137

Пената от Мировяне

преди 3 години

Откакто Малката перука не пази на вратата, формата на отбора рязко падна...

136

Анонимен

преди 3 години

Връзкарството разваля държавата ни още от времето на соца,нищо не се е променило.Има момчета които са добри и могат да играят,но няма кой да ги бутне във футбола.Играят таткови лигльовци на богати бащи,които плащат за да играят синчетата им,но те са некадърни.За съжаление не е само във футбола а на всички нива в държавата е така и затова сме най-зле във всичко.Жалко за България.

135

11

преди 3 години

Кви лъвове , кви 5лв? Те не играят.. дайте им барове и не ги занимавайте с глупости. След 94та убиха футбола.

134

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън !Оставка!Какъв футбол може да има в една мутризирана държава? - Такъв, че скоро и Фарьорските острови ще ни правят за смях на зеления терен!

133

Анонимен

преди 3 години

Толкова си могат , няма как с тия да има промяна толкова си могат, даже и по-зле ще става с тия промяна ще е само на по-зле

132

Анонимен

преди 3 години

Сегашното поколение е по-талантливо от това на 90 те и на 60 те. но трябва хора с професия и акъл да се преквалифицират в спортисти .а не да вкарват 20 годишни и да губят мач след мач просто преквалифиране на хора с професия и акъл дори и да са на 30 40 и повече години

131

А+++

преди 3 години

Вече за нищо не ставаме,дори и за футбол,където акъл не се иска.Футбола ни игран от нашите ритнитопковци не е качествен,както и работоспособността на голяма част от населението ни.Интересно,а защо нашите бгфболисти не искат западни заплати както народ иска западни заплати?Не ставаме и в в футбола и в живота също... .

130

Анонимен

преди 3 години

Ведъж завинаги трябва да се разбере и приеме, че тези две три поколения у нас не могат. Кой ли треньор не сменихме и не става и не става. Явно си е до футболисти. Преди 40-50 години си имаше таланти много. Зума, Гунди, Симеонов, Шаламанов, Гаганелов, статега от Мировяне, Начко, Бисер, Филипов, Якимов.(и още много) Хора все можещи и пипащи топката. Сега какво имаме - Тошко Недоделев, Спас Дърводелев и т.н. За лудо тичай, за лудо не стой...

129

7

преди 3 години

Ние сами си убихме надеждата !

128

Анонимен

преди 3 години

Със сиурност ще отидат да полеят поредната си загуба,

127

8

преди 3 години

Три прости гола ,които никой европейски национален отбор нямаше да допусне.Вратярят и отбраната ни предадоха отбора , но и нападението бе слабо като разчиташе на импровизации . Случайните голови ситуации и ВАР не са оправдание за неорганизираността на отбора .Играха слабо , неса свързани ,неточни подавония ...Треньорът е един *** човек ,който не е изградил кохезия вътре .Случайно събрани хора , без чувство за отговорност.Нов треньор , вратар , отбрана и какво ли не ! Огледало на държавата ни !

126

Анализатор

преди 3 години

Ами така ще е, щом селекционерът на отбора не включва в състава всеобщия любимец и бивш охранител на приятеля си генералния секретар на БКП-то Бойко Борисов. Футболистите ни ще гледат поредното първенство по телевизията. Ако все още има такава, а мутрата от Банкя не е министър председател на страната !

125

гост

преди 3 години

сефте

124

Симо

преди 3 години

Таман няма да харчат грешни пари. Но могат и следващия лагер да го проведат на Банско в хотела на Фурнаджиев.

123

до 8

преди 3 години

Унгария никога не е била посредствена, не говоря само за футбол... та не знам това определение откъде ти хрумна.

122

Анонимен

преди 3 години

Не само Унгария, ами и съдията допринесе и съсипа мача, тотално. Абсолютно тенденциозно съдийство.

121

Анонимен

преди 3 години

Вие Македонците индийците са ви разклатили още преди новата ера

120

blqblq

преди 3 години

важното е че сме конкурентни във всичко и вървим напред:))),а медиите са един от важните елементи в цялата селска схема

119

Ритнитопковци

преди 3 години

Не ми дреме.

118

муспи

преди 3 години

Най лакейската държава в еврейския геноцид над Европа, с тартор ром и мафия турско-ромско-еврейска, играе с най непримиримата със своя Орбан, и загуби. Ние, българите, сме за Унгария!