244

сега чакам

преди 3 години

троловете на герб да обявят , че черепа е платил и на тези в европарламента !! щото не може според тях нормални хора да гласуват срещу корупцията и беззаконието в България ! щом някой е честен значи е ...купен !!! всички трябва да си прибират подкупчетат и да мълчат....ред и справедливост ще ми искат...айде бе

243

Анонимен

преди 3 години

Лъжа за бити журналисти? Димитър Кенаров? Датчанинът? Екипът на БТВ, който беше обгазен? Битият фотограф от снимката с "детето", което се оказа дребничката му асистентка?

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Резолюцията е сигнал за червените черепчета да се завиват с яморлуците и да поемат към мандрите.:))))))

241

Анонимен

преди 3 години

както и от задълбочено проучване на твърденията за корупция по високите етажи след звукозаписите, появили се през лятото на 2020 г., както и във връзка със скандала Апартаментгейт, скандала с къщите за гости, аферата с танкера, случая с крайбрежния имот в Росенец и скандала, свързан с предполагаемото незаконно прехвърляне на пари от Българската банка за развитие, като всички те взети заедно говорят за дълбоки и системни слабости във връзка с принципите на правовата държава и антикорупционните мерки в България

240

Кой инфантил е

преди 3 години

Писал до Европарламента че са бити журналисти? Това е пълна лъжа и долна клевета. Да не са били от лъжливото трио? Истински продажници не биха се поколебали да го направят.

239

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха я вече. Барселона, записи, апартаментгейт, милиони от ББР, отвличане на танкер, пране на пари от български банки и призиви да се разследват и да има наказани. Призив към ЕК да наложи санкции и при приемане на механизма за спиране на пари да го приложи, да назначава външни разследвания, щом у нас се покрива. Тия неща някак медиите ги пропускат, щото не минават в правителствената линия.ГЕРБ отече съвсем. Резолюцията не е закон. Обаче е вид заповед към Европейската Комисия да приложи чл.7.

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 268По-важния въпрос е дали сериозно си мисли, че тролската бълвоч по площадите е народното мнение.:))))

237

Анонимен

преди 3 години

До 262Ти сериозно ли мислиш, че тази тролска бълвоч в коментарите е реално отражение на народното менение?

236

Анонимен

преди 3 години

Абе аз си спомням,че Ореха си отиде след като се хвана с Южен Поток,сега е ред на Тиквуня да си ходи защото се хвана с Балкански Поток

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262Като ти чета коментара се убеждавам, че заслужаваш да те управляват Нинова и Фигуранта. Да сте живи и здрави да си празуваш рождения ден с тях в Русия.:))))

234

Айде бе

преди 3 години

Не си спомням - по времето на Орешарски Европарламентът прие ли такава резолюция?

233

Бойо-тиквуня

преди 3 години

Тук ли сте Вси лакеи МОИ?

232

Анонимен

преди 3 години

Напротив, Туск се снима с Борисов.

231

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите се убеждавам, че не заслужвате нищо друго освен да ви управлява човек учил как се развива маркуч в гориста местност. В Беларус си тачат Лукашенко, в Русия - Путин, а тук - Бойко. Мат'pял. Да ви е жив и здрав Бойко и да ви сyрвака още 20 години поне. :)))

230

Анонимен

преди 3 години

До 249. ГЕРБ изобщо няма да искат повече да управляват. То се видя, че тъппото мазохистко племе иска периодично да върви назад и да му е зле. Който иска да се мъчи оттук нататък. Ясно е, че нищо няма да се промени, даже напротив.

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 259Споко. Тоя път няма да го позволим. Ние също имаме думата и ще се чуе на изборите. Редовните.:)))))

228

Анонимен

преди 3 години

Омаскаряване, въпреки очевидните успехи на сегашното правителство, после следват 2 години в стил Орешарски, с мощна крачка в обратна посока, а след това пак някакви ще ривът - ама защо сме най-бедни? Защото когато не можеш да опазиш постигнатото, пак тръгваш от НУЛАТА.

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253"Боко а пътник......"Пътува към нова изборна победа.:))))

226

Анонимен

преди 3 години

Къде са ви баш Флагманите(троловете)тая вечер бре герберчета,Чебурашка и педро-Тончо?

225

Боко

преди 3 години

До 253. Това за пътника съм го чел и през 2013. Ти ли го писа пак?