224

Боцков

преди 3 години

До 248. Винаги може да се намери "част", която не в час за какво става дума и да се въздържи. Явно и ти не осъзнаваш, че въпросът въобще не опира до "куция кон" Борисов и неговата персонална оставка. Това е най-лесното. Големият въпрос, байно, е какви сили искат да се докопат до властта в България и накъде ще тласнат страната. Е това май не го разбирате и затова не разбирате и защо не идва тази оставка.

223

До 253

преди 3 години

Но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи.

222

Анонимен

преди 3 години

Боко а пътник......

221

Анонимен

преди 3 години

Как герб печели избори, ами прoсто комунистите станаха гербаджии. Преди гласуваха масово за бсп, сега гласуват масово за герб защото сега хранилката е там. Демократи са ама си държат книжката на БКП в шкафчето.

220

Анонимен

преди 3 години

И сега Курнелка да започне активно да действа за приемане на Инстанбулската конвенция.

219

До 284

преди 3 години

Но това си е само твое мнение,което не е меродавно за милиони българи.

218

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБeри, времето ви изтича. В ЕС никой не иска дори да се снима с вожда. Избягват го като прoкажен. Ако преизберете ГЕРБ ще докажете само колко сте неадекватни и че си заслужавате съдбата да сте най-бедни, най-корумпирани и -най-бързо умиращи в ЕС.

217

До Боцков

преди 3 години

Простичко,Простичко,ама даже и хората на Манфред Вебер от ЕНП разбраха,че са заложил и на куц кон(Борисов)и част от тях се дистанцираха от него при днешното гласуване!Та такива ти ми работи "умниче" Гербаво!

216

Петър

преди 3 години

Радвам се че няколко човека си изкараха хонорара днес след като ми отговори веднага на предположението че има много герберски *** тука.Работа работа работа!!!! Хахаха

215

Винету

преди 3 години

До 244. Просто защото НЕ Е ВЯРНО!

214

Анонимен

преди 3 години

До 242. Страшни глу.пости си написал. Много фентъзи гледаш май.

213

Анонимен

преди 3 години

Щом всички ви казват, че тоталитаризма не е хубаво нещо и даже брюкселските тоталитарни зелки ви го казаха, защо просто не приемете, че не правите добро на държавата си, като търпите един тоталитарен мафиот диктатор да ви управлява?

212

Реалист

преди 3 години

Петре, петре, хич не им и трябва на ГЕРБ да се занимават повече с това мръсно, неблагодарно племе. Който иска да си троши главата.

211

Анонимен

преди 3 години

ЕНП не са десни, а сбирщина от корумпирани комунисти начело с гедерейката Меркел. Сляпо подкрепят диктатори вътре в ЕС с едничката цел Германия да контролира европарламента. Това не е дясно, нито консервативно. В Европа консерватори има само в Англия, която напусна по (вече обясними) причини. За да не може кopумпета като Вебер да могат да контролират съдебната им система и да определят кой да управлява острова.

210

Анонимен

преди 3 години

До гражданинС тая дето уж я били "опипвали". Имаше там някаква история, колко е вярна не се разбра, но се вдигна пушилка.

209

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!

208

гербер

преди 3 години

До Петър. Ако не си разбрал това вече е най-тъппият коментар, който може да се направи. Ами съберете се вие повече бе, , и ни надпишете. Нали сте много, нали сте прави, айде?

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231"Като например"Като например отнемането на правата на гражданите от малка групичка платени викачи, обругаването на национални символи, използването на бомби и бутилки със запалителна течност срещу полицията, малтретирането на свободни граждани, защото не са съгласни с "протестърите: и т.н. Мога доста да изброявам, но на червен каскет като теб трябва друго, за да разбереш, щом досега не си разбрал!

206

Анонимен

преди 3 години

Йончева сигурно ще бъде наградена от Путин за успешна подривна дейност.Егати п ростотията във България е разледвана а те я пуснали във Брюксел да ни прави мръсно на държавата

205

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, резолюции мезолюции идват изборите и отново печели Европейската Партия в България. Руските тояжки Нинова, Манолова, Славчо и Фигуранта могат само да гледат и да не вярват на ушите си.