години

ами да се поразходят и до река Върбица , там от над 20 години се вади , имаше прекрасен пясък , всичко унищожиха вкл. и колониите речни миди .

13

Анонимен

преди 3 години

Който не се отчита подобаващо на баш суджука и не му пълни шкафчинциту, лъсва в новините и го пишат по сайтовете,а булонката на пеевски от гешовия род му разказва играта.

12

БАИКО

преди 3 години

пунта мра си знае работата ж едно монтанско село /об6тина/минава река ..цибрица..там да знаете какво става ,но пунта мара е 6ефа.но дано баде до март .

11

Анонимен

преди 3 години

Кога ще спрете изсичането на Лозенската планина бе? Нищо и никаква планина, а са я захапали като че ли е Странджа или Родопите! Селската мера я унищожиха за вили и къщи. Аре приключвайте ги тия фирми, кой секъл - секъл, да се повъзстанови малко природата!

10

?!

преди 3 години

Има ли нещо нормално в нашаа държава?

9

благоевград

преди 3 години

А ГРОМА ХОЛД какво направиха с река Струма при Бело Поле ?Реката прилича на лунен пезаж !Там защо не правите проверка ?

8

Анонимен

преди 3 години

Интересно къде ли отиват тези инертни материали? Дали пък не са предназначени за бацковата магистрала "Струма"? Повтаря се сценарият от коритото на река Вит при Боаза (разклона от магистрала "Хемус" за Тетевен)? И там опустошиха коритото на реката, а материалите се насипваха на строежа на магистрала "Хемус". Като се вдигна шум - всичкоприключи, изчезнаха и машини и хора, но белята бе сторена! Да е чувал някой за търсене на отговорност и наказания? Как ще има, като от това се блажи пъзливия мишок, дето се крие вдън гори тилилейски и срича непонятни му неща, седнал на пънче!

7

Анонимен

преди 3 години

Жалка смешници, а досега 10 години какво правиха ?

6

Анонимен

преди 3 години

В това министерство работят няколко стотина души, още толкова в регионалната басейнова дирекция, в полицията пък да не говорим колко хора си клатят таш. ., пардон, краката. И накрая се налага министърът да почне да се изявява лично като някакъв Рамбо и да лови нарушители?! Това е очевидно чист ПР

5

Анонимен

преди 3 години

Сетили се те, кога да правят проверка...

4

Анонимен

преди 3 години

30-40 човека плюс министър за да намерят 2-3 фадроми и изкопи за които се знае от години.Същата работа е и с незаконият дърводобив. Ежедневно се виждат стотици изсечени дърва и натоварени тирове, но като има акция 50 човека хванат 2-3 камиона и готово дейността е отчетена до следващият път, когато е нужно.

3

Анонимен

преди 3 години

Те не крадат, те си вземат, берат си песок.

2

Анонимен

преди 3 години

Пфу пореднат пунта мара няма река от която местните феодали да не крадат инертни материали и най-лошото е, че кметовете го знаят и си траят.

1

ха така

преди 3 години

Дали е само от сега...? Гущера си къса опашката...