177

Анонимен

преди 3 години

От национален отбор няма смисъл след като Лудогорец, Литекс и Левски играят предимно с чужденци. Този национален отбор откъде да се появи?

176

8791

преди 3 години

Не унгарците, бездушието и некадърността на епилираните чалгарчета убиха и надеждите, и футбола в България...

175

Поручик Ржевски

преди 3 години

След 1989 г вървим само надолу. Как да очакваме резултати, като днешните деца не спортуват, а залягат на електронните игри? Къде в София може дете да играе футбол на открито? Фирмите строят блокове между блоковете, има частни футболни игрища за богати чичковци. Просто националния отбор е отражение на държавата.

174

ОНЗИ

преди 3 години

А МИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРЕЗ ПОСЛЕНИТЕ 10 ГОДИНИ НЯМА ПОНЕ МАЛКО РАДОСТ !?!?! О Н З И там горе да върви по дяволите !!!!! ВЕДНАГА !!!

173

Анонимен

преди 3 години

Банкянския тигър да вземе мерки.Нали е футболист номер 1 за последните 10 години.

172

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен.

171

реалнафантазия

преди 3 години

Докато чалгата е начин на живот в България успехи няма да имаме. Кое не разбрахте? :)

170

Анонимен

преди 3 години

Юнаците били паднали,каква изненада само.Ами те си падат постоянно вече 20 години,какво изненадващо има.

169

Анонимен

преди 3 години

Играхме срещу отбор,който си е буквално на нашето дередже.Отгоре на всичко бяхме и домакини в един единствен мач.Играчите са от един калибър,но разликата дойде от треньорите.Италианецът е светлинни години пред Жоро Шубата.

168

до 163

преди 3 години

Голям анализ бе пич. Играли сме били добре,ама в защита и нападение сме били зле...Съдията не е бил с нас...Като ти чета коментара се обзалагам че си фен на цска-софия,най много те реват когато са паднали и винаги съдията им е виновен. Истината е, че във футбола, за да спечелиш мача, освен добри футболисти,добър колектив,добра тактика, ти е нужен малко късмет.Е, ние този късмет вчера го нямахме, от трите чисти положения през 1-то полувреме да беше влязъл един,можеше нещата да се развият по добре

167

Анонимен

преди 3 години

Стоичков пак не позна...

166

Deep Zone

преди 3 години

Тук пишат основно хора, които не са гледали мача и се втурват да коментират добре заучените фрази за чалгарите и т.н. Нашите изнесоха един от най-добрите си мачове от дълго време насам, много желание, на моменти надиграхме тотално унгарците. Йомов и Десподов на крилата ги правеха луди..Дерменджиев постепенно ще намери оптималния състав. Сисиньо се раздаде, но трябва да работи върху центрирането. Предпочитам да паднем и да покажем добра игра, вместо да стоим като опълченци отзад..

165

Анонимен

преди 3 години

И пак дежурните оправдания,те са млади и трябва да натрупат опит,или нямаха шанс,играха добре но паднаха,на прав път са но отбора трябва да се изгражда и т.н.

164

Барселона

преди 3 години

Няма за какво да се ядосваме,такива са възможностите на футболистите...толкова си могат.Поколенията са такива.Преди време Стратега постигна такива резултати,защото имаше разкошни футболисти.Кжете в кой класен отбор играе някой наш футболист.В годините имаше голям избор за футболист на годината,а в последните години избират по малко куцият от куците...Жалка картинка но такава е действителността...

163

Анонимен

преди 3 години

Големите футболни сили от 0:3 могат да направат мача 4:3.Но за съжаление не сме в тази категория.

162

Най добре се смее,

преди 3 години

онзи който се радва последен! Нашите се ос.раха да се ежат още преди мача и видяхме какво стана!? Същата картина е и Пулев, сега много се пери преди мача, но да видим какво ще стане, че няма вече време за нагоре и напред, идва пенсията!

161

ДДРонег

преди 3 години

До Анонимен 163Прочете ли какво написа ?Нашите "футболести" играели добре, но липсвали реализатори и в защита допунали грешки ?!?!?!Е, че кое им е добрето ???

160

ДДРонег

преди 3 години

Аз бях забравил, че днес ще има мач на Българския "футболен" отбор ...И като цъках програмите видях, че го дават. Напълно естествено, веднага превключих на друга програма, която и да е друга !!!Съжалявам тези, които са си трошили нерви и надежди, като са гледали мача !!!Време е да обявим БОЙКОТ на Българския футбол - той е долнопробен и служи само за мръсн емоции !!!

159

Анонимен

преди 3 години

По добре е че паднахме.Няма смисъл да се излагаме ако бяхме продължили.В България футбола одавна е умрял.

158

дедо от село

преди 3 години

от мнооого години нямаме читави футболисти, а само лигльовци, но кандидати за шефове в БФС колкото искате-до сега поне 5. Ще вземем и ние с комшиите от село да се кандидатираме поне един отбор от 11 да направим...